WC-REMONTTI – Miltä näyttää lopputulos pienessä vessassa?

Sunnuntaihuomenet joka kolkkaan! Tässä hetki sitten availin meidän putkirempan yhteydessä toteutettua kylpyhuoneremonttia silmiä hivelevällä lopputuloksella, ja kauhistelin sitä kamalaa kylppärin rötkisköä ennen-kuvissa (postaus täältä). Nyt vuorossa meidän erillisen pikkuvessan lopputuloksen esittely, vaikkakin ilman jäätäviä kuvia ennen remonttia. Jäivät alkusyksyn pyörityksessä ottamatta, mutta eipä sitä rumilusta tarvitsekaan muistella. 😀

Isoimpana haasteena remontoinnissa oli wc:n melkoisen pieni koko (120cm x 120cm, eli 1,4 neliömetriä). Myös vesikalusteiden paikat oli määrätty entuudestaan, vaikkei niitä kyseisessä tilassa olisi voinut juuri liikutellakaan. Vähän siis jännitettiin, kuinka tukkoinen ja ahtaan oloinen lopputuloksesta olisi tulossa, kun valittiin mukaan aiempaa suuremmat peilikaapit sekä jykevämpi allaslaatikosto. Noh, tällainen siitä sitten tuli!

WC-REMONTTI – LOPPUTULOS

wc-remontti

Peilikaappi: Cello
Käsipyyhkeet: Marimekko Tiiliskivi: *TÄÄLTÄ

Haluttiin pitää yleisilme mahdollisimman raikkaana ja vaaleana tilantuntua ahtaaseen tilaan tuomaan. Kuitenkaan liian valkoista ilmettä katkaisemaan valittiin sama musta laatta lattialle kuin kylpyhuoneeseenkin. Väriä ja eloa tännekin saisi sitten käsipyyhkeillä ja pienillä sisustuselementeillä, mutta tällaisenaan tämä toimii myös meidän skandinaaviseen makumaailmaan oikein passelisti.

Mietittiin vaihtoehtona myös koko peilikaapin seinustan levyistä tasoa tai laatikostoa, mutta mutuillen hahmottelemalla iski pelko siitä, että pieni wc-tila menisi aivan liian tukkoon. Koska laittautumistilat tullaan siirtämään tulevan lastenhuoneen tieltä pois nykyisestä pukeutumishuoneen virkaa toimittavasta kolmannesta makuuhuoneesta, niin tänne tuli kuitenkin saada riittävästi lasku- ja säilytystilaa kaikille allekirjoittaneen meikeille, hiusraudoille, puteleille, koruille ja muille härpäkkeille.

Koko seinän kattava peilikaappi antoi huomattavasti lisää säilytystilaa mutta myös avaruutta “tilaa laajentamalla”. Näin pieneen vessaan saatiin säilytystilaa lisäksi altaan alle asennetulla laatikostolla ja extrana vielä iskettiin tähän työhuoneesta aiemmin löytynyt Ikean “tarjoilukärry”. En edes osannut etukäteen ajatella, että näin pienestä vessasta saa lopputuloksena näin tilavan tuntuisen. Ja että säilytystilaa löytyisi näin paljon.

Rakkautta multa saa ehdottomasti tämän toteuttama virka laittautumispisteenä. Valaistus on suorastaan täydellinen meikkaamiseen, koko seinän kattava peilikaappi (sisäpeileistä pystyy näkemään hiukset takaa päin) ja tilaa riittää puteleille ja purnukoille.

Sivukärry: Ikea
Ruukut meikeille: *TÄÄLTÄ (valkoisena)

Hana: Oras

Sellainen wc-remontti. Ai että. Seuraavaksi make overin saa kokea meidän eteinen, jonne ihan extempore bongasin perjantaiaamuna somea puoliunessa selatessani aivan täydelliset säilytysratkaisut. Eteisen(kin) kohdalla on ollut ilmoilla omanlaista luomisen tuskaa, kun mikään ei ole tuntunut nappaavan, ja sopivien vaihtoehtojen etsiminen on ollut kuin neulaa heinäsuovasta tonkisi. Varsinkaan, kun ei ole ollut selkeää visiota, mitä sille voisi tehdä. Ja on tiennyt, että jotain sinne pitäisi tehdä.

Lokoisaa sunnuntaita!

TSEKKAA MYÖS:
Olkkarin muutos – DIY struktuuriseinä

EILINEN JUTTUNI:
15 x Random faktoja minusta

VALMENNUKSET:
Prove by Piia-valmennukset

kauneus perhe
Kommentit (6)
 1. Minkä kokoinen teidän asunto on, joskus taistte miettiä uuden ostamista? Onko tilaa vauvalle? 🙂

  1. piiapajunen
   4.3.2020, 19:46

   Meillä on kyllä tässä hyvin lääniä (87,5 neliöö / 4 huonetta + keittiö), eli löytyisi tilaa vaikka parillekin pikkukaverille. Ollaan kyllä nytkin palloteltu asunnonvaihtoa ja mietitty plussia ja miinuksia (viikonloppuna käytiin myös asuntonäytöissä), mutta tämä asunto on kyllä ehkä liian hyvä meille just nyt. Ja kun tilakaan ei ole tästä heti loppumassa. 😀

 2. Hei nyt ihan täys offtopic: millainen toi ravintovalmennus on sun ohjelmissa ie. kuinka syvälle mennään makroihin yms. ? 🙂

  1. piiapajunen
   4.3.2020, 19:43

   Offtopiceja saa aina heittää! Ravintopuoli mun valmennuksissa on todella monipuolinen ja pohjautuu urheiluravitsemuksen oppien pohjalle, ja tähtää samalla joustavuuteen, riittävyyteen, oikeaan elämään soveltumiseen sekä samalla urheilullisten tavoitteiden tukemiseen. Valmennuksen ruokapuolella ei ole mitään kieltolistoja, tarpeetonta hifistelyä, lisäravinnepakkoja tai tiukkoja sääntöjä.

   Ravintopuolella toteutuksen puolella vaihtoehtoja on useampia (koska me kaikki ei olla samanlaisia, haluta samoja asioita tai lähdetä liikkeelle samoilla taustoilla). Eli kenellä ymmärrystä ja halua on enemmänkin, voivat uppoutua syvemmälle myös markoihin ja käyttää ruokavaakaa apuna, mutta voi myös kulkea täysin ilman punnitsemista ja mittailua. Tarkoituksena kuitenkin on, että kaikki osaisivat valmennuksen lopuksi soveltaa ja joustaa mahdollisimman hyvin, ja myös ruokavaakaa ja jämptimpään menoon tottuneet osaavat ja pystyvät tarvittaessa kulkemaan ilman ruokavaakaa halutessaan. 🙂

   Jokaisessa valmennuksessa palaute ravintopuolesta on ollut ihan valtavan hyvää, ja nimenomaan siksi, että se “kerrankin soveltuu oikeasti elämään” ja samalla on todella opettavainen kokonaisuus. Myöskään ravintopuolen “noudattamisessa” ei ole mitään pakkoa, ja jos kokee, että oma homma syömisten kanssa on hanskassa, niin safkaosion saa aina myös skipata.

Kommentointi suljettu.