P***A PÄIVÄ, KAKKU PELASTAA! – my day

my day
Pystyykö aamu alkamaan enää yhtään surkeammin!? Tiedättekö, kun joskus homma ei vain skulaa oikeasti millään tasolla, ja mietit, että tämä voi olla mahdollista vain omassa elämässä. Hep! Mä ainakin tiedän! Jossain vaiheessa meno kuitenkin kääntyy jo niin surkuhupaisaksi, ettei voi kun enää nauraa. Mullahan on takana niin epäonnen viikko, ja olen sählännyt ja säätänyt oikein olan takaa, hah! 😀
Lupailin eilen pistää vähän videota Tuben puolelle pihalle, ja vaikka kuinka olin päättänyt, että alkuviikon munailu ja kekeily olisi jäänyt taakseen, niin eipä tuo perjantai mulle armoa antanut. Onneksi päivä parani huikeasti loppua myöten, ja mustalla huumorilla (ja juustokakun pyöräyttämisellä) selvittiin. Mistä oikein on ollut kyse, niin se selviää tuosta alla olevasta My Day-videolta, joten tuikkaahan se tuota pikaa pyörimään! Hiiop!

Videon alun vaalea neule: TÄÄLTÄ* // Farkut: TÄÄLTÄ*
Muistahan pistää tuo meitsin Tube-kanava seurantaan, sillä videoita on tulossa jatkossakin aivan salettiin! Ja viimeisenä off topicina heitettäköön, että päivitin tällä viikolla tuon blogin bannerin, joten mitäs tykkäätte? Meitsille ainakin nappaa ihan todella lujaa, ja olihan se vanha aikakin jo laittaa kiertoon, hah!

Viihteellistä viikonloppua joka vinttiin!

Kurkkaa myös:
156cm / yli 60kg – eli tasan sopivan painoinen
& Keittiön lifehackit – Näillä lähtee!

Edellinen juttuni:
Outoja asioita, joista nautin vähän liikaakin

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (12)
 1. Ei juma ihan paras! 😂. Hei, sentään muki ei menny rikki! Pöpö on kyllä ihana 😍. Kauanko noi lakkaukset kestää sulla? Itsekkin harkitsen, mutta omat kynnet on aika lyhyet 🤔. Lisää videoita vaan, nää on mahtavia!

  1. Piia Pajunen
   3.3.2018, 17:15

   Hahahah! Muki sentään säilyi ehjänä, onneks! 😀 Noi lakkaukset kestää hyvin 3-4 viikkoa, ja siis silloinkaan ei oo mitään irtoilua/lohkeilua tms. vaan kynnen tyvessä alkaa olemaan jo ”kasvutynkää”. Sen kasvuvaran voi myös piilottaa kynsilakalla, jos huoltoväli venyy. 🙂 Oon kyllä tykännyt noista ihan sikana, ja Johanna tekee niin sairaan kauniin mallisia ja näyttäviä kynsiä!
   Ja videoita tulee varmasti jatkossakin lisää! 🙂

 2. Mitä oot mieltä, voiko noita flikkejä ja voltteja oppia aikuisena? (21v) 😀 Ja siis ihan maalla

  1. Piia Pajunen
   3.3.2018, 21:28

   Ehdottomasti voi, vaikka se tietty vaatii lukuisia treenitunteja, kärsivällisyyttä puurtaa myös perusteiden parissa ja yleensä osaavaa henkilöä opettamaan. Olen nähnyt moniakin, jotka aikuisiällä flikkejä ja voltteja on opetellut. 🙂

Kommentointi suljettu.