Piia Pajunen
Piia Pajunen

Oon mä syönyt berliininmunkkia Berliinissä

No en ole vielä, mutta kohta ollaan! Reissuhommat siis kutsuvat jälleen, ja passi, treenikengät ja hammasharja löytyy jo pakattuna käsimatkatavaroihin, vaikka kotona Tampereella meikäläistä ei ole näkynyt muutenkaan enää aikoihin, hah. Tällä kertaa emme ole karkaamassa Jumpan kanssa lemmenlomalle ihan vain kaksistaan, vaan perästä pamahtelee ripotellen lenskareilla lisää tätä Pro Elite Teamin sekopäistä jengiä. Majoituskin hoituu yhden mokoman kotosalla, joka Saksanmaalle on jokin aika sitten karannut. Budjettireissu siis, kun pääsee loisimaan maahan näppärästi ilman majoituskuluja!
Tarkoituksena olisi siis tutustua kaupunkiin ja viettää laatuaikaa huikealla porukalla. Tähän laatuaikaan laskettakoon myös parit treenit paikallisilla treenimestoilla, joissa kuulemma saa välittömästi koko salin jengin vuoron perään varoittamaan mahdollisista selkävaurioista, jos satut huhkimaan penkkipunnerruksen parissa selkä hallitulla kaarella. Lahna sen olla pitää!
piia-pajunen-3-2
piia-pajunen-3
Aika randomilla tuonne reissuun loppupeleissä tulee lähdettyä, mutta onneksi paikalliseksi soluttautuneen tiimivelisen kontlle napsahtaa meidän viihdyttäminen paikallisessa miljöössä. Toisaalta tämä porukka on melko pienellä tyytyväiseksi tulevaa sakkia, joten jos meille nyt vessapaperihylsyn piirin keskelle heittää, niin varmasti saataisiin silläkin jonkinnäköinen hilpeän hupaisa sessio aikaiseksi. Jos ei muuta, niin laitetaan Oona syömään se. 😀 Itsehän ehdotin, että voisihan sitä ihan vain kevyesti käydä shoppailemassakin, ja Miltsihän ilmoitti saman tien tyhjentävänsä koko tilin liittovaltion kansantalouden nostattamiseksi. Hemmetti vieköön nämä provosoijat! Shoppailuhysteria on siis taattua!
xoxo,
Piia
Edellinen juttuni: Fiilikset neljä kuukautta kisakauden jälkeen – part 2
Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen
Facebook: täältä

Kommentit (3)

 1. Sari

  Berliini on kyllä ihana paikka! <3 Kaksi kertaa on tullut käytyä ja uudestaankin voisi vielä joskus mennä. Iso kaupunki, mutta siellä on silti sellainen ihana pikkukaupungin tunnelma. Pidä hauskaa, vaikka kai se on toivottamattakin selvää! 😀

  1. Piia Pajunen

   Taidat puhua täyttä asiaa kyseisestä kaupungista ainakin näin ensivaikutelman perusteella! Ja kiitoksia, me vietetään oikein rattoisia hetkiä täällä hahaa! 😀

  2. […] Edellinen juttuni: Oon mä syönyt berliininmunkkia Berliinissä […]

   Comments are closed.