13 x PIENET ILOT, JOTKA POTKIVAT JA LUJAA!

Elämässa paras suola ovat ne pienet ilot, jotka potkivat arkea ja elämää jopa suhteettoman paljon. Sellaiset pienet asiat, jotka ovat melko arkisia ja vähintäänkin puoli-ilmaisia, eikä juurikaan rahassa tai aikaansaamisessa mitattavaa. Tässä niitä hyvä lista!

NE PIENET ILOT

Huoltsikalta ostetut Dragsterit. Niin kirpeitä karkkeja, ettei mitään rajaa. Silloin puhutaan sopivan kirpeästä, kun naama vääntyy väkisin mutkalle autoa ajaessa.

Ilmastointilaitteen viilentämä makkari. Kyllä viime aikojen helteillä ihan jäätävän kovaa valuuttaa! Onneksi viime kesänä kaksi kuukautta myöhässä (syyskuussa, kun helteet olivat jo ohi) saapunut masiina tuli hankittua. Boom!

Vanhan oman Spotifylistan kuuntelu, josta löytyy äärimmäisen kovia helmiä, jotka olit jo lähes unohtanut. Kuten Boten Anna, Benny Benassin Satisfaction, ja Guru Josh Projectin Infinity 2008. Kovia.

Miehen laittama ruoka. Ainahan se on parempaa, kun joku muu on sen laittanut. Miehen sijasta käy myös kuka tahansa muu. Kunhan on ruokaa.

Lämpimät kesäillat. Ja vielä kun iltakympin aikaa pystyy pyöräilemään shortseissa kotiin, niin sieluhan siinä tuulettuu. Ja reidet.

Pöpön antautuminen aina kotiin tulessa. Sohvalta käsin ensin tuijotetaan. Sitten menee korvat luimuun. Tämän jälkeen kellistyminen selälteen, että joku voi rapsuttaa massua. Awwwww.

Kesäkynnet. Pieni asia, iso ilo. Kesällä kynsissä saa olla vähän väriä ja tuisketta!

Kestolakkaus: Beautiful You*

Itsetehty hamppari. Wörkkii aina ja joka tilanteessa. Saa myös usein taiottua jääkaapin jämistä, jos vain jotain leipää löytyy. Nam!

Lempparijäätelö tarjouksessa. No tämä! Ja kotia lähti pönttö kylmää kermaa!

Valmennettavien onnistumisen elämykset. Kun tyyppi tekee ensimmäisen leukansa tai vetää maasta satasella ensimmäistä kertaa voitontanssien kera. Shabujaa! Tai sitten toteaa, että elämä on niin paljon vapauttavampaa, kun mitään ruokia ei ole kielletty ja itsensä kanssa on niin paljon helpompaa olla.

Äänikirja autolla pidempää matkaa yksin ajaessa. Toimii!

Kesätreenit pihalla. Näillä keleillä, kyllä!! Automaattisesti itselläkin kesätreenaaminen usein muovautuu hieman toiminnallisemmaksi, ja tuo kivaa jaksotusta ja vaihtelua.

Sandaalit. Heti käyttöön kun vain voi keväästä ja sukille kyytiä!

pienet ilot

Jumpsuit: TÄÄLTÄ*

Mitkä sulla on niitä elämän pieniä iloja, jotka pistää mielen sileäksi ja höllii ja lujaa?

Huikeaa tiistaita!

KURKKAA MYÖS:
Ne muka vaaralliset elintarvikkeet

EDELLINEN JUTTUNI:
Hyvät tulokset salilla naisella? Tarkista millä tasolla olet!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

Kommentit (4)
 1. Noista leuoista tuli mieleen, että oon aina saanu tehtyä sen kaks putkeen. Mutta en leukoja tee ollenkaan salilla, kotona vaan sillon tällön. Niin miten sitä tulosta sais nostettua?😅 Mun alakroppa painaa aivan pirusti ja yläkroppa on paljon heiveröisempi, ku alakroppa. Penkkituloskaan ei tunnu nousevan ollenkaan, mutta jalat jaksaa melkein joka treenissä vähän enemmän.🤔

  1. piiapajunen
   13.6.2019, 16:44

   Leuanvetotulosta saa nostettua parhaimmin sillä, että vaihtaa silloin tällöin tekemisen säännölliseksi ja ”ohjelmoiduksi”. Eli leukoja säännöllisesti esimerkiksi kaksi kertaa viikkoon (vaikka 3-5×2 kerrallaan) ja tukevaa harjoittelua mukaan. Staattisia pitoja leuanvedon yläasennossa, hitaita negatiivisia, rengas-/tankosoutua vaakatasossa tms. Tekemällä kehittyy! 😉

 2. Olen kanssa ihan koukussa äänikirjoihin! Treeneihin liittyvät ilonaiheet ovat tauolla/muuttuneet, kiitos muuttoprojektin johon liittyy tavaran roudausta 600 m:n päässä olevaan uuteen kämppään. Huh, käy treenistä kun tulee useampi reissu päivässä! Tähän liittyen esitän julkeasti postausehdotuksen 😀 Olen parin fyysistä työtä tekevän kanssa kuullut kritiikkiä salitreeniä kohtaan: ”Ihan höpöhöpöä, maatyöt mts. on kunnon treeniä ja siinä on joku järkikin!” Juu, työhön liittyy itse työn tulo jne. Mutta milläs teet edes pihatöitä jos asut kaupungissa ja kerrostalossa jossa mitään pihaan viittaavaa ei välttis edes ole? Itse henk.kohta tykkään molemmista tavoista liikkua: fyysisestä työstä ja treenimuotoisesta liikunnasta. Mutta muutto kaupunkiin vähensi mahdollisuuksia ensimmäiseen :S Usein mietin tarvitaanko näiden välille vastakkainasettelu. Olisi hauska lukea sun pohdintoja aiheesta fyysinen työ vs. treeni, siis jos aihe herättää pohdintoja 🙂

  1. piiapajunen
   13.6.2019, 16:42

   Äänikirjat on niin ihania! Ja joo eiköhän tossa tule ihan tarpeeksi vedettyä fyysistä menoa, kun muuttolaatikoita roudaa, eli tsemppiä tähän projektiin, jos vielä on kesken! 😉

   Toi postausidea ja aihepiiri on itseasiassa todella mielenkiintoinen, ja tästä voisin joku kerta riipaista postausta ilmoille! Ja näitä postausideoita otan kyllä mielellään aina vastaan, koska kiva on tietää, mitä on lukijoiden kiva lukea, eli kiitos tästä! 🙂

Kommentointi suljettu.