Kehitysideoita?

Nyt tahtoisin tietää, mitä Sinä ajattelet minun blogistani? Olen ajautunut siihen pisteeseen, että tahtoisin tietää, mistä blogissani pidetään ja mistä ei. Olisiko joitakin kehitysideoita, miten saan tästä paremman, kivemman tai mukavamman? Mitä lisää, mitä vähemmän?

Sen lisäksi kaipaisin myös postaus-ideoita. Mistä juuri Sinä tahtoisit lukea? Kaikille ehdotuksille olen avoin ja pyrin vastaamaan ideoihin erilaisten postausten kautta 🙂

Nyt antakaapa ihanat ihmiset tulla palautetta, jotta voin kehittää blogia sekä itseäni 🙂 <3
Kommentit (4)
  1. Minua kiinnostas lukea teidän parisuhteesta enemmän? Miten tapasitte, miten teillä menee nyt, miten suhteenne alkoi, onko suhde joutunut koville vaikean vauva-ajan myötä?

    Jotain reseptejä olisi mukavaa saada! Teillä kokeillaan niin paljon erikoistuotteita, että olisi kiva jos jakaisit niitä ideoit täällä ja pääsis itsekin ehkä kokeilemaan jotain uutta?

    1. Tuo parisuhde on ilmeisen haluttu aihe ja siitä tulen kirjoittamaan kyllä vielä kevään aikana aivan varmasti 🙂 Otetaan myös vinkistä vaariin ja jotain reseptejä tai ainakin vieraampien tuotteiden jonkinlaista esittelyä voisi olla luvassa 🙂

  2. Arkesi kuulostaa todella kiireiseltä ja uuvuttavalta. Kerroit että miehesi käy ulkona viettämässä iltaa kavereiden kanssa, voisit kirjoittaa miten on sinun sosiaalisen elämäsi laita, pääsetkö itse myös vauva arjen keskellä välillä ulkoilemaan ja näkemään kavereita ja ottaa sitä kuuluisaa omaa aikaa, oletko ehtinyt pitää yllä ystävyyssuhteita, jne… (:

    1. Kiitoksia ideasta! Tämä täytyy kyllä kanssa toteuttaa tässä kevään mittaan ehdottomasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *