Pakaroita puunaamaan Prague Pro:hon

*sis. mainoslinkkejä

Alkuviikko on ollut itselläni aikamoista sutinaa, sillä kaikki viikon velvollisuudet on pitänyt runnoa kasaan keskiviikkoon mennessä. Päräytettiin siis tänään neiti Malytchevan sekä huoltohommissa myös tuusaavan Katin kanssa kohti Tsekkejä ja EVLS Prague Prota. Jaana starttaa syksyn ammattilaiskautensa näistä karkeloista, ja minä sitten näppäränä joka paikan höylänä puunaan ja öljyän naisen pakarat takahuoneessa iskuun. Olen siis ilmoittautunut mukaan henkilökohtaiseksi kisaorjaksi, ja ensimmäinen tehtäväni reissussa onkin päivittää tämän naisen Juhannuksena viimeksi lakkaamani varpaankynnet kisaiskuun. Kuulemma näitä Juhannuskynsiä ei kehtaisi edes takahuoneessa vilauttaa. Hmm, jännä juttu. Miksiköhän?
Olen ollut koko alkuviikon aika pähkinöinä tästä reissusta, enkä osaa edes tarkemmin sanoa, että miksi. Noita kisoja on tainnut tulla koluttua ulkomailla jopa enemmän kuin Suomenmaalla, ja tiedän jo valmiiksi, että mitään uutta tuskin kisojen osalta tälläkään kertaa on tiedossa. Aikataulut jätättää ja kukaan ei tiedä kisapaikalla mistään mitään. On kuitenkin superhauskaa lähteä likkain kanssa reissuun, ja tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentokentällä meno on ollut jokseenkin hulvatonta, että ei voi tulla muuta kuin huikea reissu! Matkasta unohtuneet kumihanskatkin sain äsken napattua turvatarkastuksesta matkaan värjäyshommia varten, hah!
image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ikuistin Jaanan. Aika samaa näköä!

Kaikki viikon treenit paukuttelin aikamoisella antaumuksella kasaan neljään päivään, että ei tarvitsisi reissun päällä lähteä säätämään, kun saliturismin harrastamiseen en tällä erää kaveriakaan saisi. Viikon viimeisen yläkropan treenin kävinkin pyöräyttämässä tänään heti aamutuimaan naapurin Wolfilla.
Eilen pääsin fiilistelemään myös toista kertaa Bollywood-tanssitunnin tiimellyksessä, ja ai että sitä soijan määrää siinä sheikatessa ja vispatessa. Jospa tuolta saisi vähän lisää luontevuutta irti monipuolisempiin väliosiin ensi vuoden vapaaohjelmaani varten, ja ihan hyvältä homma tähän mennessä jo vaikuttaisi. Siellä kuulkaa peräsin ja rintaranka veti jo toisella kerralla aikamoista ympyrää, joten ehkäpä meikäläisestä vielä joku päivänä kuoriutuu todellinen parkettien partaveitsi. Saas nähdä!
Nyt kuitenkin heitän itseni reissumoodiin, länttään eilisistä maveista jumisen ahterini Finskin koneen penkkiin ja keskityn viihdyttämään vallan huikeaa matkaseuraani vielä huikeammilla jutuillani! Wihiii!
koululiikuntatrauma-2
Kengät: täältä

Ja pssst… Ellokselle vielä tänään ja huomenna -50% kalleimmasta tuotteesta uusille asiakkaille koodilla 345418, ja kaupan päälle vielä ilmainen toimitus. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.

Edellinen juttuni: Missä on valmentajan arvostus ja kunnioitus?

Kommentit (2)
  1. Heraproteiini on ihan aitoa ravintoa + ARVONTA - Piia Pajunen
    30.9.2016, 10:12

    […] Edellinen juttuni: Pakaroita puunaamaan Prague Pro:hon […]

  2. 4 x suosikkini kasvojen hoitoon - Piia Pajunen
    2.10.2016, 18:55

    […] palasin juuri kotiin aivan huikelta Prahan reissulta, ja ajattelin tästä painella suihkuun huuhtomaan reissussa rähjääntyneen itseeni raikkaampaan […]

Kommentointi suljettu.