Minkä suhteiden supervoiman sinä valitsisit?

superhero-2503808_1280_0.jpg

Jos olisi olemassa omia supervoimia rakkaussuhteisiin niin minkä sinä valitsitit? Ja miksi? Pystyisitkö esimerkiksi…

…lukemaan toisen ajatuksia? Hetkissä, jolloin hän selkeästi odottaa sinun niin jo tekevän tai vaihtoehtoisesti jättää jotain mielestäsi oleellista kertomatta.

…välittämään ajatuksesi ja tunteesi telepaattisesti? Hetkissä, jolloin kumppanisi ei selkeästi osaa niitä itsestään lukea tai kiukku on jo yltynyt niin suureksi, ettei puhetta pysty enää tuottamaan.

…muuttumaan näkymättömäksi? Kun luvatut askareet ovat jääneet tekemättä tai puolison käytös ihmisten ilmoilla hävettää liikaa.

…taikomaan suojakilven? Kun pelottaa tai sattuisi liikaa.

…loihtimaan toisen levälleen jättämät tavarat pois tai vaihtoehtoisesti hänen puolelleen sänkyä? Sillä pyynnöt eivät ole selvästikään riittäneet.

…pysäyttämään tilanteet hetkeksi? Silloin, kun sanat karkaavat tai ei vaan pysty.

…kääntämään näkökulmaa päittäin? Niihin hetkiin, kun on vaan liian vaikeaa uskoa tai nähdä itsessä sen mitä toinen näkee.

…hypnotisoimaan katseellasi? Jotta kaikki sujuisi mukavammin.

Tai tekemään jotain aivan muuta?

Ja ennen kaikkea, miksi haluaisit juuri kyseisen supervoiman? Kenties vastaus siihen voi ohjata pysähtymään hyödyllisten asioiden äärelle. Auttaa löytämään suhteen haastavia asioita tai heikkoja kohtia. Asioita, joiden työstämisestä voisi olla hyötyä. Myös ilman supervoimia.

Uteliain terveisin, Mio

P.s. Vinkkaa ihmeessä myös itse keksimäsi suoervoima kommentteihin. Kenties se kuvaa täydellisesti myös jonkun muun toiveita.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *