Korvatulehdushan se siellä

Viime viikolla, olisiko ollut torstaina vaiko perjantaina kun ensimmäisen kerran mietin, että voisiko Leolla olla korvatulehdus. Mutta ei ollut kuumetta eikä tuo ollut mitenkään hurjan kipeä, joten emme sitten silloin lähteneet lääkärille. Olimme kuitenkin nukkuneet muutaman yön jo paremmin kiinteiden ollessa tauolla, joten huononevat yöt ja jonkin verran kipuileva poika mietitytti. 
Eilen sitten kävimme näyttämässä lääkärillä korvat – omat vaihtoehdot kun alkoivat olla korvatulehdus tai korvikkeen sopimattomaksi käyminen.. Leo kavahtaa heti, kun tiettyjä lääkärin tavaroita aletaan ottamaan esille. Hän ei enää tunnu sietävän korvien tutkimista sen erään päivystyskäynnin jälkeen. Enkä ihmettele! Se oli aika kurja käynti. Mutta onneksi poika rauhoittuu aika nopsaan, kun korvat saadaan tutkittua.
Lääkäri: ”Ohho, täällähän on tulehdus ja ihan kunnon sellainen! Ei kyllä poika näyttänyt sille, että tällaista löytyisi!”
Lääkäri oli hurjan hyvä, otti pienen potilaan upeasti huomioon, osasi toimia lapsen kanssa. Ihana lääkäri. Antibiootti-kuurin joutui määräämään, kun ei tämä tulehdus kuulemma ilmankaan ohitse mene. Ja pakkohan se oli uskoa viimeistään siinä kohti, kun lääkäri totesi, että voimme käydä kysymässä alakerrasta Leoa hoitavan allergialääkärin mielipiteen, jos en häntä tahdo uskoa. Eihän se uskomisesta ollut kiinni, vaan siitä etten todellakaan olisi antibioottia tahtonut. Viimeksi antibiootti kuitenkin kaatoi pari ihan ok sopivaa kiinteää, aiheutti kunnon ripulin sekä oksentelun. 
Nyt on kolme annosta syöty antibioottia ja vielä on pojan olo ihan ok. Vähän alkaa olla merkkejä löysästä masusta ja kipuilusta, mutta ei vielä ihan hurjaa. Toisaalta väh. 5vrk täytyisi saada syötyä, mielellään jopa 7vrk. Että vielähän siihen on matkaa, kun illalla saadaan vasta 2vrk kuuria täyteen! Mutta toivotaan, että tämä olisi edes aavistuksen sopivampi – pitäisi olla niin vastaystävällinen, kuin antibiootti nyt voi olla 🙂 Mutta ainakin vielä jaksaa poika touhottaa, vaikka pieni kitinä on kaveriksi tullutkin. 
Kommentit (2)
  1. Voi pientä. Toivottavasti tulehdua helpottaa eikä läöke aiheuta kovin suuria vaivoja. Täällä pikkuhiljaa yritetään selvitä flunssasta. Onneksi Elialla vain normaali räkäinen flunssa. Isoveljensä sen sijaan toisella poskiontelontulehdus ja toisella kurkunpäätulehdus 😕

    1. On teillekin sitten monta eri tautia rantautunut! Paranemisia koko porukalle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *