11 x RANDOMIT TÄLTÄ VIIKOLTA

Hola hola Coca Cola! Aika juoksee ihan hirvittävää vauhtia, ja taas on yksi viikko kesältä paketissa. Tähän koostin hieman todella satunnaisia juttuja, havaintoja ja sattumia oman viikoni varrelta, koska kiva heitellä välillä blogiinkin tällaista sekalaista hölinää ja tajunnan virtaa. Shilirimpsis, ja asian ääreen!

RANDOMIT TÄLTÄ VIIKOLTA

Asensin läppärille The Sims 3:n. Itseltä löytyy vino pino Sims-DVD-levyjä kaapissa, ja hoksasin, että pelin asennuskoodeilla ne saa ladattua koneelle ilman DVD-asemaa. Noh, enhän mä vielä ole pelaamaan kerennyt, mutta onpahan asennettuna, jos tässä kesällä voisi löytyä aikaa. Ja nostalginen nippelitieto: The Sims 1:stä olen aloittanut pelaamaan 19 vuotta sitten. Gosh mä oon vanha.

Löysin uudelleen hapankorput! Tiedättekö, kun olette unohtaneet pitkälsi aikaa ihan kokonaan jonkun tietyn ruuan, välipalan tai elintarvikkeen (esim. lapsuudesta tai teinivuosilta), ja sitten bongaatte ja muistatte tämän uudelleen? Mä löysin sattumalta hapankorput. Ah. Ja taas olen koukussa.

Ostin ekat joululahjat. Äiskältä opittu ja peritty tapa, että kyllä hyviä lahjatärppejä aletaan toteuttamaan jo pitkin vuotta. Olen itse todennut hurjan paljon mielekkäämmäksi hankkia lahjat jo vaikka puoli vuotta etukäteen, jos eteen sattuu osumaan sattumalta aivan täydellinen lahjaidea (ja parhaimmassa tapauksessa vielä alennuksessa) lähimmäiselle. Ei tarvitse väkisin ostaa ja kehitellä puolitarpeettomia lahjaideoita stressissä sitten kaksi päivää ennen joulua (nykyään jätän mieluummin ostamatta). Mullahan on myös puhelimessa lahjaidealista, jonne kokoan ympäri vuoden eri lähimmäisten keskusteluissa esiin tulleita tarpeita, koska vihaan turhaa krääsää ja rakastan taas täysin tarpeeseen meneviä toista merkkipäivänä ilahduttavia yllätyksiä.

Kävin ylipäätään ”shoppailemassa”. Tai en nyt suuremmin pistänyt suhisemaan, mutta kävin kahdessa eri kauppakeskuksessa kiertelemässä erilaisia kauppoja. En edes muista, milloin olisin viimeksi tehnyt samaa. Mukaan lähti itselle uudet satiinilakanat ja irtoteetä. Frendille sentään vihkisormus, aijai!

Uudet kesäkynnet. Taas Beautiful You*:ssa Johanna pisti kynnet minttiin, eikä voi jäljestä valittaa. Vaikka aina vähän harmittaa luopua edellisestä sävystä ja kuosista, niin onhan vastahuolletut nyt ihan omaa luokkaansa, ja vaihtelu virkistää!

Tein kesäkeittoa. Iski ikävä äiskän ruuille, ja äitin kesäisin pyöräyttämä kesäkeitto tuoreista sesonkiaineksista on aivan ykköstä. Hyvää tuli, ja totesin, että ehkäpä keittoja voisi kokeilla kikkailla useamminkin.

Sain taas hämmentyä aikuisten miesten somekäyttäytymisestä. Asia on toki katsojan silmissä, mutta oma Instagram-ulosantini kun ei ole mielestäni kovin herutteleva, niin onnistuin silti keräämään yhtenä päivänä mm. komeat älynväläyskommentit ”Ja seuraavaksi Piia jakaa persettään?” sekä ”Jos pitää alkaa nosteleen toppeja niin nostellaan ne samantien ylös asti.kaikki on jo nähnyt teijän sixpackit.ei mitään uutta”. Niinkun hei camoon?! Aikuiset ihmiset! 😀 PS. Nää ei nyt aivan osu, vaan lähinnä huvittaa ja hämmentää. PPS. Ja sitten ruoditaan lasten ja nuorten somekäyttäytymistä. Että niinpä niin.

Meikkasin. Oikeasti olen mennyt vaikka kuinka monta viikkoa ilman meikkiä näin kesän pistäessä parastaan, ja kylläpä oma lärvi pomppasi kontrastin myötä eloon, kun pistin naamaan 10 minuutissa iskuun ja huulipunat päälle. Kyllä ehostautuminen on toisinaan aika kivaa ja piristävää hommaa, vaikken joka päivä siihen jaksa panostaa.

Päädyin rakentamaan Legoilla keskiviikkoiltana. Pienen yllärivieraan kanssa päästiin rakentelemaan ja pistämään leikiksi Legojen kanssa. Ihan jees vetää aivot narikkaan ja estää Batmania hyökkäämästä hääjuhliin, jossa vieraana ovat mm. Joulupukki, poliisi luistimilla ja taistelykääpiö. Ja kyllä. Meillähän on komeron ylähyllyllä iso laatikko Legoja, ja Lego-keräilyhahmoja on tullut haalittua edelleen ihan viime vuosina. Toissa jouluna mulla oli myös Lego-joulukalenteri. T. Piia 28 vee.

TakeT-teekauppa. Eksyin ensimmäistä kertaa Ratinan Take T-teekauppaan, ja jumaleissön miten en ole käynyt siellä aikaisemmin. Voi video miten julmetusti erilaisia teemakuja, ja ”haistelurasioista” saa osviittaa siitä, mitä on hankkimassa. Yllätyin myös suht edullisesta hinnasta, sillä ajattelin irtopakatun teen olevan huomattavasti kalliimpaa erikoisliikkeessä. Mukaan lähti kaksi teemakua ja muutamat parin kupin ”maistelupussit”, josta voi testailla uusia makuja.

Joka kesäinen Porin reissu: check! Perinteeksi tullut tapa käydä viettämässä yksi kesäviikonloppu Porissa kaverin porukoiden luona jatkui tänäkin vuonna, ja kyllä toimi. Joka kerta niin random-veto, mutta jotenkin tämä vaan toimii kotimaan turreiluna aivan loistavasti, kun mukana on vielä paikalliset oppaat kuskaamassa Porin parhaimpiin kohteisiin. Parasta aikaa edelleen kohteessa. Uh!

One-shouder-paita: TÄÄLTÄ*
Vans-tennarit: TÄÄLTÄ*

Vipinää viikonvaihteeseen!

LUE MYÖS:
Se maaginen vaakalukea – F*ck it!

EDELLINEN JUTTUNI:
Kun oikeasti toimiva treeni ei ole trendikästä

Tutustu valmennuksiin:
PROVE-valmennukset

Kommentit (4)
 1. Täällä otetaan kaikki mahdolliset Pori-vinkit vastaan! Ig-directissä jo kyselinkin siitä kahvilasta, mutta vielä ois kolme viikkoa aikaa seikkailla Porissa töiden jälkeen, joten must-see jutut siltä suunnilta kiinnostais. 🙂

  1. piiapajunen
   8.7.2019, 21:54

   Oon silti ehkä huono antaan Pori-vinkkejä, koska olin siellä itsekin niin turisti, ja isoilta osin taas mentiin frendien luona. 😀 Mutta jos auto on käytössä, niin vahva suositus vapaapäivänä tai hyvänä kesäiltana ajella Yyteriin tai käydä syömässä Merry Monkissa (en muista kylän nimeä, mutta hetki menee autolla)! Elintarviketuristille Pick n Pay on kova, koska sitä ei löydy ilmeisesti muualta kuin Porista ja Raumalta. 😀

 2. Ei liity tähän postaukseen, mutta pakko kiittää aiemmin tekemästäsi farkkupostauksesta! 77flean omat oli viimein sellaiset, jotka natsaa itsellekin. Todella skeptisenä tilasin kyseiset housut, koska olin todella tuskastunut kun mistään ei löytynyt sopivia korkeavyötäröisiä farkkuja. Treenaajan ruumiinrakenne ei ole aina helpoin vaatteita etsiessä😂 Noihin olen kyllä ollut tyytyväinen enkä ollut edes kuullut kyseisestä merkistä aiemmin!👍

  1. piiapajunen
   8.7.2019, 21:56

   Hei ihan huippua, että löysit uudet luottofarkut! Tiedän meinaan tunteen, kun ei vaan tahdo löytyä omaan ruhoon mätsääviä kuteita, ja siksi aina vedänkin tietyillä hyväksi todetuilla malleilla monessakin vaatteessa, koska ne ei vaan petä! Tuo 77th flea on kyllä itselläkin pitkän ajan vakkari, joka toimii kun nakutettu, eikä hintakaan ole paha 😉

Kommentointi suljettu.