Piia Pajunen
Piia Pajunen

VUOSIPÄIVÄ


Mitä enemmän vuosia pamahtaa omaan ikämittariin, niin sitä nopeammin aika tuntuu juoksevan. Tänään siitä on kulunut päivän päälle tasan vuosi, kun sauhutin näppäimistölläni ihkaensimmäisen postauksen tänne FitFashionin blogiportaaliin omaa nimeäni kantavan blogin alle. Eli tättärää! Hyvää ensimmäistä virallista vuosipäivää mulle ja mun blogille!
Alkuperäinen tarkoitukseni oli kirjoittaa pari kolme kertaa viikkoon tänne jotain mukavaa elämästä, treenistä ja kaikesta siltä väliltä. Noh, annoin pikkusormen ja sinne humahti koko raaja. Tykästyin tähän hommaan kuin hullu puuroon, näppis lähti savuttamaan, ja niitä silmäpareja tarttui ruudun toiselle puolelle hieman enemmän kuin osasin odottaakaan. Ilmeisesti kieroutunut läpänheittoni saati asiapainotteiset raapustukseni eivät olleetkaan sitten hassumpia. Uskaltaisin paljastaa, että tässä ei siis todellakaan olla hiljenemässä vaan päinvastoin!

Tässä vaiheessa olisi enemmän kuin paikallaan antaa iso kiitos teille kaikille siellä ruudun toisella puolella. Blogini ei todellakaan olisi tässä ja nyt ilman teitä, ja te olette kyllä olleet mitä mainioin poppoo, kenelle sanallista arkkuani olisin voinutkaan avata! Valtava kiitos jokaisesta luetusta postauksesta. Vadillinen kiitoksia jokaisesta kommentista. Äärimmäisen syvä kumarrus myös joka ikisestä ”tykkää”-klikkauksesta tuon pienen sydämen kohdalla blogitekstien otsikon alla. Nämä voivat olla pieniä juttuja tekstejä lukeville silmäpareille, mutta puolestaan bloggaajalle aivan äärimmäisen arvokasta palautetta, ja tuo ihan mieletöntä lisäpotkua sekä motivaatiota puskea uutta matskua pihalle!
Tiivistän tämän kaiken vielä yhteen sanaan – KIITOS! Ja huijaan tiivistämislupaustani jatkamalla: OLETTE HUIKEITA! Ja vielä yksi: PUS!

Tämän merkkipäivän kunniaksi päräytin tänään Instagramini puolella mahtavan arvonnan pystyyn viikonlopun ajaksi, joten hopi hopi osallistumaan IG-tilini kautta!
Ja hei seuraathan meikäläisen menoa ja meininkiä myös muistakin tuuteista? Tuikkaahan seurantaan Snapchatista käyttäjänimi ”piiapajunen”, ja blogini uusimmista vähintäänkin tajunnan räjäyttävistä päivityksistä pysyt parhaiten kärryllä Bloglovinin, Blogit.fin tai Facebook-sivuni kautta!

Järisyttävän huikeaa viikonloppua teille jokaiselle, ja vielä kerran kiitos! Boom!

Edellinen juttuni: Kilpaurheilijan lyhyt ja  synkkä elämänkaari

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (8)

 1. Nimetön

  Sun blogi on ihan paras, kiitos ❤

  • Piia Pajunen

   Kiitos itsellesi, ja ihana kun jätit kommentin! PUS <3

 2. Emilia

  Kiitos, kun kirjoitat! 🙂 Sun tekstien sisältö ja kirjoittamisen laadukkuus erottuu kyllä edukseen. Mukavaa kevättä! 🙂

  • Piia Pajunen

   KIIITOS! Tuo palaute sisällöstä ja kirjoitustaidoista kyllä nostaa fiilistä! <3 Huikeaa kevättä myös sinne! 🙂

 3. elli

  Ihan mahtavaa kun päivität niin usein, kiitos siitä! Huippuhetki on kun voin käpertyä sohvalle ja ohjelmassa on Päivän Pajunen 🙂 <3

  • Piia Pajunen

   Ei vitsi miten huikea kommentti! <3 😀 Tuo "Päivän Pajunen"-termi naurattaa mua ihan ääneen 😀 Hihii!

 4. Emppu

  Piia, oot vaan niin huippu! Luin aiemmin blogeja hyvinkin paljon, mutta arki on aikanoista juoksemista niin vapaailtoina netflix houkuttaa enemmän 😀 mutta sun blogi on vaan semmonen josta en luovu! Aina kun snäpissä tai instassa kerrot uudesta postauksesta, menee 5s niin oon jo lukemassa 😀 ihan sama oonko kassajonossa vai missä! Sun tyyli on vaan niin universaali että huh, oli aihe mikä tahansa! Teet upeeta duunia <3! Ihanaa viikonloppua ja kiitos!!

  • Piia Pajunen

   Siis vitsit miten ihana kommentti! Että sä piristit mun mieltä just ihan sikana, joten KIITOS sinä ihana ihminen! <3 Mahtavaa sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa sinnekin! Pus!

Kommentoi »

Comments are closed