Lunta, mitä ihmettä se on?

Lumi on ihmeellinen, kummallinen, kylmä, jännittävä, mielenkiintoinen.. Olemme Leon kanssa nyt ulkoilleet päivittäin ja ihmetelleet lunta sekä pääsimme eilen ensimmäistä kertaa pulkallakin liikkeelle 🙂 
Pulkassa istuminen oli ilmeisesti hurjan jännää eilen, kun sen kyytiin pääsi ensimmäistä kertaa. Yhtäkään hymyä ei edes irronnut, kun menimme lenkin. Mutta ei tuo yhtään valittanut menosta ja kotona ihmetteli useamman kerran ulkoilun jälkeen pulkkaa. Että ei ainakaan painajaista jäänyt siitä pulkka-reissusta,  vaikka ilme olikin koko matkan totinen ja vakava! 

Haalarilla on kokoa, mutta ei se mikään hullun iso ole, vaikka 92cm onkin! Hyvin sillä alkaa jo kävelykin sujumaan 🙂 Olemme nyt ulkoilleet pari päivää Kuomissa, vaikka en niitä parhaimpina pidäkään jalalle.. Mutta ne ovat pitäneet nyt varpaaat lämpimänä ja se lienee se tärkein asia tässä kohti! 

Leo päätti kokeilla lumienkeleiden tekoa – ei perinteisesti selällään maaten vaan tietenkin mahallaan! Hänet kun nosti maasta ylös, niin hän heittäytyi sinne takaisin ja kädet menivät edes takaisin. Minkäs siinä teet! Eilen ei vielä lumen syönti ollut mukavaa, vaan ne syljettiin pois. Tänään valitettavasti olisi lumi jo alkanut maistumaan.. 
Eilen oli ihana aurinkoinen sää, tänään ei ihan niin aurinkoinen. Mukavaa kummallakin kerralla kuitenkin! Huomenna, jos vielä on lunta maassa, niin suuntaamme isänpäivän kunniaksi pulkkamäkeen kokeilemaan mäenlaskua!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *