10 profiilikuvaa

Tähän hauskaan profiilikuvahaasteeseen on jo varmaan aika moni törmännytkin menneen viikon aikana. Tämähän lähti liikkeelle Mamma rimpuilee -blogista reilu viikko sitten. Ideana on esitellä omia Facebookin profiilikuvia viimeiseltä kymmeneltä vuodelta, aina yksi per vuosi. Minulla ei aivan 10 vuotta ole Facebookissa vielä tullut, koska liityin sinne aika myöhäisessä vaiheessa vasta. Mutta kymmenen kuvaa teille silti kaivoin, joiltakin vuosilta pari kappaletta 🙂 Tai todettakoon, että FB:hen olen liittynyt 2009, mutta ensimmäinen kuva löytyy vasta vuodelta 2010..
 Vuosi 2010
Facebookin ensimmäinen profiilikuvani on tämä. Minua edelleen epäilyttää, että ensimmäiset olisivat kadonneet mystisesti vuosien saatossa tai sitten olen ollut kuvaton ensimmäisen vuoden.. Joka tapauksessa, tämä kuva Espanjan työssäoppimisen aikaan otettu ja päätynyt facebookiin 🙂
Vuosi 2011
Opiskelut oli opiskeltu ja lähdin maailmalle viettämään Au pair syksyä. Irtiotto Suomen kuvioista, stressistä, hetki huolettomuutta. Ja pakko todeta, että kunnon rusketus ilmeisesti ollut tuolloin!
Vuosi 2012
Vuonna 2012 lähdin Kreikkaan oman mummoni kanssa syntymäpäiväni tienoolla 🙂 Shoppailua, aurinkoa, meressä uimista ja lisää aurinkoa piti sisällään tuo reissu.
Vuosi 2013
Vuonna 2013 profiilikuvaani pääsi mukaan rakastamani ihminen <3 Meidän ensimmäinen yhteiskuvamme, jonka julkaisimme Facebookissa. 
Miehen kanssa löysimme (hetkellisen) lenkkeilyn ilon ja toki kesken lenkinkin on ehditty kuvailemaan ja yksi niistä kuvista on päätynyt profiilikuvakseni tuolloin.
Vuosi 2014
 
Tämä vuosi oli muutosten vuosi. Kuvasta saattaa huomata, että hiukset muuttuivat punaisiksi. Sen lisäksi tällöin muutettiin Turkuun – tässä istuskellaan miehen mummon mökin laiturilla tietämättä lainkaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olimme juuri lähteneet kohti tuntematonta ilman suurempia suunnitelmia 🙂

Samaisena vuonna myös minun nilkkani vihdoin saatiin leikattua kuntoon ja tässä profiilikuvassa kävelen viimeistä kertaa kepeillä. Leikkaus oli onnistunut ja ilo oli suuri kovista kipulääkkeistä huolimatta.
Vuosi 2015
Kyseinen vuosi teki minusta äidin ja toki se näkyy myös sen vuoden profiilikuvassa. Enempää kuvia ei kyseiseltä vuodelta oikeastaan olekaan vauvan synnyttyä – äiti ei ole tainnut olla kuvattavassa olotilassa.
Vuosi 2016
Tämä vuosi vei minut Italiaan lomailemaan. Ja hiuksetkin vaihtoivat jälleen väriä vaaleaksi. 
Vuosi 2017
Tämä onkin sitten se uusin profiilikuva parin viikon takaata 🙂
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *