Gugguu

“Meille ei kyllä ikinä tule Gugguun vaatteita. Hirvittävän hintaisia ja ei edes kolahda niiden ulkonäkö minuun.” No kuinkas sitten kävikään? 
Ensimmäisenä meille kotiutui Gugguun ihanat vihreät housut. Sitten tuli pipo ja huivi samaisesssa vihreässä värissä. Nyt viimeisimpänä meille kotiutui myös jumpsuit, jota meille ei todellakaan pitänyt ikinä kotiutua.

Nämä housut tulin tilanneeksi netistä, koska tämä väri oli ihana. Sitten tajusin niitä kotona hypistellessä, että ne myös tuntuvat mukaville. Seuraavaksi tajusin, että ne oikeasti näyttävät kivalle tämän meidän taaperon jalassa. Jos ei aivan nyt huijaa, niin malliltaan nämä meidän housut ovat Tricot pants:it. Tilasin kokoa liian isot, mutta nämäkin ovat täysin käytettävissä jo, koska malli antaa pituutta selkeästi anteeksi. Jos tilaisin uudelleen, niin tilaisin kokoa pienemmät 🙂 Oppia ikä kaikki!

Pipon ja huivin tilaamista mietin pitkään, mutta lopulta päätin törsätä. Ja onneksi päätin, koska nämä on aivan ihanat! Pipoa ei ollut saatavilla enää oikean kokoisena, kun lopulta päätökseni osasin tehdä, joten jouduin ottamaan kokoa liian ison. Onneksi kuitenkin pipo on ollut käytettävissä nyt kevään eikä ole vallan pyörinyt päässä. Huivia mietin, että tarvitsemmeko muka samaa sarjaa huivin, mutta sekään ei kaduta yhtään. Niin ihania! P.s. Harkitsen kovasti kokoa pienemmän tilaamista jossakin toisessa värissä.. Katsotaan, miten tässä vielä käy..

Viimeisimpänä tämä meidän uusin tulokas, johon olen täysin rakastunut. Tämä on jotain vanhempaa Gugguuta ja ostettu netti-kirppiksen kautta FB:ssä. Arvoin pitkään, että tarvitsemmeko 92cm vai 98cm, mutta sitten tämä ihanuus tuli vastaan koossa 92cm ja auttoi toivoa, että tämä olisi sopiva. Ja olihan se! Juuri sopiva tälle keväälle, lähinnä jos mennään auto-kauppa-auto-reissuja ja kelien lämmetessä myös esim. hiekkalaatikolle kuivalla säällä 🙂 Mainittakoon vielä, että pitkään olin sitä mieltä, etten ymmärrä mikä Gugguun jumpsuitissa on niin ihmeellistä. Nyt tarkemmin ajatellen, onhan tämä ihanan mallinen ja värinen!
Onko muilla sellaisia “Meille ei varmasti ikinä tule tätä”-tuotteita, joita sitten on kuitenkin lopulta eksynytkin lapsen päälle? Meillä näemmä tämä Gugguu ainakin..
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *