12 x PARHAAT ASIAT MIEHESSÄNI


Tänä syksynä tulee täyteen pyöreä kymppi meidän yhteistä taivalta, eli aika pitkään Jumppa on jaksanut meikäläisen keijoilua vierestä seurailla. Okei okei, kyllä mäkin joudun kestämään päivittäistä pilailua mun kustannuksella, mutta pieni kujeilu virkistää aina. Tänä juhannuksena en ryhdy juhannustaikoja loihtimaan trooppisempia kukkasia keräillen, sillä pesunkestävän paremman puolsikoni olen nähnyt jo useampanakin juhannusyönä ainakin silloin, kun ollaan valvottu yön pikkutunneille asti. Noh, löpinät ja siirapit sikseen, ja mennään otsikon lupaamaan asiaan!

PARHAAT ASIAT MIEHESSÄNI

Se ostaa jatkuvasti kaikkia kivoja herkkuja, joista pääsen aina vähän verottamaan ja maistelemaan. Nam! Ei tarvitse itse ostaa koko pakettia herkkuja, että pääsisi maistamaan, kun voi päästä osingoille näin aina siivellä, heh.
Jumppa innostuu aina samoista nörttijutuista kun minä. Tieteismuseot, scifi-leffat, strategiapelit, insinöörihommat jne.
Se löytää kaikki mun kadottamat tavarat ja vielä pattiarallaa 15 sekunnissa. Miten?!?
Se syttyy aina samoista huikeista ja tajunnanräjäyttävistä ysäribiiseistä kuin minäkin.

Tuon kaverin kanssa on hyvä pohdiskella niin elämän menoa, yhteiskunnallisia asioita, ravintofilosofiaa, talouden suunnittelua, politiikkaa tai vaikka treenihommia. Monesti ilmoille tulee erittäin laadukasta analyysiä yhteistuumin, ja toisinaan mulle selitetään asioita kärsivällisesti juurta jaksaen, jos joku asia on minulle täysin vieras ilman, että tarvitsisi tuntea oloaan tyhmäksi.
Se vaatii aina kantamaan itse kaikki raskaimmat kassit ja kantamukset herrasmiehenä mun puolestani.
Se ostaa itselleen usein ruokia, jotka se lopulta unohtaa ostaneensa, ja viimeisenä käyttöpäivänä pääsen hymy naamalla auttamaan safkojen tuhoamisessa jääkaapin kätköistä. Score!
Jos saan sen raahattua kyljessä nopealle visiitille johonkin vaateliikkeeseen, niin se bongaa mulle toisinaan ihan huikeita löytöjä, joihin itse en olisi osannut kajota.

En saa useinkaan kukkia (ei haittaa, koska niitä ei voi syödä), mutta sitäkin tiheämmin kaupasta mulle tuodaan mulle mun herkkuja ja hyviä safkoja ihan mua ajatellen. Lempparilimsoja, energiajuomia, lohta (ei sitä itse syö), laadukasta lihaa tai muita juttuja, joista tämä tietää, että tykkään niitä hymyssä suin mussuttaa.
Mies on ihan parasta Netflix-seuraa. Usein tämän ehdottaessa yhtä jakosa HIMYMiä olen juuri kysäisemässä tältä samaa 20 minuutin nollaustaukoa ruudun ääressä. On paljon kivempaa katsoa Netflixiä tämän jantterin kera, kuin yksin sohvalla könöttäen.
Vanhana telinevoimistelijana se osaa bongata myös mun vapaaohjelmasta korjattavia kauneusvirheitä taito-osioiden tekniikoista väliosien puhtauteen.
Se saa mut nauramaan vaikka katsomosta käsin itseni jäpittäessä kisalavalla, haha!

Täytyy myös todeta, että tuo mies on vaan silkkaa parhautta kaikin puolin, ja parasta seuraa aivan kaikkeen mielenvikaiseen tai astetta fiksumpaankin ajanvietteeseen. Ketään muuta en mieluummin reissukaveriksi valitsisi tai kisaviikonloppuna meikäläisen perään katsomaan. Ihana myös palata täältä maailmalta ensi viikolla kotiin, koska mikään ei ole parempaa kuin arki tämän miehen kyljessä. Jos kotona heti aamusta ensimmäisen viiden minuutin sisällä olen pudonnut jo kahdesti lattialle huutonaurun kera tämän miehen juttujen toimesta, niin tiedän, ettei kulunut vajaa kymmenen vuotta ole lainkaan hassummin vietetty. <3

. . .

Pakko vielä loppuun vinkata uusiksi todella osuvasta alevinkistä, sillä koko House of Brandonin nettikauppa on -20% tämän viikon loppuun asti vaatteiden ja kenkien osalta. Nyt siis kannattaa kotiuttaa Aim’n-trikoot*, Calvin Kleinit, Hilfigerit ja Niket vaikka kesämökiltä käsin, kun kerrankin lähtee edullisemmin. Shoppailemaan pääset TÄSTÄ*!

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta! Olkaahan viisaasti vesillä! <3

Lisää aiheesta: Meidän parisuhteen erikoiset faktat

Edellinen juttuni: Kevään dieetin analyysi – Miten meni? Paljon pudotin?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (14)
 1. Postausta mitenkään kommentoimatta (vaikka ihana olikin), muista päivittää sun uusin voitto tonne ”Kuka Piia?” kohtaan ;P

  1. Piia Pajunen
   24.6.2017, 17:43

   Hei hyvä pointti! 😀 Pitääkin käydä tuikkaamassa sinne!

 2. Voi miten ihana kirjoitus! Tuli ihan hymy huulille 🙂 Piian sun blogi on myös isuosikeistani, vaikutat niin jalat maassa olevalta tyypiltä ja erittäin fiksuja kirjoituksia sulta ravitsemukseenkin liittyen!! Ihanaa kesää sinne <3

  1. Piia Pajunen
   24.6.2017, 17:44

   Voi vitsit, minä kiitän! Ja huippua kuulla, että ravintoaiheiset postaukset osuu ja uppoaa! Jes! Ihanaa kesää myös sinne <3

Kommentointi suljettu.