VÄHÄN FIKSUMMAT PÄÄSIÄISHERKUT! x4
Oi oi! Miltäs kuulostaisi itsetehty mämmijäde? Tai protskupitoinen vaniljakerrosmämmi? No aivan laittoman hyvältä! Pääsiäisen ja mämmin kulta-ajan lähestyessä hurjaa vauhtia päätin iskeä lusikkani tähän kippoon, ja riipaista ilmoille parit melkoisen osuvat pääsiäisreseptit!
Mämmihän on oikeasti ravintosisällöltään aika julmetun kovaa tavaraa, ja kyse ei todellakaan ole sellaisenaan mistään läskihötöstä. Mämmi on itsessään äärimmäisen vähärasvainen sekä melkoisen kuiturikas ruisherkku, jota ei tosiaan ole syytä karttaa, jos sen maku vähänkään itseä viehättää. Tässä siis jakoon neljä astetta kovempaa sekä fiksumpaa pääsiäisherkkua, jotka maistuvat taatusti lähes kaikille herkkusuille!
VÄHÄN FIKSUMMAT PÄÄSIÄISHERKUT
MÄMMI-NICE CREAM
- Mämmiä
- Viipaloitu banaani pakastettuna
Pyöräytä pakastetut banaaniviipaleet ja mämmi joko sauvasekoittimella tai blendeissä tasaiseksi jäätelömassaksi, ja nauti heti! Ai vitsi tämä oli kyllä todella herkkua, ja vielä ihan järjettömän nopea ja helppo valmistaa! Miehen kommentti: “Todella kermaista ja eikä yhtään liian puskevan mämmistä.”
SMOOTHIEKAKKU
Tämän smoothiekakun resepti on ollut blogini ehdottomasti suosituin resepti eikä suotta! Täyttä tavaraa ja vielä järkyttävän herkullista! Kurkkaa tämä täydellisesti pääsiäiseen iskostuva resepti TÄÄLTÄ!
VANILJAKERROSMÄMMI
- FAST Super Pudix-proteiinivanukas (Suklaa & Marjat)
- Mämmiä
Lusikoi vuoron perään viinilaseihin tai kirkkaisiin jälkiruokapikareihin mämmiä ja vaniljaproteiinivanukasta. Ripottele päälle SuperPudixin kanteen sijoitettu marja-suklaaraesekoitus, ja aivan järisyttävän maukas välipala tai jälkkäri on valmis!
Tämä oli oikeasti ihan törkyisen hyvä ja helppo, ja lisäksi aivan todella kova kokonaisuus myös ravintoarvojen puolelta. Osuva kerta-annos portskua, kuitua ja hitaasti imetyviä hiilareita mämmistä, sekä ennen kaikkea ihan täydellisen herkun maku! Tästä herkusta saa mämmikourakin luotua vieraitakin ihastuttavan kauniin nannaluomuksen superhelposti ilman sen suurempia keittiöskilssejä tai vaadittavaa sorminäppäryyttä.
MÄMMIRAHKA
- Mämmiä
- Jotain näistä:
- Vaniljan makuista maitorahkaa
- Vanilja Skyriä
- Maustamatonta maitorahkaa, steviaa sekä jauhettua vaniljaa/vanilja-aromia
Sekoita ainekset keskenään, ja nauti! Sairaan helppo ja herkullinen mämmivälipala, jossa protskut, hiilarit ja kuidut pamahtavat kertaheitolla naamariin tehopakkauksena! Herkkuversioon voi myös sekoittaa lisäksi mukaan vispautuvaa vaniljakastiketta tai vispaantuvaa kermaa, jolloin tulos on vieläkin makoisampi. Omnom!
Ja pakkohan tähän loppuun on myös heittää hurraahuuto myös tovi sitten julkaisseelle mangojuustokakkureseptilleni, joka sopii maku- ja värimaailmansa puolesta aivan täydellisesti pääsiäisen meininkeihin! Taatusti varma veto, jota ei voi edes uunissa polttaa ja pilata. 😀 Nyt kuitenkin vain keulimaan ja pääsiäisherkkuja suuhun sutimaan!
Maukasta ja munarikasta pääsiäisen odotusta!
Tsekkaa myös:
Pääsiäismättö pilasi elämäsi
& Herkkukorneri – Parhaat jäätelöt ikinä!
Edellinen juttuni:
Myyttejä sokerista – Älä usko kaikkea!
♥ SEURAA MINUA ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen
toi smoothiekakku on sikahyvää, voiskin tehdä pääsiäiseksi 😀 meinasin aluksi tehdä sitä ristiäisiin mutta kolme kakkua olis ollu liikaa.. namnam.
Toi smoothiekakku on kyllä kova, ja voipi olla, että itsekin pyöräytän siitä jonkun uuden sovelletun version pääsiäiseksi. 😉
mämmirahkaa syönyt toimii mut tuo banaani on aika ällö nyt keliaakikkona en mämmiä syö entä sä?ootko joskus tehnyt itse?suosittelen vaikka vie aikaa.vanhemmille teen aina.onko muuten pääsiäisen suosikki suklaamunaa?mämmimutakakku ja kääretorttu on aika kova myös samoin jäätelö mämmi ja vaniljajäätelö.kaikkea keksitään…saas nähdä paljonko suomen mämmimies juhamieto syö tänä pääsiäisenä.huomenna virvotaan!!!osallistutko earthhouriin tänään?
Mämmi on kyllä mun suurta herkkua, ja toi mämmin ja vaniljajäätelön kombo vois kyllä toimia! En ole koskaan kokeillut itse pyöräyttää mämmiä itse, mutta voisihan tuotakin joku kerta kokeilla tehdä.
Mun lempparipääsiäismuna on ehdottomasti Mignon, ja hyvänä kakkosena perinteinen Kinder-yllärimuna. 🙂