Lapsen ikioma kirja (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö Kirjasiskot sekä Mammalandia kanssa.

Meillä kirjat ovat alkaneet viimeisten viikkojen aikana kiinnostaa aivan uudella tavalla ja tiettyjä kirjoja pitäisi lukea vähintään sata kertaa päivän aikana. Satua jaksetaan kuunnella aina vain paremmin, eläydytään vahvemmin ja mietitään, mitä tarinassa oikein tapahtuikaan. Minusta on ihana lukea Leolle, koska on aivan ihanaa saada tuo pieni taapero rauhoittumaan kainaloon tai muuten vierelle sekä tiedän myös lukemisesta olevan niin paljon hyötyä myöhemmässä elämässä 🙂 Tämä yhteistyö tuli siis juuri täydelliseen aikaan. 
Saimme Kirjasiskoilta kirjan; Poika, joka unohti nimensä. Kirjassa poika lähtee seikkailemaan, tapaa useita hauskan nimisiä hahmoja ja yrittää selvittää unohtunutta nimeään. 

Lopulta nimi selviää ja se on lapsen oma nimi; meillä näin ollen pojan nimeksi paljastuu Leo. Se ilo ja hämmennys, kun kirjassa sekkailee oman niminen lapsi. Leo ei meinannut millään malttaa lähteä välipalalle, kun luimme kirjaa ensimmäisen kerran; se olisi täytynyt lukea uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Nimen selvittyä se on kirjoitettu ihanasti isoin kirjaimin ja Leokin tunnisti oman nimensä siinä kohti (omaa nimeä on kovasti harjoiteltu päiväkodissa kuulemani mukaan!). 
Kirjan tarina on aivan ihana; nopea tempo, useampi eri hahmo ja jotenkin aivan hellyyttävä tarina kokonaisuudessaan. Kuvitus on mitä kauneinta ja se teki Leoonkin vaikutuksen; bussi ja orava oli kuvista ne mahtavimmat. Meillä tästä ainakin tuli kertaheitolla suosikki kirja ja varmasti tulemme tämän lukemaan vielä monet kerrat! 
Onko teillä jo Kirjasiskojen nimikirja lapsen omalla nimellä? Jos ei, niin nyt kannattaa käyttää alennuskoodi hyväksi!  Koodilla mammal10 saat 10% alennuksen kirjasiskojen kirjoista. Koodi on voimassa lokakuun loppuun saakka.
Kommentit (8)
 1. Onpas hauskanoloinen kirja 🙂 Voin uskoa ettei teidän pikku Leo halunnut lähteä välipalalle jos kerran kirjassa oli mukana hän itse! Ihan varmasti tästä tulee suosikki ja luette kirjan puhki. 🙂

  1. Ihan huippu kyllä! 🙂 Minäkin vähän luulen, että kirja tulee luettua puhki vielä 😀

 2. Noora / KIDULT
  24.9.2017, 20:25

  Vitsit miten hauska idea, lapset innostuu varmasti hurjan paljon tuollaisesta 😀

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   8.10.2017, 07:21

   Kyllä tämä meillä ainakin on ihan tosi mieluinen; edelleen vain 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *