12 x MUN OUTOJA RUOKAILUTAPOJANI

Viikonloppu ja ruoka mielessä? Et ole hei ainut! Ainahan se on mielessä, joten nyt mä laitan jakoon omia mussutteluun liittyviä outouksiani. Toki nämä eivät tosiaan ole musta kovinkaan omituisia, mutta kun kuittia tulee ympäriltä, niin kai niissä sitten jotain on, hah!

12 x OUTOJA RUOKAILUTAPOJANI

Syön ruuat monesti vain pelkällä haarukalla. Veitsi on jäänyt mulla hyvin pitkälti paitsioon, ellei ruokaa tarvitse selkeämmin pilkkoa tai olla sitten vähän ”paremman pöydän ääressä”. Sori olen luolamies!

Myös kaikki ruuat, mitkä on mahdollista syödä käsin, niin menee käsin. Pitsat, hampparit, ranskalaiset tms. menee brutaalisti ilman välineitä, koska helpompaa! Ja mielellään moni muukin ruoka, jos kukaan ei näe. Tai toisaalta, ei sillä niin väliä, vaikka näkisikin.

Leipä syödään joko margariinin (ja juuston) kanssa ”askeettisesti” TAI kaikilla mahdollisilla mättötäytteillä, jotta leipä ei meinaa enää mahtua suuhun. Leipää ei voi syödä esim. juuston ja kurkun kanssa, koska se on köyhä välimuoto. Se on kaikki tai ei mitään!

Ei myöskään ole asiaa, jota mättöleipään ei voisi laittaa. Oliivit, jenkkisinappi, jugurtti, hapankaali, aurinkokuivattu tomaatti, feta, ananas ja mikä tahansa käy. Toki kaikki kombot ei toimi, mutta mikä tahansa täyte voi toimia!

Jälkkäreissä ja smoothiekulhoissa valkkaan käyttöön mieluummin pienen lusikan. Olen meinaan ihan jäätävä hotkija, ja isolla lusikalla suuhun lapottuna annos on kadonnut ennen kuin koiraa kerkeää sanoa.

Käytän kreikkalaista jugurttia aivan kaikessa. Se menee hedelmien ja marjojen kanssa, leivän päällä soossina, perunoiden kanssa, kalan kera, smoothieissa, puuron päällä, dippikastikkeissa, myslin ja murojen kaverina sekä vaikka missä! Onko joku, minkä kanssa tämä ei kävisi?

En tykkää vaihtaa makua kesken kaiken. Esimerkiksi monesti syön ensin varsinaisen ruuan ja sitten vasta salaatin. Kesken lasagnen tuhoamisen ei vaan ei voi mättää salaattia.

Sama myös karkeissa. Kesken kirpeiden karkkien putkea ei voi ottaa suklaakarkkia! Makunystyrät menisi oikosulkuun tai jotain.

Yleisin ruokailupaikka kotona on mulla sohva. Siihen on vain mukana rojahtaa lautanen sylissä, ja pistää aivot narikkaan telkkarin ääressä. En ole täysin päättänyt, onko tämä huono tapa. Ei siinä ole mulla mitään ongelmaa, joten en ajatellut siitä toisaalta sellaista tehdäkään. Joten jatkukoon!

Haalea ruoka toimii itselläni parhaiten! Kuuma ruoka alkaa ärsyttämään, kun suu meinaa palaa eikä tahdo jaksaa odotella tuoksuvan annoksen lojuessa nenän edessä. Hermothan kuuman ruuan kanssa menee!

Kuumissa juomissa myös sama. Kun kaikki muut hakevat santsikahvikuppia, niin en ole vielä koskenutkaan omaani. Tästä kettuillaan mulle aina toisinaan, mutta enhän sille mitään voi, että jos hörppään kuumaa kahvia, niin kieli yksinkertaisesti vaan palaa ja on karrella monta päivää. Näin käy, vaikka se olisi muiden mielestä jo ”ihan kylmää”

Osa ruuista menee jopa kylmänä. Esimerkiksi kaupran valmisriisipuuro (aijjaiii) ja maksalaatikko on vaan parasta jääkaappikylmänä!

outoja ruokailutapojani

Neulepusero: TÄÄLTÄ*

Oonko ainut omituinen näissä asioissa? Toisaalta olen kyllä aivan varma, että joku vetäisee näiden yli oikein olan takaa, joten tunnustuksia omista outouksista nyt kommenttiboksin puolelle! Mä tiedän, että niitä pimeitä puolia löytyy, eli pliis, laita mut nauramaan! 😀

Mehevää viikonloppua jokaiselle jääkaappien sankarille!

EDELLINEN JUTTUNI:
PROVE Q&A – Valmennusmatskut nyt auki!

Kommentit (36)
 1. Koulussa aikanaan oli ohrapuuron ja mehukeiton kanssa aina leivän päälle suolakurkkuja. Ei ollut kuitenkaan leipälautasta tai muuta mihin ne laittaa (eikä niitä voinut leipien päälle laittaa ennenkuin pääsi omalle paikalle voitelemaan leivät). Kurkut piti siis laittaa puurolautasen reunalle mistä ne tietty valui sinne puuron sekaan. Paikalle päästessä ne oli jo ihan puurossa ja mehukeitossa, joten ei niitä enää voinut leivän päälle laittaa. Annoin kurkkujen olla lautasella ja haukkasin leivästä erikseen ja lusikoin kurkkuja puuron kanssa suuhun. Suussa ja mahassa ne kuitenkin sekaisin menee! Kaikkia ällötti ja olin kaveripiirissä se outo, joka laittoi suolakurkkuja puuroon! 😀

  1. piiapajunen
   31.8.2019, 22:03

   :DDDDDDDDD Siis mitä mä just luin! Suolakurkkuja puurossa :DDDD En kestä! Just kova!!

 2. Katsoispa joku mua niin kuin Pöpö katsoo tota pitsapalaa sun kädessä <3_<3

  1. piiapajunen
   31.8.2019, 22:03

   Ahahaha! Tuo pitsapala oli kyllä onnekas! <3

Kommentointi suljettu.