Kevättä ja kenkiä

“Niin ihanaa, kun kevät on tullut ja ai että, kohta on jo kesä!”. Varmasti sitä nauttisi itsekin, jos nenä ei olisi aivan tukossa, joka paikkaa ei särkisi, aivastuttaisi ja yskisi keuhkojaan pihalle. Kyllä, olen siitepöly-allergikko ja ilmeisesti tätä nykyä myös jollekin muulle kuin ainoastaan koivulle. Olen useamman vuoden miettinyt, että mahdanko olla muillekin, mutta aina tullut siihen tulokseen, että kai se on vain se koivu. No, tänä vuonna voin sanoa, että joku muukin on. Ja kauhistuttaa, mikä tulee olemaan olo, kun mennään kevättä eteenpäin. Toivon, että nämä lääkkeet alkaisivat purra ja auttaisivat taas yhdestä keväästä ylitse. Yhtään en tahtoisi kortisoni-tabletteja tai päivystys-reissuja kokea tänä vuonna. Kesää minäkin odotan – heinäallergiani on niin vähäinen tähän kevään oloon nähden, ettei ne sitten enää vaikuta.
Onneksi taaperomme ainakin toistaiseki pystyy nauttimaan raittiista ulkoilmasta ja ei tunnu oireilevan siitepölystä. Toki naama on kamalan näköinen, yskä on alkanut ja nenäkin vähän vuotaa.. Mutta tämän jätän kokonaan allergialääkärimme murheeksi, kun sinne olemme menossa käymään huomenna. Miettiköön hän onko tuolle lapselle iskenyt flunssa vai onko kyseessä jonkinlaista allergiaa.
Sitten iloisempiin asioihin. Nimittäin kenkiin. Minun on maailman vaikeinta löytää kenkiä, vihaan kenkien sovittamista ja ostamista. Tai no, ostaminen on kivaa, jos sopivat löytyvät. Nyt on kuitenkin hehkutettava ihan tosissaan! Eilen Citymarketista löytyi minulle kengät (ja olipa vielä -30%! Hintaa jäi 14e) – ei täydelliset jalkaan, mutta käytettävät. Tänään ne olivat päivän jalassa ja ei valittamista, tuntuivat ihan ok:lle.
Iltapäivällä sain tekstiviestin, kuinka paketti oli saapunut R-kioskille. Kuusi paria kenkiä! Kolmet minulle, kolmet Leolle. Sentään aivan jokainen pari ei ole jäämässä.
Minulle näyttää tänä keväänä sopivan Conversen kengät. Tuntuvat hyvälle jalassa ja se on ainoa kriteerini. Ennen olen vierastanut ajatusta näistä kengistä, mutta näillä ongelma-jaloilla ei ole varaa valikoida. Joten Converset saavat jäädä minulle 🙂 Leolle tilasin myös Converset, mutta ne ovat aivan järkyttävän suuret, joten ne lähtevät vaihtoon – mutta Leollekin on Converset tulossa. Sen lisäksi Leon jalkaan tuntui istuvan Adidaksen kengät aivan täydellisesti, joten nekin saavat nyt jäädä hetkellisen pohdinnan jälkeen. 
Loppuun pakko kehua Footway:ta sekä heidän asiakaspalveluaan tässä kohti. Tämä oli toinen kerta, kun sieltä tilaan ja kummallakin kerralla toimitus on tullut todella nopeasti. Sen lisäksi nämä oli nyt osta kolme maksa kaksi -tarjouksesta ostettuja kenkiä, mutta silti onnistuu vaihdot + palautukset + alennusten uudelleen laskeminen asiakaspalvelun sähköpostin mukaan. Ja sähköpostiinikin vastattiin puolessa tunnissa! Paljon enempää ei mielestäni voi vaatia, vaan kyllä tuo on sitä asiakaspalvelua ihan todella 🙂
Kommentit (2)
  1. Söpöt popot 🙂 tykkään itsekin converseista.

    1. Converset on jotenkin niin klassikot. Ja mustana kun on, niin.. 😀 Mutta on ne silti vaan kivat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *