Messupäivä

Vietimme koko eilisen Elinvoimaa 2017! -messuilla Salossa. Lähdimme aamulla koko perhe liikkeelle; minä seisoskelemaan Allergialapset ry:n pisteelle ja Leo isänsä kanssa touhuilemaan kaikkea hauskaa messuohjelman puitteissa. 
Ihmisiä oli kohtuullisen vähän liikkeellä, mutta siinä se päivä kului mukavasti silti. Ymmärtääkseni kyseessä oli aika uudet messut ja säät suosi jokaista ulkoilijaa, joten voisin kuvitella näiden vaikuttaneen kävijämääriin. 

Siellä oli paljon aivan erilaisia esittelijöitä ja paljon ihania pisteitä tavaroineen. Ehkä onni, ettei juuri ollut palkkapäivää, niin ei tullut tuhlattua. Olisi siellä nimittäin ostettavaa ollut! 

Lapsille oli vaikka mitä kivaa ja yllätys; Leon suurin suosikki oli pomppulinna! Siellä oli valtavan kokoinen kirahvi-pomppulinna ja sen lisäksi pienempi pomppulinna. Meidän taaperomme valitsi tuon pienemmän. Päivän hypittyään pomppulinnassa, luonnistui iltapäivällä jo tasajalkahyppelyt maallakin! 

Päiväunien lähestyessä ensin tankattiin lounasta masun täydeltä ja sitten Leo pääsikin isänsä kanssa ulos ihmettelemään Saloa. Eväiden pakkaaminen meinasi tuottaa vähän harmaita hiuksia, mutta loulta saatiin matkaeväät kasaan. Kauramaitoa, lihapullia, pensasmustikoita, hedelmäsosetta ja maissinaksuja. Hyvän lounaan ja raskaan aamupäivän jälkeen uni oli tullut nopeasti ulos lähdettyä 🙂 

Messuilla oli myös erilaisia esityksiä; sambaa, lasten lauluesityksiä ja tankotanssia näin joitakin mainitakseni! Tämän lisäksi useampia luentoja erilaisista aiheista 🙂

Lähinnä messut olisivat kaivanneet hiukan enemmän kävijöitä, niin omalla tavallaan se olisi voinut nostattaa sitä messu-fiilistä. Mutta hyvin siellä päivä kului, vaikka ihan kamalasti ei tavoitettukaan allergisia. 

Nämä minun on pitänyt ennenkin jakaa, mutta aina jäänyt. Joten, jos olet vaille vertaistukea allergia-arjessa, niin vilkaise yhdistyksen sivuja ja/tai liity vertaistuki-ryhmiin. Tuossa suora linkki koko Suomen kattavaan ryhmään sekä Turun alueen ryhmään 🙂
Kommentit (2)
  1. Allergiasoturit
    18.6.2017, 11:21

    Mukava kuulla, että olitte messuilemassa, vaikkakin harmi, että allergisten kanssa kohtaamiset jäivät vähäisiksi. Luin tuolta ensimmäisestä postauksesta, että olette nyt saaneet toiselta lääkäreiltä neuvoja ja mahdollinen tähystys on edessä. Ehkä se tosiaan kertoisi sitten jotain tärkeää suolen kunnosta, mutta toivotaan nyt hartaasti, että joku noista uusista ruokavaihtoehdoista alkaisi sopia!

    1. Messuilu on aina kivaa! 🙂

      Ehkä tämä tästä vie eteenpäin – joko alkaa ruokia sopimaan tai joskus jossain tutkimuksissa selviää jotain. Aika näyttäköön mitä tuleman pitää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *