ASIAT, JOTKA PIDÄN PUOLISOLTANI SALASSA

pidän puolisoltani salassa
Parisuhteessa rehellisyys ja avoimuus on kultaa, mutta jotkut asiat minäkin pidän puolisoltani salassa. Joskus arjessa pääsee luovimaan hieman helpommalla vähän oikaisemalla totuutta tai yksinkertaisesti pimittämällä pieniä viattomia asianhaaroja. Tämän tekstin kirjoitan silläkin riskillä, että saan kuulla näistä vielä jälkeenpäin ja moneen kertaan, hah!

ASIAT, JOTKA PIDÄN PUOLISOLTANI SALASSA

MILTÄ HOMMA VAIKUTTAA: Kerron löytäneeni parvekkeeltamme avatun ja unohtuneen hyisenä alkukevään päivänä ihanan jäisen Pepsi-Max-pullon, jossa oli kaikki hapot tallella, ja nautiskelin sen töiden ohella.
TOTUUS: Sieltä löytyi myös lähes täysi 1,5 litrainen Festival-limppari, jonka myös join yksin työpäivän aikana. 😀 😀
 
MILTÄ HOMMA VAIKUTTAA: En millään kerennyt hoitamaan tätä yhteistä asiaa asiaa päivällä, joten voisitko millään tehdä tän mun puolesta nyt illalla kun mulla on vielä hommia?
TOTUUS: En jaksanut vaivautua.
TOINEN TOTUUS: En ehkä ihan oikeasti jaksanut ja ehtinyt kaiken to do-listan purkamisen ohessa, mutta olisin voinut edes yrittää.
pidän puolisoltani salassa
MILTÄ HOMMA VAIKUTTAA: Join päivän aikana jääkaapista miehen itselleen säästäneen energiajuoman, ja lupaan ostaa tälle uuden jäätyäni väistämättä kiinni.
TOTUUS: Join sen. Enkä yleensä osta uutta tilalle, vaan toistan ylläolevan vielä seuraavalla kerralla. 😀
TOINEN TOTUUS: No piru vie, kun mun oma kotitoimistoni sijaitsee nyt tämän jääkaapin vaikutuspiirissä, ja en voi itselleni mitään. Korvaan mielessäni tämän myös laittamalla hyvää safkaa tai pakkaamalla aamulla miehelle evääksi pyöräyttämäni smoothien.
 
MILTÄ HOMMA VAIKUTTAA: Mua ärsyttää kämpässä lojuvat oleva sotkut ja vaatekasat, ja kitisen niistä.
TOTUUS: Kenkä ja panta puristaa jostain aivan muusta syystä, mutta puran sen nitisemällä totaalisen epäolennaisista asioista.
TOINEN TOTUUS: Olen nimenomaan vielä itse sotkenut sen kämpän. 😀
 
MILTÄ HOMMA VAIKUTTAA: Olen miehen työmatkan aikana pitänyt kämpän siistissä kunnossa ja elänyt nuhteettomasti.
TOTUUS: Olen elänyt pellossa, ja siivonnut sotkut juuri ennen miehen saapuu kotiin.

pidän puolisoltani salassa
Adidas-college: TÄÄLTÄ* // Adidas-shortsit: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Noh, aina ei kommunikaatio vaan pelitä joko omasta tahdosta tai sitten sosiaalisesta kyvyttömyydestä johtuen, heh. Vielä on liitto kestänyt, ja toivottavasti kestää näistä pimityksistä huolimatta hamaan tappiin asti. Löytyykö sieltä päästä vastaavanlaisia tilanteita? 😀

Täräyttävää tiistaita joka tuuttiin!

Vilkaise myös:
Entä jos tulee ero?
& Mielipiteeni THL:n ravitsemussuosituksista

Edellinen juttuni:
Tarvitseeko lomalla syödä fiksusti?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (8)
 1. Hahah, kuulostaa tutulta! 🙂
  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  1. Piia Pajunen
   6.6.2018, 20:49

   Haha! Jes, en ole siis ainoa! 😀

 2. Hei!
  Olen treenannut tavoitteellisesti jo useamman vuoden ja seuraava askel olisi halu kisata. Olen miettinyt sopivaa valmentajaa, ja haluaisinkin kysyä miten itse päädyit Minnan valmennettavaksi, kuinka häneen voi olla yhteydessä, ja oletko ollut tyytyväinen? Kiitos!

  1. Piia Pajunen
   6.6.2018, 20:53

   Itse päädyin valmennukseen oikeastaan melko mäihän kautta ja Minna olikin aikoinaan ainoita, jolla kokemusta vaparifitnessistä oli. Sähköpostitse laitoin ”hakemuksen” ja ensimmäisen tapaamisen jälkeen käynnistettiin homma. Itsehän en siis enää kilpaile, joten valmennuksessa en enää ole, mutta eipä mulla ainakaan ollut tarvetta vaihtaa valmentajaa näiden vuosien aikana. Jokaisen kuitenkin tulee löytää itselleen sopiva valmentaja, ja yleensä yhteyttä ottamalla ja mahdollisesti tapaamalla selviää usein ainakin alkutaipaleen yhteen mätsääminen. Jokainen valmentaja ja valmennettava on kuitenkin yksilö, ja henkilökohtainen mätsi on todella tärkeä, joten soveltuvuus on aina yksilöllistä ja voi jopa muokkaantua matkan varrella. 🙂

Kommentointi suljettu.