Piia Pajunen
Piia Pajunen

SAAMANI TÖRKYKOMMENTIT – KIITOS NÄISTÄ!

*Sisältää mainoslinkkejä

Pääosiin omiin kanaviini tupsahtelee todella asialliallisia ja mielenkiintoisia kommentteja, jotka herättävät hyvää fiilistä, ajatuksia tai entistä vilkkaampaa keskustelua. Kuitenkin joskus kommenttiboksissa koreilee kuitenkin sellaisia älyllisiä multihuipentumia, että vähän jopa hävettää olla ihminen. Tässä muutamia satunnaisia kuraesimerkkejä, mitä tässä on vastaan tullut.

SAAMANI TÖRKYKOMMENTIT

Olipas taas paska postaus.

Nimimerkkinä miehen nimi ja naiselle suunnatusta postauksesta ja aihepiiristä. Jostain syystä tämä ei sitten puhutellut sinua.

Olipa nuo sun ajatukset ristiriidassa keskenään. Ei sovi yhtälööni.

Tämä nyt ei varsinaisesti kurakommentti ollutkaan, mutta silti ihmetyttää, että miksi ihmeessä ihmisellä ei saisi olla ristiriitaisia ajatuksia ja miksi mun elämän pitäisi sopia jonkun tuntemattoman ihmisen yhtälöön? Mutta kiva kun jaoit ajatuksesi.

Kaikki lesbot varmaan innostuu… Ihan törkee, aivan mies… Nolo. Lopettaisit sen hormoonien käyttämisen niin voisit joskus näyttääkin naiselta.

Sori hei kaveri, vihkoon meni! Ihan natikkana olen aina mennyt. Ja sehän olisi ihan huippua, että kaikki tasapuolisesti seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta innostuisivat treenaamisesta!

Sun vyötärö-lantio-reisi-akseli ei ole täydellisessä tasapainossa, vaikka hyllyperse on melko täydellinen esitetyistä kuvakulmista katsottuna (pitäisi nähdä itse 3D lopulliseen arvioon).

Siis KIITOS tästä analyysistä! Nyt alankin heti kehittämään vartaloani sinulle sopivaan suuntaan. Not.

törkykommentit

Onks tää kuvanarsismi menny jo vähän överiksi?

No mitä mun pitäisi kanavissani julkaista? Luontokuvaajat ja eläintilit Instagramissa on erikseen. Ihan pätevä vinkki on, että aina on vapaus valita, mitä tilejä IG:ssä seuraa, tai jos maailman tuska iskee aivoihin todella pahasti, niin kannattaa poistaa koko appi.

Just suosittelit toisessa postauksessa margariinia, ja sitten käsket kaikkien lopettaa kovan rasvan syönnin. Paljonko sulle näistä postauksista oikein maksetaan?

Jos postauksen lukee oikeasti, niin kovia rasvoja ole kieltoon kehottanut vaan kehottanut koko kansan mittakaavassa vähemmälle (kuten tekstissä ihan tuolla kyseisellä ”vähentää”-termillä). Jos levität 10 grammaa suosittelemaani pehmeitä rasvoja sisältävää kevytlevitettä leivälle, niin saat tyydyttynyttä rasvaa 0,9 grammaa. Siitä tuskin kukaan vielä sepelvaltimotautiin sairastuu, mutta päivittäin pekonia, metukkaa ja kermaa imeskelevälle voi sen kovan rasvan _vähentäminen_ olla aika merkittävä siirto.

Ja kyllä. Kaupallisista yhteistöistä bloggaaja usein saa rahaa, ja margariinit ovat myös THL:n suositusten listalla. Tuskin kukaan ilmaiseksi työtä tekee. Itse käytän myös kyseistä margariinia. En näe siis tässä mitään ristiriitaa tai kyseenalaista.

Huulipunan ei tarvitse eikä tässä tapauksessa pidä olla sama kuin pöksyjen väri, ei naytä sexyltä vaa tyrkyltä.

Oikeesti hyvä, että joku kertoi mulle tän säännön! Nyt tiedän, miten mun pitäis meikata ja pukeutua, että varmasti näyttäisin ”sexyltä”! Onneksi musta pidetään näin hyvää huolta. <3

Ootko sä yksi Hunkseista?

Camoon. Tää on jo TODELLA vanha.

Addun housut: TÄÄLTÄ*
Tennarit: TÄÄLTÄ*

Haluaisin tässä vaiheessa esittää nöyrimmän kiitoksen kaikille näille mielikuvituksellisille ja intellektueille kommentin jättäneille sankareille. Saan näistä aina ihan suunnatonta hupia irti, ja kaiken kukkuraksi vielä erittäin pätevää materiaalia blogipostauksiini. Ja jos nyt ihan oikeasti mietitään, niin eihän tuo oikeasti ole ihan tasapainosita tai sangen älykästä sylkeä toisten lärville mitä tahansa skeidaa. Vaikka oltaisiin oman näytön suojassa.

Itseironista viikonloppua! Olkaahan ihmisiksi.

LUE MYÖS:
Myyttejä hiilareista – Älä usko kaikkea!

EDELLINEN JUTTUNI:
Seilaatko elämässäsi pelkkien raamien pohjalta?

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

Kommentit (20)

 1. Iida

  Tosi hyvä asenne tuollaisia trolleja ja urpojen kommenttien viljelijöitä kohtaan! Ainoa asia, mitä tollasia kommentteja lukiessa täytyy tehdä, on nauraa räkäsesti ja jättää ne omaan arvoonsa!

  • piiapajunen

   Siis nimenomaan. Ei vain pysty liikenemään hirveästi ymmärrystä tähän, ja jos oma malli toimia on tuo, niin ei mulla ole mitään intressiä edes yrittää toimia tällaisten ihmisten kanssa.

 2. Miä

  Hahhhahah siellä oli jollain paha olo ruudun takana, vaikka toki teki myös pahaa lukea tuollasta shaibaa toisesta ihmisestä… Siksipäs lisään tähän, että olet upeanäköinen ja -oloinen ihminen, joka mahtavasti levittää taviksille osaamistaan. Ja lisäksi muistaa painottaa terveellistä ja kestävää elämäntyyliä kumoten sen kunhanytthyvältä-nolladieetti-ihannoinnin. Tsemppiä!

  • piiapajunen

   Jotain selkeästi harmittanut joku ja ottanut aivoon vähän enemmän. 😀 JA kiitos sulle aivan mahtavasta palautteesta!

 3. Noora

  Ai juma että mä jaksan aina ja ikuisesti ihmetellä miten kukaan jaksaa nähdä niin ison vaivan tullakseen kommentoimaan toisille tällaisia! Sulla on huikee asenne näihin ja niin pitääkin, ihan älyttömiä 😀

  • piiapajunen

   Siis tätä oon itsekin miettinyt. 😀 Kohtuu heikoilla on omien tunteiden hallintakyky, ja sinänsä sääli, että tästä joutuu kärsimään tähän syyttömät henkilöt. Itseeni nämä eivät sen suuremmin osu, mutta kun näitä samoja viestejä räitään yhden jos toisenkin naamalle verkossa, ja etenkin nuoriin tai tähän tottumattomaan nämä voivat sattua ja syvälle. Pitäisi saada loppumaan tällainen touhu.

 4. Aliisa

  Voi jessus mitä valopäitä netin syövereissä liikkuu!! Onneksi osaat sivuuttaa näiden tyyppien kommentit! Hei, olisi ehdotus postaukseen: Aktiiviliikkujalla liian vähäinen energia ei näy aina painossa/ulkoisesti –>porukka syö vähemmän koska luulee painon junnatessa/noustessa että energiaa tulee liikaa vaikka kroppa olisi näännyksissä. Ajattelin itsekin aiheesta kirjoittaa, mutta sun tekstinä aihe saisi näkyvyyttä. Olet siis kyllä sivunnut aihetta useinkin. Eikä siis pakko aiheesta kirjoittaa jos aihe ei nappaa 🙂 Ja kiitos jälleen loistavista teksteistäsi!

  • piiapajunen

   No jep… Eipä noille pysty ihan hirveästi arvoa antamaan, koska menee jo sen verran yli itseltäkin. 😀

   Ja hei todella mielenkiintoinen aihepiiri! Vähän tuohon liittyen kirjoitin hetki sitten oman postauksen, mutta toisaalta aivan tuolta kantilta en tätä toteuttanut, eli varmasti käsiteltävää olisi tästäkin aiheesta! Tuo aiempi postaukseni löytyy täältä:
   https://blogit.terve.fi/piiapajunen/syotko-liian-vahan/

 5. T

  Voi äly ja väläys. Tätä myötähäpeän määrää. Täytyy ihmisillä olla paha olla, kun tuommosia aivopieruja päästävät bittiavaruuteen. Olis todella mielenkiintoista, ainakin näin spekulaationa, jos joskus joku jäljittäisi tuommosen trollin, ja kohtaisi silmästä silmään tyyliin ”miksi sä kommentoit noin ikävään sävyyn?” . Video nettiin. Siinä ois vähä nettikasvatusta, joka olis tarpeen monelle huutelijalle. 🙈

  • piiapajunen

   Jep ja täytyy olla omissa tunteidenkäsittely- ja tunnistustaidoissa hieman puutteita. Olis kyllä oikeasti mielenkiintoista päästä joskus kasvotusten tällaisia tapaamaan, mutta onhan noita hieman vaikea todentaa, että kuka noita aina jättää. Toki IP-osoite jää itselle noista automaattisesti muistiin, ja joitakin vakiohuutelijoita on näistä pystynyt tunnistamaan, vaikka nimimerkkiä on yrittänyt muuntaa. Paras oli, kun sama kommentoija lähti ”komppaamaan” edellistä mua dissannutta kommentoijaa uuden nimimerkin takaa, vaikka samasta IP:stä tuli molemmat heti peräkanaa saman kirjoittajan suusta. Eikä tällainenkaan touhu ole edes harvinaista.

 6. Victoria

  Vieläkö näitä ”lihaksikas nainen näyttää mieheltä” tyyppejä löytyy, ihan oikeasti?!

  • piiapajunen

   Vohoi! KYLLÄ!

 7. JonnaKaro

  Ei oo todellista! 😂 Miten huono olo pitää ihmisellä olla, että menee tollasia toiselle huutelemaan 🙄

  • piiapajunen

   Tää on aika normaalia nykypäivän menoa, ja itsellä kommentointikulttuuri on vielä kohtuu siistiä. Olen meinaan niin hirveitä kommentteja saanut lukea monien tubettajien ja IG-vaikuttajien kommenttibokseista, ettei mitään rajaa. Ja niitä kommentteja ei ole vain pari, vaan kymmeniä lynkkauksia jokaisessa julkaisussa. Todella perseestä.

 8. Sienna

  Haha, mahtavaa! Hyvä kun julkaisit nämä ja mahtavat sun vastaukset 😊

  • piiapajunen

   Näistä saa aina kyllä mielenkiintoista sisältöä blogiin. 😀

 9. Ansku

  Ihan mahtavaa, nimittäin sun asenne! Sun blogi on niin mahtava, tykkään! Aina tietysti ei voi kaikkia miellyttää, mut sehän nyt on selvää! Kiitos, kun jaoit tän, sain hyvät naurut!

  • piiapajunen

   Kiitos sulle! Ei tässä oikein muu auta, koska näitä tulee joka tapauksessa, niin miksipä ei ottaisi näitä sitten huumorilla ja sisällöntuoton välineenä. 😀 Sinänsä kyllä perseestä, että tämä on nykyään ihan arkipäivää.

 10. Anneli Kosonen

  Ihmisillä on paha olo ja johonkinhan se pitää purkaa. Kenellä on muka varaa mollata toisia.Varmaan entisiä koulukiusaajia.Toivottavasti tuo moukkamaisuus saadaan kitkettyä pois.Jos ei voi sanoa mitään hyvää niin silloin pitää olla vain hiljaa.

  • piiapajunen

   Hyökkääminen, arvostelu tai mollaaminen harvoin toimii ainakaan kehittävässä mielessä. Tällaiset pitäisi kyllä saada kitkettyä veks, koska ei noilla ainakaan mitään hyvää saada aikaiseksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *