Aina askel eteen, pari taakse..

Maananantaina otimme itseämme Leon kanssa niskasta kiinni ja lähdimme käymään Leikkilässä ennen korvalääkäriä. Leikkilä on Turun keskustassa oleva perhekahvila 🙂 Emme me siellä kauaa ehtineet olla, mutta pitkästä aikaa pääsimme liikkeelle, ihmisten ilmoille ja vieläpä paikkaan jossa lapset toisinaan ruokailevat. Aika voittaja-fiilishän siitä tuli, kun enemmän tai vähemmän olemme jumittaneet viime aikoina sisällä. Ja Leo nautti! 
Korvalääkäri suostui putkittamaan ja toimenpide tehdään huomenna. Voitte vain veikata, kuinka paljon tätä äitiä jännittää, vaikka kuinka yrittää ajatella, että kyseessä on vain pieni toimenpide! Silti siinä nukutetaan, vaikka vain kevyesti ja hetkeksi..

Kokeileva keittiö pääsi oikein kunnolla vauhtiin eräänä iltana, kun saimme hankittua tattarijauhoja. Syntyi tattari-myskikurpitsa rieskaa sekä tattarilettuja. Näistä oireiltiin, mutta syy lienee öljyssä jota käytimme. Öljy kun tuntuu olevan aika paha Leolle.. Jatkamme siis sopivan metsästystä ja öljy lienee ensimmäinen, johon täytyy yrittää aivan pienissä määrin lähteä siedättymään.. Ilman öljyä kun ei pitkälle taideta pötkiä, kun korviketta ajetaan koko aika alas. Nämä kuitenkin maistui Leolle hurjan hyvin ja jos kovin oireilee, niin täytyy yrittää eri öljyllä. Tällä hetkellä kuitenkaan oireitakaan ei voi ottaa täysin ”tosissaan”, kun ab-pistos oletettavasti pisti koko suoliston aikamoiseen solmuun ja siitä toipuminen ottaa oman aikansa.

Me olemme päässeet helpolla ja kiinteiden syönti sujuu, myös karkeamman. Tattaripastat upposivat tähän poikaan, kuin vanhaan tekijään jo ensimmäisellä maistelu kerralla 🙂 Myös lihojen syönti sujuu, vaikka onhan nekin jo suupalan kokoisia meillä.
Yöt ovat olleet aikamoisen kamalia menneet pari viikkoa. Ensin korvatulehdus, sitten antibiootti. Viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut pari liki kokonaan valvottua yötä ja pari muutamien herätysten yötä, muut jotakin siltä väliltä. Öitä ei kuitenkaan voi kehua ja tämä äiti on aika väsy. Perhetyöntekijäkin tietysti meni sairastumaan samaan aikaan, joten kahteen viikkoon hän ei ole käynyt. Maanantaina hänen kuitenkin pitäisi olla tulossa ja arvatkaapa kuka meinaa nukkua sen hetken?
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *