SYNTILISTANI – 10 PERISYNTIÄNI

syntilistani
Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven, ja nyt lähtee tämän likan syntilista jakoon. Tämä kymmenen perisynnin haaste on kiertänyt blogeissa tässä jonnin tovin, ja päätinpä ripittäytyä kaiken kattavasti teidän silmienne edessä. Mitäs tässä enää jorisemaan, vaan hypätäänpä aiheen äärelle!

SYNTILISTANI

Herkuttelusyntini
Limsan kittaaminen. Light-juomia menee välillä ihan laittomalla tahdilla. Ja pystyn ihan helposti tuhoamaan 1,5 litran pullon alle varttiin ilman, että edes itse huomaan sitä. Havahdun siihen, että santsikupillista hamuillessani huomaan pullon olevan tyhjä.
Ihonhoitosyntini
Finnien ja mustapäiden puristelu. Mä en vaan ymmärrä, miten joku pystyy jättämään ne itseltään rauhaan?
Siivoussyntini
Vaatekasat lattialla. Vaatekasat sohvalla. Vaatekasat pesukoneen päällä. Vaatekasat työpöydällä. Vaatekasat ruokapöydän tuolilla. Ei varmaan jäänyt epäselväksi?
Parisuhdesyntini
Kitisen asiasta, joka ei oikeasti edes ole ongelma. Ja kirsikkana kakun päällä, että kitisen esimerkiksi sotkuisesta kämpästä (jotka muodostuvat isoilta osin noista edellä mainituista vaatekasoista), jonka olen aiheuttanut nimenomaan itse. Hyvä Piia. Hienosti meni.
Ystävyyssyntini
Olen ihan sairaan huono olemaan yhteydessä. Olen se ystävä, jolle aina laitetaan viestiä, että nähdäänkö. En se joka laittaa. Tästä välillä soimaan itseäni ja paljon, mutta onneksi lähipiirini tuntee minut sen verran hyvin, ettei ota tästä itseensä. Olen vain vähän erakko, vaikka ystäväni ovat mulle kultaakin kalliimpia. <3
syntilistani
Hiussyntini
Kuumat hiusraudat. Eihän se hyvää hiuksille tee, mutta toisaalta pesen ne hiukseni 6-8 päivän välien, ja rautaa käytän vain ekana päivänä pesun jäljeen, ja pientä fiksausta teen maksimissaan tokana tai kolmantena päivänä.
Pukeutumissyntini
Mukavuudenhaluisuus. Mulla on kaapissa vaikka mitä ihania ja uniikkeja vaatekappaleita, mutta voi jösses, kun meitsi nappaa sieltä kuitenkin ne Addun trikoot ja jonkun pehmoisen collegen.
Työsyntini
Päätän aina loppuiltapäivästä, että pistän läppärin kiinni, ja en tee enää mitään. Jossain vaiheessa kuitenkin löydän itseni sohvalta se masiina sylistä. Ja se, että jos huomaan unohtaneeni vastata ajat sitten sähköpostiin, niin alitajuisesti priorisoin kaiken muun silti sen edelle (koska vastaus on jo myöhässä). Tää on paha tapa, josta pitäisi to-del-la-kin opetella eroon.
Treenisyntini
Vitkastelu. Jään pyörimään aina sohvalle viimeiseen asti, ja venytän lähtöä aiiivan liian pitkään.
Kodinhoidollinen syntini
Imuroinnin välttely. Miten tylsää ja rasittavaa! Meillä ei siis todellakaan imuroida kerran viikossa. Hyvä jos kerran kuukaudessa, ja silloinkaan se en ole minä, joka imurin varressa hyörii. 😀

syntilistani
Adidas-mekko: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Ja ekstrasyntinä omalta osaltani mainittakoon kiroilu. Paha tapa, jota tulee viljeltyä aivan liikaa usein ja tiheästi. Onneksi tarvittaessa osaan suodattaa, mutta täysin vapaalla pääsee usein seula vuotamaan vähän liikaakin, ja kuulostan lähinnä kiukkuilevalta teiniltä. 😀
Noh, tällainen oli meitsin syntilista. Heh. Näyttääkö muilla yhtään samalta?

Vapautunutta keskiviikkoa joka tuuttiin!

Vilkaise myös:
Tarvitseeko lomalla syödä fiksusti?
& Asiat, jotka pidän puolisoltani salassa

Edellinen juttuni:
Hiuksista paras irti – Lifehackit hiuksille!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (12)
 1. Ekat kolme niin osuivat ja upposivat😂 Piristi päivää tä postaus!

  1. Piia Pajunen
   21.6.2018, 15:50

   Hahaa! Sielunkumppaneita! Ja mahtava kuulla, että tällainen ohi tavanomaisen viihdytti! 😀

 2. Kaikki samat paitsi ihonhoito- ja hiussynnit 🙈

  1. Piia Pajunen
   21.6.2018, 15:51

   Haha! Ja miten voi olla puristelematta niitä mustapäitä! 😀

Kommentointi suljettu.