7 x PARHAAT MEIKIT TÄLLÄ HETKELLÄ


Hoii! Leppoisaa lauantaita kelmit ja kaverit! Tänään viskelen toivepostausta kehiin käyttämieni vakkarimeikkien osalta käyden läpi oikeastaan koko perinteiseen arkimeikkiini sujahtavat kosmetiikkatuotteet! Parhaimmista mattahuulipunista riipaisinkin jo tovi sitten oman postauksen (täällä), joten huulituotteet rajautuvat tällä kertaa tämän ulkopuolelle, vaikka huulipunat onkin to-del-la lähellä meitsin sydäntä, ah! 😀
Näistä tämän kertaisista kosmetiikkatuotteista osaa olen nostellut blogin puolella aiemminkin, sillä tietyt ykköset vain pysyvät tiukasti matkassa mukana, ja miksipä sitä hyvää vaihtopenkille laittamaan. Mukaan on tarttunut myös uusia osuvia tuttavuuksia, joten katsotaanpa mitä meikkejä sujahtaa meikäläisen lärviin arkiaamuina ja toki myös viikonloppuisin. 😉

7 x PARHAAT MEIKIT

MEIKKIVOIDE

Meikkivoiteista mulla on nyt alkuvuodesta asti ollut käytössä Clarins True Radiance*, joka on ollut kyllä itselläni todellinen täysosuma ja napakymppi yhdessä! Meikkivoide on iholla kevyt mutta silti täydellisen peittävä omalle helposti punoittaville ja ”kirjaville” kasvoilleni, ja kestää hyvin itselläni kovassa ja vaativassakin menossa päivän varrella. Pumppu annostelee juuri sopivan kerta-annoksen yhdellä painaluksella, ja levittyminen on todella sulavaa. Tätä en usko tulevani kovinkaan helposti vaihtamaan ihan hetkeen, ja etenkin auringonvalon ottaessa valtaa nyt kevään lähestyessä tuo kevyt suojakerroin on aika jees.

PUUTERI

Tällä hetkellä käytössäni on ollut IsaDoran Matt Fixing Blotting Transparent Powder*, joka on osoittautunut todella osuvaksi puuteriksi kiinnittämään meikin ja iskemään kasvot mattaiseen loppulookiin. Hintalaatusuhde tässä onkin ollut osuvasti kohdallaan!

Puutereiden suhteen en ole ollut kovinkaan nirso, ja ratkaisevammaksi tekijäksi meikkini kannalta on aina muodostunut riittävän peittävä (muttei paksu) meikkivoide ja punoittavat nenänpieleni ja poskeni piilottava peitevoide. Jos jollakin on tiedossa puutereiden ”ferrareita”, niin antakaas paukkua kommenttiboksiin!

CONTOUR KIT

Nyt on kova! Contour palettina mulla on edelleen käytössä aivan järkyttävän hyvällä hintalaatusuhteella varustettu Pashion Contour Palette*. Kympin hintaluokalla voi siis saada oikeasti hyvää ja toimivaa, ja itselläni on menossa tätä jo toinen paletti. Vaihtonappeja tähän ei ole tarjolla, mutta tuolla kympin tienoon hintalapulla voi huoletta kotiuttaa uuden ja puhtoisen kiiltävän paletin eniten kulutuksella olevien sävyjen loppuessa.
Rasia on itsessään myös todella toimiva, ja sen sisältämällä suurella peilillä saa myös esimerkiksi reissun päällä toteutettua näppärästi koko meikin. Ostin tässä hetki sitten myös ensimmäistä kertaa voidemaisen contour kitin, mutta en ole siihen vielä edes halunnut koskea, sillä tämä puuterimainen contour kit on vaan ollut niin osuva!

PEITEVOIDE

Tämä! Olen oikeasti käyttänyt tätä Lumenen peiteväriä* nonstoppina 13-vuotiaasta asti, ja toki tuote on kokenut pieniä päivityksiä etenkin nimen ja ulkoasun kanssa tässä 14 vuoden aikana, mutta laatu ei ainakaan ole heikentynyt tässä puolentoista vuosikymmenen aikana. Hinta-laatusuhde todella kova, ja toimii niin punoittaviin nenänpieliin ja poskiin, tummiin silmänalusiin sekä finnien piilottamiseen kuin rasvattu! Monitoimipeitevoide pienessä ja näppässä pakkauksessa.

HIGHLIGHT KIT

Tämä NYX Professional Make Upin Highlight Kit on aika 5/5, ja vitsit oon oikeasti tykännyt tästä ihan satasella. Paletista löytyy juuri täydelliset hohteet niin poskipäihin, nenän varteen kuin kulmaluutakin korostamaan. Useampia erilaisia highlight-tuotteita olen testaillut eri brändeiltä, mutta tämä on ehdottomasti vienyt voiton. Poskipunaakaan ei tämän paletin kanssa tarvitse, sillä roosan ja kuparin sävyillä saa posketkin täydelliseen hohtoon. Ah. Tämä on ihana. <3

MEIKKISIVELTIMET

Contouraaminen ja highlightaaminen on oikeasti kiinni myös kunnon siveltimistä, ja hyödyntämättä jäävät parhaat meikit ilman laadukkaita välineitä. Real Techniques meikkisivellin-setti* on ollut mulla käytössä jo puolisentoista vuotta, ja näillä siveltimillä saa kuntoon niin varjostukset, korostukset, posket sekä luomet. Luomivärisuti on ihan ykkönen smokey eye-lookin tai pehmeän luonnollisten luomien rakentamiseen, keskikokoinen suti on ykkönen contour-paletin kanssa ja tuo isoin on aivan loistava poskipuniin sekä poskipäiden viimeiseen highlightaamiseen. Tätä en vaihda.

KULMAVÄRI

Lumenelta löytyy myös toinen erittäin pitkäaikainen kumppanini meikkipussin kätköissä. Tämä Lumenen kulmaväripaletti on ollut oma ykkönen myös jo ties kuinka pitkään. Nyt päivittinyt Lumenen Nordic Chic Extra Stay Eyebrow-palette* on matkassa mukana, ja mukana tuleva sivellin on mielestäni myös oikein passeli. Kulmista saa tehtyä kevyet tai vahvat omasta tyylistään riippuen ja joka kerta pehmeän luonnollisella lopputuloksella.

parhaat meikit 2018
Oranssinpunainen paita: TÄÄLTÄ*

Tässä oli läjäys ehostushommista ja parhaat meikit tämän likan kosmetiikkapussista tällä hetkellä. Löytyikö samoja lemppareita tai tuleeko teiltä itseltä mieleen tämän hetkisiä ykkösmeikkejä, jotka ansaitsisivat vähän suuremaa nostetta ja kajahtavia hurraahuutoja? Antakaahan kommenttiboksin paukkua, sillä ainahan sitä tekee mieli testailla uutta, kunhan on ensin saanut vihiä, mihin kannattaisi seuraavaksi tarttua. 😉

Säihkyvää lauantaita ja pusuja viikonloppuun!

Vilkaise myös:
7 x Hetket, kun hävetti!
& Miten matkustaa halvalla? Reissuun pikkurahalla!

Edellinen juttuni:
Lihaskasvua kehiin! Sarjamäärä per lihasryhmä?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (1)
  1. Irene Mattila
    26.4.2018, 09:16

    Mikä sävy sul on tos clarins meikkivoiteessa? Sul aika saman sävynen iho ku itellä ja meinasin netistä tilaa ni osaa vähän arvioida sävyä 🙂

Kommentointi suljettu.