Selväpäistä Jussia!

Tulipahan tässä parin viikon reissaamisen jälkeen vietettyä huimat kaksi päivää kotosalla. Juhannuksen vietto kuitenkin vetää jo kovasti puoleensa puhumattakaan tarjolla olevasta aivan todella passelista jussiseurasta. Meillä on valmennustiimimme Pro Elite Teamin kanssa ollut perinteenä viettää useammatkin juhlapyhät kynnelle kyenneiden kesken, ja porukalla on vietetty useampikin uusi vuosi, pääsiäinen, vappu ja juhannus. Eipähän ole väkisin tarvinnut keksiä puuhaa perinteisille merkkipäiville, kun on aina ollut loistavaa ajanvietettä tarjolla samanhenkisessä poppoossa, ja kyllähän me toisiaan jo perheenjäseniksi haukutaan.
Tällä kertaa saatiin aikaiseksi varata perinteinen kesämökki Asikkalasta, ja tuohon uudelta vuodelta tuttuun tönöön meitä on tällä kertaa ahtautumassa pattiarallaa 15 veikeää veijaria, vaikka en sitten tiedä, mahtuuko koutsi aka Madame Pajulahti etuovesta sisään. Niin ihana saada porukka taas koolle, ja kaukaisimmat jäsenet saapuvat Berliinistä asti ihan vain näitä kokoontumisajoja varten. Otetaan kuitenkin Jumpan ja Oonan kanssa varaslähtö ja keulitaan jo tänään paikan päälle nuuhkimaan ilmaa kaupungin hulinan ulkopuolelta sekä varaamaan parhaimmat punkat, ja loppu porukka valuu paikalle porrastetusti aattoiltaan mennessä.
Piia Pajunen
Olen jo kasannut juhannusaatolle sopivaa iskelmäsoittolistaa, ja aaton varmasti kruunaa loistavan seuran lisäksi meille lämmitettävä savusauna ja pulahdus raikkaassa järvivedessä. Musta huumori raikaa satavarmasti ja rankalta ristkettuilulta ei yksinkertaisesti voi välttyä. Lisäksi suunnitelmana on kerätä kolehdilla koko poppoolta mukava potti, jotta saataisiin meidän Oona popsimaan kastemadon parempiin suihin.
Koska kyseessä on urheiluporukka, niin mökiltä karataan varmasti myös pariin otteeseen ihmisten ilmoille salille, ja syksyn kilpailuihin tähtääviä juoksutetaan pihamaalla aamutuimaan rasvanpolttotalkoissa. Oma rasvankärytykseni taitaa kuitenkin keskittyä lähinnä grillipihvin ja kalkkunanakkien kypsyttämiseen, vaikka Itsekin taidan yhtyä loikkien pariin. Loikkien parissa päästely on ehkä mukavinta treeniä mitä tiedän, ja kinttujen vieterivoiman ylläpito ja kehittäminen vapaaohjelmaa varten ei ole koskaan tälle tytölle pahitteeksi, vaikka juurikin tuon räjähtävyyden lukisinkin omaksi vahvuudekseni.
Päätyykö kastemato vatsalaukkuun? Rikkooko Madamen kuorsaus desibelirajoja? Palaako kokko vai jonkun pinna? Nämä ja monta muuta asiaa selviää Juhannuksen aikana. Mahtavaa Juhannusta kaikille, ja olkaahan viisaasti vesillä!
xoxo,
Piia
Edellinen juttuni: Fitness Summer Camp
Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen

Kommentit (7)
 1. Piia sä oot mun idoli!
  Ihan huisin ihanaa juhannusta teille kaikille!
  (ps. Et sä tee etävalmennusta itse?)

  1. Piia Pajunen
   22.6.2016, 21:00

   Hih kiitos! Olen otettu! 🙂 Pistä mulle mailia piia.pajunen@student.tut.fi, niin tsekkaillaan 🙂

 2. Hyvää Juhannusta sullekin! 🙂 Sun kirjoitustyyli on hauska; aina yhtä viihdettä lukea! ;D Hyvä kun tulit tänne bloggaamaan niin oon saanut tutustua blogiisi!

  1. Piia Pajunen
   23.6.2016, 09:25

   Kiitos ihanasta palautteesta! Jatketaan siis tykittämistä heti Jussin jälkeen 🙂

Kommentointi suljettu.