Hyvää vappua!

Vähän myöhässä, mutta silti. Eli HYVÄÄ VAPPUA kaikille! 🙂
Eilen, lauantaina kävimme päivystyksessä. Se käynti oli enemmän, kuin turha. Diagnoosi: vauvat nyt vaan itkee. Mitäpä siihen sitten lisäämään? Kyseisen lääkärin mukaan tosiaan vauvat nyt vaan itkee, ei voi olla allerginen kaikelle jne. Sain vain ohjeistuksen antaa Buranaa,jos kipuilee. Minä en näe kipulääkkeitä jatkuvana ratkaisuna, kun toinen huutaa tuntikausia. Täytyisihän se nyt tutkia, selvittää mikä sitä kipua aiheuttaa. No, toistaiseksi syytä ei löydy ja sillä mennään. Huomenna toivottavasti saamme Ph-mittauksen tuloksia ja yhteyden allergialääkäriimme – luulen, että Leolle tarvittaisiin uusi korvikemaito sekä ummetuslääke. Lisäksi epäilen, ettei tuolle pojalle sovi Burana tai Panadol vaan ne tekee vaan entistä kipeämmäksi.. 
Mutta mennään iloisempiin vappu-tunnelmiin! Leo sai jo alkuviikolla ilmapallon. Päädyimme delfiini-palloon, kun se sai pienelle hymyn naamalle kerta toisensa jälkeen. Muumipeikkoa pelättiin, vaikka se olisi ollut äidin suosikki. Mutta delfiiniä on ihmetelty monet kerrat kuluneen viikon aikana, vaikka olo on kurja ollutkin aina välillä.

Ja vähän pienempiä palloja täytyi myös saada 🙂 On ne ilmapallot vain hauskoja – kysytäämpä sitten äidiltä tai pojalta asiaa!

Tänään kävimme pyörimässä vapputorilla. Aivan ihana auringonpaiste, niin kelpasihan se siellä kävellä. Leokin viihtyi kovasti, kun sai katsella ympärilleen ja oli paljon nähtävää ihmisistä ilmapalloihin. Ostimme ainoastaan metrilakuja, mutta johan niiden takia voi vapputorilla käydäkin. Nam!
Kommentit (4)
  1. Ihana Leo <3

  2. Elia oli myös ihan intoa täynnä ilmapalloista 🙂

    1. Ilmapallot on kyllä hauskoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *