Antibioottia, päiväkotia, lunta..

Aika menee aivan tajutonta vauhtia ja paljon tässä on taas ehtinyt tapahtuakin viime postauksen jälkeen. Mistähän sitä lähtisi edes liikkeelle?
Josko vaikka aloitetaan iloisista asioista; Streptokokki tuli voitettua. Leo veteli 24vrk ab-kuurin ja ainakin toistaiseksi testi oli negatiivinen. Ab-kuuri oli aika rankka ja todennäköisesti sen oirehdintaa on edelleen hiukan ilmassa. Pääasiassa näkyy öissä. ZzzZzzz..
Äidin pieni rakas kultamuru aloitti myös päiväkodissa torstaina. Sydän itkee verta, kun joutuu pienen laittamaan hoitoon :'( <3 Leo on kuitenkin ensimmäiset päivät viihtynyt siellä ja hoitajat vain kehuu päivien kulkua. Ei itkeskele, ei kiukkuile, syö, nukkuu ja touhottaa täyttä häkää. Pieni muruseni ihan tosissaan viihtyy hoidossa. Huonoäiti-olohan siinäkin meinaa iskeä, kun lapsi viihtyy kuin unelma hoidossa. Mutta toisaalta Leo on aina tykännyt aktiviteeteistä, uusista ihmisistä, muista lapsista.. Ehkä päiväkodissa on silloin kivaa ja viihdytään 🙂 Ja hyvä niin! On sinne mukavampi viedäkin, kun toinen viihtyy.
Minä itse aloitin viikko sitten maanantaina työkokeilun toisessa päiväkodissa. Ollut uuden oppimista ja omaksumista. Olen kuitenkin viihtynyt, vaikka lapsia toki ollut aika vähän hiihtoloman vuoksi. Saa nähdä, kun todellisuus iskee huomisesta alkaen ja lapsimäärä kolminkertaistuu! 

Nyt viikonloppuna on käyty Leon kanssa kumpanakin päivänä nautiskelemassa lumesta. Koska onhan tuo lumi nyt kivaa ja ihmeellistä pienen ihmisen mielestä! 🙂 Leo vetää itse pulkkaa, häntä pitää vetää pulkassa, pulkasta on maailman hauskinta syöksyä pois, lumessa on hauskaa makoilla ja sen maistelukin olisi hauskaa jos annettaisiin! 

Ulkona on täysi talvi, mutta itse olen jo alkanut tekemään kevät hankintoja. Tässä kurkkaus mun tämän hetken lemppareihin – nuo vihreät asusteet! Sorruin ostamaan Gugguun pipon ja huivin, tosiaan tuon huippu ihanan värin vuoksi. Pipo on iso ja kuulemma venyy vielä käytössäkin, joten nähtäväksi jää saammeko sitä vielä tänä keväänä käyttöön kunnolla.. No syksyllä sitten, jos ei nyt 🙂 Lisäksi tuo ruskea takki, Name it:in haalari, Reiman halaari.. Onhan noita kertynyt, mutta niistä oma postauksensa pian. Nyt tarkoitus oli fiilistellä vain ihanaa vihreää väriä!
Leon leikkimistaidot kasvavat koko ajan ja duploilla leikkimisestä on oikeasti tullut mukavaa. Tänäänkin aamulla rakennettu taloa ja vaikka mitä. Siellä seikkailee nallet ja ruokapöydän ääressä istuskelee puput. Ihan huippua! 
Rankkaa on ollut uuden arjen aloitus. Leo herää aikaisin, heräilee öisin jonkin verran ja itse ei saa enää edes päikkäreitä. Kieltämättä meinaa ottaa voimien päälle. Eiköhän tästä kuitenkin jotenkin jaksa taas.. 🙂
Kommentit (2)
  1. IlonaKoo | Ihan vaan tavismutsi
    26.2.2017, 16:08

    Tsemppiä molemmille päiväkodin aloitukseen, kiva että alku on sujunut hyvin! Uusi arki on tietysti aina vähän raskasta, mutta kyllä se siitä! 🙂

  2. Voimia arkeen! Kiva juttu, että päiväkodin aloitus on sujunut mukavasti Leolla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *