IRTISANOTTU

Kyllä, me muutamme. Me sanomme hyvästit homekodillemme ja muutamme oletettavasti terveeseen kotiin. Kolmen kuukauden asunnon etsintä on nyt palkittu ja uusi koti on löytynyt. Vanha asunto on irtisanottu ja usko paremmasta huomisesta on herätetty.

 

IRTISANOTTU

Nyt on vanha asunto irtisanottu. Juuri äsken. Fiilis on huikea. Ei auta kuin toivoa, että uusi asunto on kunnossa. Myönnän istuneeni hetken aikaa sormi hiirellä ja miettineeni, että uskallanko irtisanoa asunnon tässä ja nyt; vuokrasopimus uudesta kirjoitetaan vasta huomenna. Mutta minä tahdon uskoa ihmisistä hyvää ja tahdon tosissani uskoa, että luvattu asunto on minun vaikka vielä ei olekaan sopimusta allekirjoitettu.

UUSI KOTI

Tämän hetkinen fiilis kiteytyy kahteen sanaan; ME MUUTAMME! En osaa pukea tätä paremmin sanoiksi juuri nyt, mutta olen hurjan intona ja tulevaisuus on jälleen avoinna! Jännittää todella paljon nähdä, kuinka tämä vaikuttaa Leoon ja hänen vointiinsa. Toivottavasti edes jonkin verran. Ja toki toivon, että tämä muutto tulisi vaikuttamaan myös omaan oloon; josko tappo väsymys, pahoinvointi ja pääkipu katoaisi uudessa kodissa. Pääsemme toivottavasti muuttamaan mahdollisimman pian, kun vain saan rahat kasaan pystyäkseni maksamaan takuuvuokran ja ensimmäisen kuukauden vuokran. Mutta asioilla on tapana järjestyä, joten eiköhän tämäkin. Kohta me muutamme uuteen kotiin ja voimme ainoastaan toivoa sen tuovan meille terveyttä. Uudessa vuokra-kodissamme on valmiiksi kalusteita, joita vuokranantaja lupasi jättää toistaiseksi ja viedä, kun saamme omia hankittua. Eli aivan huippua! Voin hävittää koko irtaimiston ja silti ei tarvitse nukkua lattialla. Lottovoitto!

 

 

Leosta huomaa, että 3-vuotias ei aivan kykene vielä ymmärtämään miksi liki kaikki tavara lentää roskikseen ja miksi loppuja tavaroita pakataan laatikoihin. Mutta samalla hän odottaa kovasti uuteen kotiin pääsyä ja äidin lupaamia uusia palapelejä 🙂 Katsotaan, millaisilla fiiliksillä jätämme lopulta vanhan kodin. Leo on kuitenkin aina asunut tässä ja tämä on ollut hänen ainoa kotinsa, joten onhan  tämä hänelle täysin uutta. Mutta joko sanoin, että omat fiilikset ovat katossa ja en malta odottaa, että pääsemme uuteen kotiin <3

terveys
Kommentit (10)
 1. Ida//Mutsi ja Murupullat
  31.7.2018, 13:19

  Voi miten ihana uutinen! Kaikki menee varmasti hyvin, ja lapsi alkaa ihan varmasti voimaan paremmin!

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   8.8.2018, 09:10

   Tätä toivotaan <3

 2. Haitulan keinussa
  31.7.2018, 19:44

  Paljon onnea uuteen kotiin ja terveempää tulevaisuutta!

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   8.8.2018, 09:11

   <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *