Meidän joulu

Meillä on ollut oikein mukava joulu. On oltu suvun kanssa, herkuteltu, saatu paljon lahjoja ja otettu vain rennosti. Leolla on ollut leikittäjiä jokaiselle hereillä olo minuutille ja aina joku jaksaa ravata alakerrasta ylös ja takaisin alas. Kyllä pienen taaperon kelpaa täällä.

Aattona koristelimme kuusta liki koko joukolla ja Leo jaksoi laittaa kuuseen kymmenkunta koristetta. Mutta kuusi on saanut olla täysin rauhassa vaikka itse odotin aivan muuta. Kuusi ei tosiaan ole kiinnostanut oikeastaan ollenkaan.

Pöydät ovat notkuneet suolaista ja makeaa; laatikoita, kalkkunaa, joululimppua, juustoja, kaloja, kakkuja, suklaita ja karkkeja. Leolle oli oma kinkku, jonka ukki kävi hakemassa lapsenlapselleen Helsingin puolelta. Pelkkää possua rullana <3 Pakko sanoa, että kyllä on kinkku uponnut pieneen mieheen! Sen lisäksi hän on saanut omaa kolmen raaka-aineen kakkuaan ja tänään vielä leivotaan hänelle muutamat piparit 🙂Paketteja Leo sai hurjan paljon, kuten osasin odottaakin. Itse purin omaa ahdistusta ja muuta ostelemalla Leolle lahjoja ja sen lisäksi tuo poika on sukujen ainoa lapsenlapsi tällä hetkellä. Pakko sanoa kuitenkin, että kaikki oli fiksuja ja varmasti käyttöön pääseviä tavaroita. Leluja, vaatetta, palapelejä, puuhakirjaa, lakanoita ja vaikka niin mitä.


Joulun suosikki-tavarasta ei kuitenkaan jäänyt epäselvyyttä; Ryhmä Haun Samppa paloautoineen. Ehdoton ykkönen. 

Kokonaisuudessaan ihana joulu tähän mennessä. Olen jopa hetkeksi pystynyt unohtamaan lapseni moniallergisuuden ja vain nauttimaan; lapseni on ollut niin iloinen ja hyvällä tuulella koko joulun. Nyt rentoudutaan vielä loppuvuosi ja sen jälkeen taas uudella energialla vuoteen 2018! 🙂

Kommentit (1)
  1. Tiia-Marie Lähteenmäki
    22.1.2018, 10:55

    Ihanan näköisiä kuvia teidän joulusta 🙂

    jäin myös lukijaksi,

    https://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *