Biologinen museo

Meillä on ollut kyläilemässä Leon mumma, kolme enoa sekä yksi täti nyt su-ke ja tänään kävimme koko porukalla tutustumassa Turun Biologiseen museeon. Myönnettäköön, etten ollut käynyt siellä aiemmin, vaikka täällä on asuttu jo kolmisen vuotta. Myönnän myös, että olen ylipäänsä aika heikko museoiden kiertäjä. Käytkö sinä museoissa?

Jälleen joudun kuitenkin toteamaan, että museossa käyminen kannattaa. Onhan se mielenkiintoista! Hyönteiskokoelmat olivat vaikuttavia ja minä kyllä tykkäsin katsella muitakin. Leon ehdoton lemppari oli oravat ja kauhistus oli lasin lähellä oleva suuri karhu, kun taas minuun suurimman vaikutuksen tekivät porot 🙂 Leo myös hienosti jaksoi katsella kaikki näytteillä olevat eläimet. Tämä johtunee siitä, että lasin edessä oli aina koroke, jolla sai seistä omin jaloin ja ihmetellä liki nenä kiinni ikkunassa näkyviä eläimiä!
Kun museot oli kierretty, niin suunnattiin Raxiin syömään. Turussa on Hansan kauppakeskus, jossa on yläkerrassa useampi ruokapaikka. Meistä 5/6 söi Raxin ruokaa ja yksi haki kiinalaisen seisovasta pöydästä ruokansa. Huippua, kun kaikki saavat itselleen ruokaa, vaikka täysin ei mielihalut kohtaisikaan. Hansan yläkerrasta löytyisi myös sushia, salaattia, Subia ja muuta 🙂
Kommentit (10)
  1. Rax on IHAN PARAS paikka aina välillä käydä syömässä! Mä en museoita oo koskaa harrastanu, pitäs ehkä….

    1. Rax on kyllä ihan jees 🙂

  2. Me tykätään museoista valtavasti!
    Varsinkin interaktiiviset museot kolahtaa 🙂
    Monesti ajatellaan, että eihän siellä ole lapsille mitään, mutta päinvastoin. Museoista saa ammennettua valtavasti tietoa 🙂

    1. Mäkin ihan pääsin yllättymään, kuinka hyvin tuo lapsi siellä viihtyikään! 🙂 Jotenkin ei osannut yhtään odottaa moista. Oli ennen käyntiä varmaan itsellä väärä kuva koko museoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *