Hauskaa tivolissa

Tivoli Sariola oli tänään viimeistä päivää Turussa, Kupittaalla. Pakkohan se oli siellä mennä käymään, kun vihdoin oli aikaa ja ei edes satanut! Ihmisiä oli yllättävän vähän, mikä oli kivaa; laitteisiin ei tarvinnut jonotella vaan niihin pääsi aikalailla heti 🙂 Ostimme 10 lippua, joten aika monesssa laitteessa pääsimme keikkumaan – suurimpaan osaan kun pelkästään Leosta meni lippu. 

Ihan ensimmäisenä pääsimme ihastelemaan ilma-akrobatia esitystä. Se oli aika hurja – akrobaatti taiteili maailmanpyörän päällä eli päälle 20m korkeudessa!

 
Laitteet aloitimme maailmanpyörästä, johon pääsimme kaikki kyytiin. Leo tykkäsi ja kovasti kurkki sieltä alaskin, vaikka vanhempia ehkä hiukan pelotti välillä korkeuksissa.. 

Leon ehdottomia suosikkeja olivat karusellit ja niistä ihan ykkönen oli sellainen, jossa pääsi moottoripyörän kyytiin. Siinä pyörittiinkin peräti kolme kertaa!

Käytiin myös pyörimässä lentokoneiden kyydissä sekä tietenkin myös hevosaruselli tuli koettua 🙂 Lisäksi kävimme myös pienessä laivassa, mutta se oli hiukan hurjaa tälle taaperolle – äidin kainalosta haettiin turvaa ja itkukaan ei ollut kaukana. Sen jälkeen onneksi pääsi vielä moottoripyörän kyytiin karuselliin, niin johan muuttui iltapäivä jälleen iloksi <3

Hinnakastahan tällainenkin on, mutta toisaalta tahdon tarjota lapselleni kokemuksia ja elämyksiä – tivolin lasken yhdeksi niistä. Taaperomme viihtyi ja nautti olostaan, joten kyllä se vain silloin oli jokaisen euron arvoista 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *