Kotihoidontuki-hakemus jätetty!

Olen miettinyt pääni puhki, että mitä ihmettä meinaamme tehdä. Tekisinkö osa-aikatöitä, pitäisikö Leo vain laittaa tarhaan, jäänkö kotihoidontuelle tai mitä jos ilmoittautuisin työttömäksi? Nyt päätös on tehty, kotihoidontuki-hakemus on tänään jätetty ja päätöstä odotellaan. 
Rahassa emme tule kylpemään, mutta järkevillä valinnoilla varmaankin selviydymme. Jotenkin. Pakkohan se vain on! Moni muukin on selvinnyt kotihoidontuella, joten miksi emme myös me? 🙂 Ja onhan miehellä kuitenkin vähintään jonkin verran töitä joka kuukausi, joten tällä mennään kesäkuusta alkaen!
Loppujen lopuksi päätös oli helppo. Emme voi laittaa tuota poikaa tarhaan, joten se ei ollut oikeasti vaihtoehto. Ei tarhaan voi viedä lasta, joka pääasiassa elää maidolla ja oireilee liki kaikille ruoka-aineille. Ei meistä kumpikaan Leon kanssa jaksaisi testailla uusia ruoka-aineita, valvoa öitä ja sen jälkeen käydä töissä/tarhassa. Ei vain onnistu. Ruoka-aineita on kuitenkin pakko yrittää ajaa tasaiseen tahtiin sisään, vaikka kuinka oireiltaisiin. Siihen pakettiin ei kuitenkaan tarvita päiväkotia ja töitä lisäksi. Uskon, että me pärjäämme kun vain päätämme pärjätä. Turhat menot pois, järkeviä valintoja ruokaostoksissa jne. Me selviämme tästä! Meidän poikamme on ihana ja hän antaa paljon voimaa tähän arkeen <3
Kovasti suunnittelemme muuttoa takaisin pääkaupunkiseudulle, jos mies vain saa sieltä töitä. Siellä olisi kuitenkin kummankin vanhemmat lähempänä – haluamme, että Leo saa olla tekemisissä sukunsa kanssa. Onhan se surullista, jos pieni tapaa isovanhempiaan vain pari kertaa vuodessa. Meille kummallekin isovanhemmat ovat olleet suuri osa elämää aina ja tahdomme tarjota sen mahdollisuuden pojallemmekin 🙂 Joten nyt toivotaan onnea työnhakuun, niin pääsemme muuttamaan!
Kommentit (2)
  1. Pidän peukkuja sille, että tulette takaisin <3 Näkisi ehk'ä useammin, ja mun pitäis vaan hypätä nytkin bussiin ja tulla sinne, ehkäpä tässä loman aikana?

    1. Saa tänne tulla, ihan vapaasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *