YKKÖSTUOTTEENI KASVOJEN KOROSTAMISEEN

Kasvojen korostamiseen kiinnostuminen heräsi sisälläni vasta viime syksynä. Tätä ennen olin pitkään sitä mieltä, että miksi himskatissa tarvitsi haalia kaikenmaailman paletteja ja kosmetiikkatuotteita, kun vähemmälläkin pärjää. Noh, ensin hankin contour kitin ja nälkä sekä innostus kasvoi. Perään tulivat kunnon meikkisudit ja viimeisimpänä innostuin panostamaan poskipuniin sekä korostustuotteisiin, ja nyt tajuan, että hitsi vie, näillä saa ihan sairaan upeaa jälkeä, eikä aikaakaan kulu meikkaamiseen yhtään sen enempää.

CONTOUR KIT

Ensimmäinen hankintani tämän postauksen tuotteista oli tosiaan tämä Perfectly Defining Contour Kit. Uskaltauduin tämän kotiuttamaan, sillä hintaa tällä oli vaivaisen reilun kympin, vaikka pohdinkin, voiko niin pienellä rahalla saada hyvää. Noh, tätä olen nyt puolisen vuotta käyttänyt, ja olen ollut täydellisen tyytyväinen, eikä vaihtoa ole tarvinnut harkita. Ainut miinus osuu siihen, ettei yksittäisiä täyttöpaletteja voi ostaa, mutta toisaalta reilulla kympillä saa ostettua kokonaan uuden, niin eipä tämä juurikaan haittaa.

Perfectly Defining Contour kit: TÄÄLTÄ*

LAADUKKAAT MEIKKISUDIT

Meikkisuteja on löytynyt itseltäni moneen lähtöön, ja pitkään porskuttelin melko kehnoilla sudeilla, koska en rehellisesti ajatellut niiden olevan niin merkittäviä lopputuloksen kannalta. Höpönlöpön. Vuoden vaihteesta käytössä on ollut Real Techniquesin kolmiosainen setti, joka on kyllä erittäin osuva. Muuttui contouraaminenkin kertaheitolla pikkuisen osuvammaksi ja jälkikin parani huomattavasti oikealla sudilla. Kummasti sitä myös alkoivat poskipunat ja highlighteritkin innostaa oikeasti hyvillä sudeilla, ja herranisä miten pehmoiselta ja silkkiseltä voi poskipunan levittäminen tuolla isoimmalla sudilla tuntua. Ah.
Ensin kyllä epäilin vahvasti tämän setin luomivärisivellintä, joka ensisilmäyksellä näytti todella kömpelöltä. Olin kuitenkin totaalisen väärässä, sillä tuolla saa tehtyä aivan sairaan ”pehmeät” häivytykset ja tarkkaakin jälkeä, ja vanhaa ”muka näppärämpää” luomivärisutia en ole sen koomin enää käyttänyt. Tässä setissä siis tuli kaikki, mitä oikeasti tarvitsin.

hyvat-meikkisiveltimet
Real Techniques-sivellinsetti: TÄÄLTÄ*

POSKIPUNAPALETTI

Elin pidempään käytännössä ilman poskipunaa, mutta syy löytyi huonoista tuotteista, vääristä sävyistä ja surkeista puuterisudeista. Hankittuani kunnon siveltimet pistin tuulemaan Lorealin Infaillible Blush Paintin paletin parissa, ja ai että tuo iskee raikkautta ja eloa kasvoihin sekä yleisilmeeseen. Poskipuna kuuluu siis aivan ehdottomasti nykyään ihan arkimeikkiin, ja sillä saa sekunnissa eloa kasvoille. Tässä Lorealin paletissa on myös todella osuvat sävyt hohtavista mattaisiin, joilla saa luonnollisen eloisat posket tilanteeseen jos toiseenkin. Pakko vielä ihmetellä, että voiko puuterituote tuoksua näin herkulliselle?

Loreal Infaillible Blush Paint: TÄÄLTÄ*

HIGHLIGHT KIT

Sain blogin kautta testiin Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin. Ensimmäinen rehellinen reaktioni oli, että oi vitsi miten ihana, mutta tarvitsenko vielä yhtä lisäpalettia kasvojeni ehostamiseen. Noh, nähtävästi tarvitsin, sillä tätä olen sutinut joka päivä poskipäihin, nenän varteen ja otsalle, ja tämä viimeinen silaus antaa kasvoille oikeasti todella freesin ilmeen, ja tämä pakataan reissun päälle lähtiessä nyt joka kerta meikkilaukkuun mukaan. Väsyneen näköinen mattameikki virkistyy ja nuorentuu hetkessä, ja koko kasvoista tulee ihanan heleän ja raikkaan näköiset. Ai että, kun saa vielä kesärusketuksen, niin tämä on ihan tykki! Tähän saatoin ehkä rakastua!
anastasia-beverly-hills-glow-kit

Ja hei psst… Jos satuit missaamaan torstaina julkaistun YouTube-spekataakkelini, niin nyt letkeän sunnuntain kunniaksi pistähän se oitis ja vähintäänkin vauhdilla pyörimään! Itse videon löydät TÄÄLTÄ, joten hopi hopi!

Häkellyttävän kaunista sunnuntaita! Pus!

Tsekkaa myös: Täydellinen huulipuna, joka kestää vaikka treenin!

Edellinen juttuni: Vaihtelua kanalle ja riisille? 3 x palautuspannut!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (0)