Katse välikauteen!

Lunta on vasta saatu maahan hiljalleen, mutta itsellä ainakin katse on jo täysin suunnattu kohti kevättä ja välikausi-vaatetusta. Valtaosa meiltä jo löytyy, mutta vielä on monta hankintaa tehtävänä. Onko muilla jo katse keväässä? 
Polarn O.Pyret:in kuoripuku fleecellä. Tällä hetkellä ainakin näyttää sille, että tämä haalari menisi vielä alkukevään fleecen kanssa ja sittenhän sen jo saa ottaa poiskin. Tätä haalaria ei mielestäni voi kehua edes riittävästi, koska tämä vain on huippu hyvä. Pitää kosteutta ja jopa vettä, taaperon on ollut helppo liikkua puvussa, kätevä puku kun fleece on valmiina sisällä ja siistin näköinenkin. Ehdoton suosikkini kaikista haalareista, mitä meillä on ehditty Leon elämän aikana kokeilla.
Name It softshell. Tämäkin on loistohaalari, varsinkin kun hiukan lämpenee. Tämäkin tuntuu kestävän kohtuullisissa määrissä vettä ja märkää. Tässä ei ole meille aivan ihanteelliset mittasuhteet, kun lahkeet on kovin pitkät, mutta ominaisuudet vie voiton ja kooltaankin täysin käytettävä haalari onneksi.
Name Itin haalarin kaveriksi olen kaavaillut vihreää ja keltaista puuvillaista Gugguuta; vähän väriä siniseen pukuun kevään kunniaksi 🙂 Kevään edetessä toki haalarikin voi saada kaverikseen trikoo-pipoa, mutta alkukeväästä vähän paksumpaa.
Popin puku on jotenkin paljon haasteellisempi yrittää asustaa. Meillä on kuvasta uupuva ihana valko-tummansininen eläin-kuvioitu ompelijan tekemä pipo, joka varmasti pääsee kovaan käyttöön nyt keväälläkin. Tuota Metsolan vaaleansinistä ja Gugguun keltaista puuvilla-pipoa olen nyt tuuminut, että voisiko ne mennä haalarin kanssa.. Ehkäpä?
Sitten löytyy ei niin keväisen väriset Pico-takit, mutta nämä tarvitsevat vain kaverikseen hiukan värikkäämpää pipoa.  Tällä hetkellä löytyy nuo Gugguun puuvillaiset Basicit sekä trikoopipoina Mini Rodinin kääntöpanda sekä Gugguun army, jotka voisi olla näiden kanssa aika kivoja. Pico-takit on meillä lähinnä esim. kauppareissuille tai jonnekin kylään mennessä käytettäviä. Harvemmin lähdemme vartavasten niiden kanssa leikkipuistoon touhuilemaan.
Lindexin punertava takki tuo hiukan väriä meidän takkien ja haalareiden sekaan. Hyvä niin! Sitten löytyy Mini Rodinin tuulitakki, jota olen kaavaillut lähemmäs kesää; ei kovin paksu takki, mutta pitänee tuulta täällä tuulisessa Turussa. Tulee varmaan olemaan meidän yksi vakiovarusteista mm. hiekkalaatikolla kesällä! Popin windfleecekin löytyy loppukevättä tai kesää silmällä pitäen; kun tarvitsee jotain lämpimämpää yllensä, mutta ei kuitenkaan välttämättä aivan takkia. Kuvassa mukana myös läjä trikoopipoja, jotka lienee pitkälti näiden takkien kavereita; Gugguuta, Mini Rodinia, Vimmaa ja Lindexiä löytyy tällä hetkellä.
Gugguun huppari ja huputon collari-takki on meidän luottovaatteita loppukeväällä ja kesällä. Niitä käytetään, kun ei aivan tarkene lähteä t-paidassa, mutta mitään kovin lämmintä ei kuitenkaan tarvita. Reiman fleece-takki on myös kesälle, mutta samalla myös mahdollisesti tuonne haalareiden alle tarvittaessa alkukeväästä. 
Kenkä-tilanne meillä on vielä aika heikoilla kantimilla, koska en uskalla ostaa niitä kamalasti ennakkoon. Tällä hetkellä mahtuu hienosti vielä Kavatin vk-kengät, jotka ovat aivan huiput syksyn kokemuksella. Elättelen kovasti toiveita, että ne menisivät kevään, mutta saa nähdä. Crocsin kumisaappaat ovat meidän luotto kumisaapas-merkiksi valikoituneet. Ja varmasti taas kotiutuu kokoa suuremmat jossakin ihanassa värissä, kun nämä jäävät pieneksi. Converset löytyy toki mustana, kauppareissuilla ja muualla käytettäviksi 🙂 Parit tennarit olemme jostain saaneet ja niillä mennään loppukeväästä; jos eivät mahdu silloin enää, niin varmaan ostetaan Adidakset tai jotkut muut. 
Jos ei tule valtavaa kasvuspurttia nyt yht’äkkiä, niin meidän haalari, takki ja pipotilanne on aika hyvä. Sen sijaan hanskat taitavat puuttua kokonaan (ellei viime syksyn Popin hanskat löydy jostain ja sovi vielä). Hanskojen lisäksi kenkäostoksille saatamme vielä joutua, koska nyt on ollut syksystä asti saman kokoinen jalka, mutta.. Kuravaatteista löytyy pian pieneksi jäävä setti sekä seuravaan koon kurahousut. Joten ostoslistalla lienee ainakin kuratakki ja mahdollisesti myös seuraavan koon kurahanskat jo. 
Yhteenvetona voisi todeta, että aika hyvältä alkaa näyttää! Paljon on samaa, kuin viime syksynä ja loput pitkälti ostettu alennusmyyntien aikaan tai kirppiksien kautta. Kun haluaa päästä mahdollisimman halvalla ja saada haluamansa vaatteet, niin on oltava yllättävän aikaisin liikkeellä.
Onko muut jo valmiina kevääseen? Vai onko kaikki vielä
hankinta-listalla?
Kommentit (2)
 1. Lurre/ Iloa, eloa
  4.2.2018, 20:20

  Nooo osa on valmiina, osa ei 🙂 Kenkiä varmaan tarttee lisää, ja sitten uusi hienostelutakki pitäis löytää 🙂 Muuten varmaankin kaikkea taitaa olla.

  1. Elina // Vauhtihirmun elämää
   7.2.2018, 16:42

   Mutta hienostelutakin ostaminen on ihan parhautta. Ainakin mun mielestä! Niitä voisin shoppailla vaikka kuinka monta, mutta onneksi järki kertoo ettei tarvita kovin montaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *