YKKÖSMEIKIT, JOTKA REISSUSSA MUKANA!


Passi, hammasharja ja aurinkopuuteri! Koko kosmetiikkavarastoa kun ei voinut laukkuun pakata, niin matkaan pääsivät yksinkertaisesti vain parhaat. Haasteita tässä valinnassa kuitenkin oli, ja meikkipussini sisältö joutui läpäisemään tiukan seulan ja raa’an try outin. Meikkejä kun tarvittiin vähän joka lähtöön tiukkoihin tilanteisiin, ja niillä piti pystyä loihtimaan:
A) melkoisen runsas, kestävä ja näyttävä kisameikki
B) tyylikäs arkimeikki kaupunkiolosuhteisiin ja
C) Floridan rantatunnelmiin soveltuva hehkeä kesämeikki.
Jouduin siis todellakin punnitsemaan, millä kombinaatioilla saisin selvittyä matkaan ilman järkyttävää meikkilastia.
Itseasiassa pakkaillessa yllätyin, kuinka paljon erilaista kosmetiikkaa nykyään omistankaan, ja kuinka kovalla ja monipuolisella käytöllä meikit ovat omassa elämässäni, vaikka treenimeiningeissä tulee vietettyä merkittävän paljon aikaa. Itsensä ehostaminen on musta vaan ihan sairaan mukavaa touhua, vaikka viihdyn aivan mainiosti ilman meikkiä myös julkisilla paikoilla ja somessakin keijoillen. Kaikkea siis sopivasti tasapainossa. Tässä kuitenkin ykkösmeikit, jotka läpäisivät tiukan seulan, ja joita ilman en olisi lähtenyt reissuun mistään hinnasta, heh. 😉

Strobe Of Genius Illuminating Palette
Strobe Of Genius Illuminating Palette

HIGHLIGHT KIT

Highlight-setin matkaan lähteminen oli itsestäänselvyys tälle likalle. Punnitsin pakatessa pitkään Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin ja tämän NYX Professional Make Upin highlight-paletin* välillä kumpi ansaitsisi päästä mukaan reissuun, sillä kaikkea en halunnut turhaan roudata mukana. Voitto ja matkalippu meni kuitenkin tämän NYXin vastaavalle sen monipuolisuuden sekä meikkipussiin sopivamman paletin puolesta.
Tätä olen käyttänyt nyt ihan arkimeikissä (ihanan freesi kesäisen ruskettuneella iholla, ah) ja kyseisellä korostuspaletilla oli iso roolinsa myös kisameikissäni Torontossa. Tykkään ihan megana myös paletin toimivista monipuolisista sävyistä, ja noilla tummemmilla saa myös upeaa hohdetta poskipäille poskipunankin sijaan. Vaaleampia sipaisen nenänvarteen ja otsaan, ja sävyt toimivat myös täydellisesti luomilla ja kulmaluulla. Itsellenihän kaikki korostustuotteet ovat vasta tämän vuoden puolella tulleet tutuiksi, mutta ensikosketusten jälkeen ne ovat pamahtaneet elämääni jäädäkseen, sillä ero meikin lopputuloksessa on aikamoinen. <3

Perfectly Defining Contour Kit
Perfectly Defining Contour Kit

CONTOUR KIT

Poskiluut esiin ja nassu särmäksi! Tämän hävyttömän edullisen contour-paletin* taisin kotiuttaa viime marraskuussa, ja täytyy sanoa, että ahkeralla käytöllä on kestänyt todella pitkään. Kotiin saavuttuani täytyy kuitenkin jo pistää uutta tilaukseen, sillä tummin sävy alkaa olemaan hiljalleen finito. Yksittäisiä täytepaletteja tähän ei saa hankittua, mutta jos koko paletti maksaa vain 10,90, niin kyllä yhden sävyn loppuessa voi jo ostaa huoletta uuden. Olin jo tilaamassa uutta ennen reissua, mutta nämä olivat tällöin loppuneet, enkä ihmettele. Hinta-laatusuhde on meinaan todella kova.
Tässä contour kitissä on mielestäni ollut juuri sopivan verran eri sävyjä korostukseen ja varjostukseen, vaikkakin higlightaamiseen tykkään käyttää erityisesti tuota yllämainittua settiä. Tässä riitti sävymaailma ja pigmentit myös aika hurjan kisameikin luomiseen, ja tämä lähtee (toki uutena kappaleena) mukaan myös syksyllä Vegasiin Olympia-meikkiä varten.

Real Techniques - siveltimet
Real Techniques – siveltimet

OIKEASTI HYVÄT SIVELTIMET

Täytyy tunnustaa. Sudittelin menemään aivan liian pitkään hävyttömän huonoilla ja tarkoitukseen sopimattomilla meikkisudeilla. Talvesta asti itselläni on käytössä tämä Real Techiquesin* kolmiosainen setti, ja alkoi tuo korostaminen, luomivärien häivyttäminen ja contouraaminenkin pikkuhiljaa onnistua hieeeeman näppärämmin kuin muka hyvällä vanhan liiton tönköllä sudilla. Trust me naiset. Jos tykkäätte meikata, niin panostakaa meikkisuteihin. Kerran kun panostaa laatuun, niin niillä pötkii ja pitkälle. Tämä setti on ollut todella kova, ja isoimmalla siveltimellä saa poskipunat ja korostukset kohdilleen tasaisesti, keskikokoinen on täydellinen contouraamiseen ja luomivärisuti on ihan ykkönen viimeisteltyyn silmämeikkiin ja smokey eye-lookkeihin. Nämä raahaan mukana reissuun kuin reissuun, koska eron huomaa.

Blueberry Longwear Eyebrow Powder
Lumene – Blueberry Longwear Eyebrow Powder

KULMAVÄRI

Girls gotta have brows! Tämä Lumenen kulmaväri* on rehellisesti sanottuna ihan ykkönen, jota ilman en ehkä pärjäisi. Tätä tulee monesti täällä Miami Beachilla vedettyä kulmiin (aurinko tehovaalentanut myös kulmiani) vaikken muuten meikkiä laittaisikaan, sillä lopputulos on niin luonnollinen, edustava ja kestävä auringossa hikoillessakin, ja ennenkaikkea sen iskemiseen kulmiin ei mene kuin muutama sekuntti. Paletti on ollut käytössäni varmaan puolitoista vuotta, ja tuntuu, ettei tämä kulu koskaan loppuun, mutta ei voi valittaa, hah!

NYX Professional Cosmetics – Liquid Suede

LIQUID SUEDET <3

Hell yeah! Liquid Suedet* kulkevat mukana ja aina. Snäpissä saan jatkuvalla syötöllä kysymyksiä huulimiekistäni, ja lähes toistuvasti huulilta löytyy Liquid Sueden joku sävyistä, joita on tullut rohmuttua jo monen monta kappaletta meikkikokoelmaani. Ensimmäisen Liquid Sueden kotiutettuani tämä tyttö on ollut ihan myyty. Oma huulille hieman haastava elämänmenooni nämä sopeutuvat aivan täydellisesti, sillä näissä yhdistyvät huikea mattapigmentti, helppo levittyvyys sekä kestävyys jatkuvasta juomisesta ja syömisestä huolimatta. Näiden kanssa en ole myöskään tarvinnut pohjustusta saati rajauskynän käyttöä, sillä homma toimii täydellisesti ilman! Muutamia swatcheja olen koonnut omaan postaukseen TÄÄLLÄ.

Täällä Miami Beachilla päivä on vasta starttaamassa, ja tarkoituksena onkin kaartaa seuraavaksi Miamin Downtownin puolelle tsekkaamaan paikallista menoa ja meininkiä, eli punaa huuliin, highlighteriä poskiipäihin ja Uberilla matkaan, jau! Saatanpa vetäistä totaalisen villiksi heittäen elämäni lekkeriksi, ja nautiskella tänään jopa yhden huurteisen olusen, hah! 😉

Ja täytyy vielä aiheeseen liittyen sopivaksi loppukevennykseksi todeta, että pistin juuri tuhannen päreiksi tuon contour kittini huitaistessani sen vauhdilla vessan pöydältä residenssimme kivilattialle. Score. Onneksi vain kaksi nappia meni murusiksi, ja olin muutenkin aikeissa uuden kotiuttaa, eli eipä kai siinä!

Hehkeää viikonloppua joka naamatauluun! Pus! 

Tsekkaa myös: 4 x halvat mutta osuvat kosmetiikkatärpit

Edellinen juttuni: Huvittavia faktoja Toronton kisasta

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (10)
 1. Voisitko kertoa vinkkejä nuiden huulipunien levitykseen 🙂 itsekin hommasin nuita heti 3kpl ja välillä toimii tosi hyvin ja välillä ei millään pysy hetkeäkään sisäreunoilla tai menee paakkuiseksi kaikkialta. Näiden myötä mustakin tuli huulipunaihminen!

  1. Piia Pajunen
   18.6.2017, 18:38

   Moikka! Jes! Nämä Liquid Suedet ovat kyllä lisänneet huulipunapäiviä allekirjoittaneellakin myös huomattavasti! 😉
   En kyllä osaa sanoa tähän sen kummemmin mitää selkeää ratkaisua, sillä itselläni on vain toiminut aivan pirun hyvin kerta toisensa jälkeen! Teen kyllä itse niin, että levitän ensin reunat tarkkaan ja loppuvedot teen vasta huulten sisäosaan, jolloin siveltimessä ei ole enää jäljellä niin paljon punaa. Tarvittaessa painan heti levityksen lopuksi huulet yhteen niin, että välissä on WC-paperin pala, jolloin ylimääräinen liika väri jää paperiin. Näin liika puna ei jää pyörimään huulille eikä siten paakkuunnu.
   Veikkaisin siis, että paakkuuntuminen voisi johtua siitä, että sitä väriä on huulilla liian paksu kerros, jolloin se ei pääse kiinnittymään/kuivumaan ja jää liukumaan huulen pintaan. Toivottavasti tästä oli apua!

 2. https://www.dermoshop.com/fi/products/3845-moist-proof-kulmavaeri
  Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kulmaväri! Helppo levittää ja pysyy hyvin. Tämäkin purkki tuntuu kestävän ikuisuuden 😁

  1. Piia Pajunen
   18.6.2017, 18:40

   Pakko heittää tähän, että luin tämän kommentin ja kurkkasin tuon kulmavärin juuri eilen ennen nukkumaanmenoa, ja näin yöllä unta, että menin heti tilaamaan noita kaksi kappaletta! 😀 Oli siis ilmeisen houkutteleva! 😀

Kommentointi suljettu.