Keskustelua koskettelusta

huulet.jpg

Olen kirjoittanut aiemmin sukuelinpreferenssistä, eli siitä mitä ihminen toivoisi löytävänsä kumppaninsa housuista. Yllättävän usein esimerkiksi siitä keskustellessa, joku toteaa, ettei hänellä muutoin olisi mitään ongelmaa seurustella esimerkiksi sellaisen transsukupuolisen kanssa, joka ei ole käynyt sukuelinkirurgiassa, muttei vain tiedä miten häntä tulisi sängyssä koskettaa. Olen toki iloinen kuullessani, että nämä ihmiset haluavat huomioida hypoteettisen transsukupuolisen kumppaninsa toiveita ja tarpeita, mutta samalla mietin, että miten kukaan voisi tietää etukäteen miten toista tulisi sängyssä koskettaa?

En tiedä kysymmekö tarpeeksi usein ensimmäisillä kerroilla, että miten toista saa tai ei saa koskettaa tai mistä hän pitää ja mistä ei.

En tiedä kysymmekö tarpeeksi usein ensimmäisillä kerroilla, että miten toista saa tai ei saa koskettaa tai mistä hän pitää ja mistä ei. Päädymmekö luottamaan liian helposti vanhoihin kokemuksiimme, kaverilta kuultuihin tai tarinoissa nähtyihin; rakentamaan kuvan valmiista yleispätevästä mallista, jonka mukaan toimia. Toki on varmasti kyselyilläkin osoitettuja asioita, joista suuri, ellei jopa suurin, osa ihmisistä pitää, mutta silloinkin on varmasti aina  myös joukko heitä, joista se voi tuntua pahalta. Parhaimmillaan yrityksemme hurmata toisen pää yllättäen teoilla ja taidoilla, joita hän ei ole edes tiennyt kaipaavansa voi toki olla onnistunutkin, mutta pahimmillaan se voi olla myös hyvin haitallinen. Seksuaalisuudessa ja oman kehon rajoissa liikutaan kuitenkin suuren kauneuden lisäksi myös hyvin herkillä alueilla. En siis osaa sanoa onko pään hurmaamisella yllätyksin, ainakaan heti ensimmäisellä kerralla, sellaiset todennäköisyydet, että niillä kannattaisi näillä hinnoilla pelata.

Hurmata toisen voi toki edelleen, ja näyttää ne teot ja taidot, joita hän ei ole vielä edes tiennyt kaipaavansa. Kunhan lisää omaa tietoisuuttaan sekä alttiuttaan kysyä ja kuunnella. Herkistää itsensä ymmärtämään, että vaikka taustallani olisi mitä, niin en voi etukäteen täydellä varmuudella tietää kuinka tuota toista saa tai olisi hyvä koskettaa. Parhaan tiedon siihen saa toiselta, sekä toki yhdessä ajan kanssa ja turvallisessa ilmapiirissä tehdyiltä uusilta löydöiltä.

Jos siis kohtaat kumppanin, josta et tiedä kuinka häntä tulisi sängyssä koskettaa, niin älä huoli, mahdollisesti hän itse tietää. Tai ehkä voitte selvittää sen yhdessä. Asia on kuitenkin selvitettävissä. Etkä välttämättä ole ollut/olisi asiasta erityisen kärryillä muidenkaan kumppanien suhteen. Eli kyllä se siis siitä.

p.s. Toki on olemassa asioita, joita transihmisen kumppanin voi olla kiva tietää. Palataan niihin ensi viikolla.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *