SAAMANI TÖRKYKOMMENTIT – KIITOS NÄISTÄ!

*Sisältää mainoslinkkejä

Pääosiin omiin kanaviini tupsahtelee todella asialliallisia ja mielenkiintoisia kommentteja, jotka herättävät hyvää fiilistä, ajatuksia tai entistä vilkkaampaa keskustelua. Kuitenkin joskus kommenttiboksissa koreilee kuitenkin sellaisia älyllisiä multihuipentumia, että vähän jopa hävettää olla ihminen. Tässä muutamia satunnaisia kuraesimerkkejä, mitä tässä on vastaan tullut.

SAAMANI TÖRKYKOMMENTIT

Olipas taas paska postaus.
Nimimerkkinä miehen nimi ja naiselle suunnatusta postauksesta ja aihepiiristä. Jostain syystä tämä ei sitten puhutellut sinua.
Olipa nuo sun ajatukset ristiriidassa keskenään. Ei sovi yhtälööni.
Tämä nyt ei varsinaisesti kurakommentti ollutkaan, mutta silti ihmetyttää, että miksi ihmeessä ihmisellä ei saisi olla ristiriitaisia ajatuksia ja miksi mun elämän pitäisi sopia jonkun tuntemattoman ihmisen yhtälöön? Mutta kiva kun jaoit ajatuksesi.
Kaikki lesbot varmaan innostuu… Ihan törkee, aivan mies… Nolo. Lopettaisit sen hormoonien käyttämisen niin voisit joskus näyttääkin naiselta.
Sori hei kaveri, vihkoon meni! Ihan natikkana olen aina mennyt. Ja sehän olisi ihan huippua, että kaikki tasapuolisesti seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta innostuisivat treenaamisesta!
Sun vyötärö-lantio-reisi-akseli ei ole täydellisessä tasapainossa, vaikka hyllyperse on melko täydellinen esitetyistä kuvakulmista katsottuna (pitäisi nähdä itse 3D lopulliseen arvioon).
Siis KIITOS tästä analyysistä! Nyt alankin heti kehittämään vartaloani sinulle sopivaan suuntaan. Not.

törkykommentitOnks tää kuvanarsismi menny jo vähän överiksi?
No mitä mun pitäisi kanavissani julkaista? Luontokuvaajat ja eläintilit Instagramissa on erikseen. Ihan pätevä vinkki on, että aina on vapaus valita, mitä tilejä IG:ssä seuraa, tai jos maailman tuska iskee aivoihin todella pahasti, niin kannattaa poistaa koko appi.
Just suosittelit toisessa postauksessa margariinia, ja sitten käsket kaikkien lopettaa kovan rasvan syönnin. Paljonko sulle näistä postauksista oikein maksetaan?
Jos postauksen lukee oikeasti, niin kovia rasvoja ole kieltoon kehottanut vaan kehottanut koko kansan mittakaavassa vähemmälle (kuten tekstissä ihan tuolla kyseisellä “vähentää”-termillä). Jos levität 10 grammaa suosittelemaani pehmeitä rasvoja sisältävää kevytlevitettä leivälle, niin saat tyydyttynyttä rasvaa 0,9 grammaa. Siitä tuskin kukaan vielä sepelvaltimotautiin sairastuu, mutta päivittäin pekonia, metukkaa ja kermaa imeskelevälle voi sen kovan rasvan _vähentäminen_ olla aika merkittävä siirto.

Ja kyllä. Kaupallisista yhteistöistä bloggaaja usein saa rahaa, ja margariinit ovat myös THL:n suositusten listalla. Tuskin kukaan ilmaiseksi työtä tekee. Itse käytän myös kyseistä margariinia. En näe siis tässä mitään ristiriitaa tai kyseenalaista.
Huulipunan ei tarvitse eikä tässä tapauksessa pidä olla sama kuin pöksyjen väri, ei naytä sexyltä vaa tyrkyltä.
Oikeesti hyvä, että joku kertoi mulle tän säännön! Nyt tiedän, miten mun pitäis meikata ja pukeutua, että varmasti näyttäisin “sexyltä”! Onneksi musta pidetään näin hyvää huolta. <3
Ootko sä yksi Hunkseista?
Camoon. Tää on jo TODELLA vanha.

Addun housut: TÄÄLTÄ*
Tennarit: TÄÄLTÄ*

Haluaisin tässä vaiheessa esittää nöyrimmän kiitoksen kaikille näille mielikuvituksellisille ja intellektueille kommentin jättäneille sankareille. Saan näistä aina ihan suunnatonta hupia irti, ja kaiken kukkuraksi vielä erittäin pätevää materiaalia blogipostauksiini. Ja jos nyt ihan oikeasti mietitään, niin eihän tuo oikeasti ole ihan tasapainosita tai sangen älykästä sylkeä toisten lärville mitä tahansa skeidaa. Vaikka oltaisiin oman näytön suojassa.

Itseironista viikonloppua! Olkaahan ihmisiksi.

LUE MYÖS:
Myyttejä hiilareista – Älä usko kaikkea!
EDELLINEN JUTTUNI:
Seilaatko elämässäsi pelkkien raamien pohjalta?

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

hyvinvointi mieli
Kommentit (20)
 1. Tosi hyvä asenne tuollaisia trolleja ja urpojen kommenttien viljelijöitä kohtaan! Ainoa asia, mitä tollasia kommentteja lukiessa täytyy tehdä, on nauraa räkäsesti ja jättää ne omaan arvoonsa!

  1. piiapajunen
   7.1.2019, 14:20

   Siis nimenomaan. Ei vain pysty liikenemään hirveästi ymmärrystä tähän, ja jos oma malli toimia on tuo, niin ei mulla ole mitään intressiä edes yrittää toimia tällaisten ihmisten kanssa.

 2. Hahhhahah siellä oli jollain paha olo ruudun takana, vaikka toki teki myös pahaa lukea tuollasta shaibaa toisesta ihmisestä… Siksipäs lisään tähän, että olet upeanäköinen ja -oloinen ihminen, joka mahtavasti levittää taviksille osaamistaan. Ja lisäksi muistaa painottaa terveellistä ja kestävää elämäntyyliä kumoten sen kunhanytthyvältä-nolladieetti-ihannoinnin. Tsemppiä!

  1. piiapajunen
   7.1.2019, 14:21

   Jotain selkeästi harmittanut joku ja ottanut aivoon vähän enemmän. 😀 JA kiitos sulle aivan mahtavasta palautteesta!

Kommentointi suljettu.