Hyvää huomenta!

”Kello on.. KAHDEKSAN?! Ja me vasta heräsimme! Kuinka tämä on mahdollista? Tässä tämän aamun mietteitä, kun normaaliin tapaan vilkaisin kelloa herätessäni. Vierestäni heräsi iloinen, pirteä ja kovasti höpöttelevä eikä suinkaan haukotteleva, väsynyt ja kiukkuinen poika. 
Meillä nukkuminen on ollut vaikeaa, kun oirehdintaa on ollut. On toki ollut öitä, kun herätty vain paristi, mutta vastapainona öitä kun on nukuttu vain hetkiä ja nekin käytännössä aamun tunteina. Liian monia öitä, kun aamulla joutunut miettimään, että nukuttiinko lainkaan ja liian monia iltoja kun ei ole tahtonut itse mennä nukkumaan kun on tiennyt joutuvansa jo pian taas heräämään. 
Viime yönä Leo nukkui klo 19-08 yhdellä heräämisellä. YHDELLÄ! Poika nukkui rauhallisesti ja levollisesti. Ei önisten, sätkien ja heiluen, kuten normaalisti. Klo 5 otin Leon kainaloon nukkumaan ja sain itsekin edelleen nukuttua, koska tuo nukkui aivan rauhallisesti. 
Kuva on viime keväältä, kun viimeksi olivat kiinteät oikeasti tauolla ja oli siirrytty apteekki-maitoon, maitoaltistuksen ollessa muutamaa päivää myöhemmin. Kuvia selaamalla tajusin, että hyviä öitä on ollut, mutta ne on kestänyt aina vain hetkiä. Ne ovat aina romuttuneet, kun jotain uutta on lähdetty kokeilemaan. Ja kun uutta on aina lähdetty kokeilemaan, kun on saatu yksi tai kaksi parempaa yötä taakse. Niin aika vähiksi on nämä paremmat yöt jääneet! 
Tosin, jos nyt nukumme seuraavat 2kk kunnon yöunia ja nautimme pienestä ilopilleristä, joka tälläkin hetkellä touhottaa nätisti vierelläni eikä kiusalla paina ja tee kaikkea, niin en tiedä saako tämä poika enää kiinteitä ikinä.. Tai ainakaan ennenkö muuttaa pois kotoa! Ei vaiskaan. Mutta tässä sitä vain tajuaa, kuinka ne kiinteät vaikuttavat. Sitä kuvittelee, että jollain ollaan liki oireettomia, mutta kun kaikki jätetään pois, niin todellisuus iskee. Ja kyllä, myös käytös tuntuu olevan erilaista tällä pirteällä ja hyvinvoivalla pojalla. Onko se edes mahdollista? Ehkä se on, hyvinvoivana on kivempi olla ja touhuta nätisti 🙂 
Mutta hei, LISÄÄ NÄITÄ ÖITÄ KIITOS!
Kommentit (2)
  1. Oi ihana kun olette saaneet levätä 😊 Minäkin voisin ottaa tuollaisia unia mutta ilman allergoita herätään noin tunnin välein, joskus saa nukkua huikeat 2tuntia… Ihan yhtä huonosti nukkuu nuorin kuin kaksi veljeäänkin nähtävästi. Odotettavissa kunnon unia siis vasta 3 vuotiaan kanssa.

    1. Voi ei! 🙁 Kuulostaa kyllä niin rankalle tuollainen heräily! :/ Jaksamista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *