TAMMIKUUN POSIT & POMMIT

Voihan viikonloppu ja tammikuun vika! Aijai! Sen kunniaksi otetaan pienellä tiivistyksellä kehiin kuukauden tärppejä ja fiiliksiä eri osa-alueista. Toisaalta sen verran vuoristorataa on ollut tää kuukausi, että keksitytään tässä postauksessa vähän enemmän erilaisiin yksityiskohtiin maan ja taivaan väliltä. 😀

TAMMIKUUN POSIT & POMMIT

Rakkauskirja: Auschwitzin tatuoija. Olipa koskettava tositapahtumiin perustuva kertomus Auschwitzin julmuudesta ja toivosta. Ainut miinus oli, että tästä olisin voinut lukea pidemmänkin version.

Osuva sarjatuttavuus: Vikings. Yllättävän koukuttava, vaikka alkuun olin skeptinen. Mutta pitää kestää niitä epämiellyttäviä asioita ja puhdasta pahuutta, eli ei mikään kevein sarja.

Paras elokuva: Leffateatterissa Taistelulähetit 1917, jonka erikoisominaisuutena ”yhdellä otolla” kuvattu toteutus. Netflixistä itselle ”uusintana” Sovitus, joka on harvoja leffoja, joita olen halunnut katsoa uudelleen. Keira Knightleyn tähdittämä 1935 vuoteen sijoittuva brittidraama, jossa herkkyyttä ja julmuutta nidottuna yhteen.

Uusi aluevaltaus: Äitiyspilates. Aiemmin olin tosi skeptinen kaikista ”mammajutuista”, mutta on ollut siistiä huomata, että näistä voi oikeasti syttyä, ja

Huojennus: NT-ultran hyvät uutiset sekä raskauden ja meidän tarinamme jakaminen. Avoimesti kirjoittaessa on saanut itsekin käsiteltyä asioita entistä pidemmälle ja on jotenkin niin paljon helpompi olla.

Ärsytys: Erään iltapäivälehden jakama uutinen meidän raskaudestamme, jossa oli myös vedetty mutkat suoraksi kertomalla täysin vihreellistä tietoa menetyksestämme. Vähäsen vituttaa, että toisten läpikäymällä helvetillä ja menetyksillä revitellään ja keräillään klikkejä kysymättä, eikä voida edes faktoja tarkistaa (vaan tehdään tuulesta temmattuja oletuksia). Mutta ei kai siinä.

Kosmetiikkatuttavuus: Clarinsin Natural Lip Perfector*, joka ilmaantui kätösiini minikoossa joulukalenterista. Lähtökohtaisesti olen vihannut kaikkia huulikiiltoja, koska ne tahmaavat, liukuvat suuhun ja eivät vain jotenkin ole näyttäneet itsellä hyvältä. Toisin kuin tämä, ja plussaa siitä, että tekee huulista jotenkin pulleamman näköiset ja sopii ihan järjettömän hyvin freesiin arkimeikkiin. Itsellä tästä sävy 01.

Biisi: Tajusin pari päivää taaksepäin autossa Ysäri-kanavaa kuunnellen, että Sash!:lta on irronnut aikoinaan kolme mun lemppari ysäri-eurodance-biisiä. Ecuador, Adelante ja Encore une fois on jokainen aika hiton kovaa kamaa. Ecuadorin pohjalle tuli rakennettua aikoinaan yksi vapareistanikin. Voi aikoja. <3

Turhautuminen: Remppa- ja rakennusalan tehoton toiminta. Meni melkein koko kuukausi, että saatiin yksi kosteusmittaus tehtyä ja mittauskohtien jäljet paikattua. Yhteensä aktiivista työaikaa kaikessa tässä arviolta 2-3 tuntia. Mutta suojaukset ja paikat levällään meidän asunnossa koko kuukauden läpi, eikä ollut edes mitään odottelua vaativia kuivausaikoja. Viikon välein joku tuli tekemään jotain.

Paras ruoka: Miehen tekemä makaronilaatikko. Mmmm.

Paras kasvis: Selleri. Jakaa mielipiteitä, mut aijjettä mulle maistuu. Muutenkin kun siipiaterian kyljessä. :)))

Pieni ilo: Alkoholiton IPA. Musta on niin huikeeta, että oikeasti hyviä alkoholittomia oluita alkaa löytyä laajallakin repertuarilla. Eikä aina sitä perus 0% Heinekeniä. T. Oluen ystävä.

Harmitus: Etten ole millään kerennyt vastata kaikkiin viesteihin etenkään IG:n puolella. Olen aina yrittänyt vastailla mahdollisimman monelle, mutta tämän kuukauden aikana viestitulva on ollut niiiiiin ennätyshurja, etten ole siihen millään pystynyt. <3

Arjen poikkeama: Åren reissu pohjoimaiden Celsius-tiimin kanssa. Raskas, mutta ihan todella huikea reissu!

Luetuin postaus: Yllätys yllätys: ”Raskaana <3

tammikuun posit

Röchnisch-urkkatoppi: TÄÄLTÄ*
Adidas-trikoot: TÄÄLTÄ*

Mä en tosiaan tiedä, että oonko mä ainut, kenen mielestä tammikuu on kestänyt ikuisuuden. Koska tämä kuukausihan starttasi uudesta vuodesta, ja tuntuu, että vuosikymmenen vaihtumisesta olisi jo iät ja ajat? 😀

Noh, tän tammikuun vikan päivän mä käytän valmennushommissa salin puolella, kynsihuollosta nautiskellen ja äitiyspilateksen parissa. Veikkaan kyllä, että illasta myös läppäri suhisee, koska iltaisin oon aina luontaisesti parhaimmassa iskussa koneen ääressä. Onneks on duuni, jonka voi ajoittaa itselle toimivimpiin työaikoihin!

Virtaa viikonloppuun!

LUE MYÖS:
Älä analysoi itseäsi sekaisin

EDELLINEN JUTTUNI:
Miten olen treenannut raskausaikana?

VALMENNUKSET:
Prove by Piia-valmennukset

hyvinvointi mita-minulle-kuuluu
Kommentit (4)
 1. Musta tuntuu että tammikuussa on vaan tapahtunut liikaa ja helmikuussa pitää ottaa vähän iisimmin! 😀 Hei ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua<3

  1. piiapajunen
   31.1.2020, 17:04

   No joo, joululomien jälkeen ja uuden vuoden vaihtuessa lähtee kyllä monesti aika menolla vuosi käyntiin tammikuussa. 😀 Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

 2. Hei, mistä tuo ihana pieni porrashommeli? Meillä on koirat jo seniori-iässä ja kohta puoliin voi olla tarvetta jonkinlaiselle korokkeelle, että pääsevät sänkyyn mamman peiton alle tuuhottamaan.

  1. piiapajunen
   2.2.2020, 22:03

   Nuo oli pari vuotta sitten tilattu saksalaisesta verkkokaupasta (taisi olla Zooplus), ja on kyllä meidän Pöpölle ihan ykköset. Kun Pöpö on vähän monia rotukavereitaan pienempi, niin ei meinaa pomppu riittää aina sohvalle asti, ja eikä tee välttämättä hyvää polvillekaan hyppiä korkealta toistuvasti alas noin pieneltä kaverilta. Jostain suomalaisesta verkkokaupasta noita myös jokin aika sitten taisin bongata, mutta en enää muista että mistä.

Kommentointi suljettu.