11 x MIKSI ON SIISTIÄ OLLA AIKUINEN?

siistiä olla aikuinen
Välillä sitä haikailee teinivuosien tai lapsuuden perään, kun silloin oli elämä niin hävyttömän helppoa. Ei tarvinnut huolehtia sen suuremmin mistään. Ruoka ilmaantui jääkaappiin ja päivällispöytään, laskujen maksamisesta ja pankkitilin saldosta ei tarvinnut stressailla ja tulevaisuus oli sellainen kaukainen utopia vain. Riitti, että kävi koulussa, teki läksyt (ainakin noin yleensä) ja hurvitteli harrastuksissa. Elämäkin vaikutti olevan helposti ja puolivalmiiksi suunniteltu.
Joka kesä oli myös höllivän pitkä kesäloma, eikä niistä kesäduuneistakaan koitunut stressiä. Kunhan teki hommansa ja muun ajan mäiski rantalentistä, tekstaili frendien kanssa ja notkui Mese-keskusteluissa (Jonnet ei muista) pitkät yöt. Kotona selvisi ilman napinoita, kun vähän heilui imurin varren kanssa, täytti säännöllisesti astianpesukoneen ja ainakin esitti kunnollista ja yhteiskuntakelpoista. Noh, aika kultaa muistot, ja nykytilanteeseen turtuu, joten otetaanpa tarkkailuun, miksi sitä on oikeasti siistiä olla aikuinen.

MIKSI ON SIISTIÄ OLLA AIKUINEN?

Voi syödä jälkiruuan ensiksi ihan vain siksi, että voi. Balilla tilattiin likkain kanssa reteästi banana splittiä alkupalaksi ja viikko sitten porukoilla salaattia loihtiessa popsin odotellessa kevyet neljä korvapuustia alkupalaksi.
Voi tehdä extempore-ostoksia pelkällä fiilispohjalla ilman sen suurempaa tarvetta. Uusi huppari, huulipuna, pienkodinkone tai hauska lautapeli. Koska oma talous ja mun fyget.
Tabujen ja häpeän laimeneminen. Hormonitoiminta, sairaudet, hankalat elämäntilanteet ja mielen mullistukset eivät enää tunnu jotenkaan yhtään niin noloilta, etteikö niistä voisi puhua ääneen ihan kahvipöytäkeskusteluissakin.
Voi oikeasti fiilistellä sitä, että menee aikaisin nukkumaan. Koska se on oikeasti siistiä.
Ei tarvitse olla yhtä bestistä tai likkaporukkaa, jonka kanssa notkuu väkisin aina. Voi hengailla kenen kanssa haluaa ilman, että tarvitsee miettiä muiden mielipiteitä asiasta. Koska kaikilla on oma elämä.

Voi riipoa hirvittäviä kiksejä siitä, että osti uuden blenderin. Tai silitysraudan. 😀
Ei tarvitse kinuta ja vinkua keneltäkään koiraa tai muutakaan lemmikkiä. Voi omalla päätöksellään ottaa rinnalleen uskollisen ystävän, jos oikeasti sellaisen haluaa ja kokee olevansa valmis ottamaan vastuun.
Voi juoda tunnissa yksin 1,5 litran limsapullon. Tai litran kahvia. Ilman, että kukaan on napisemassa kohtuudesta.
Autolla pääsee. Myös sateella ja kauas. Vaikka täytyy sanoa, että skootteria on näin kesäisin ikävä.
Ei tarvitse notkua baareissa tai ostoskeskuksissa. Koska mielummin nautiskelee hyvästä oluesta tai kuohuvasta takapihalla sivistyneesti grillaillen tai kotisohvalla kavereiden kanssa siemaillen.
Voi ostaa jäätelöä vaikka joka päivä. No limits dude.

siistiä olla aikuinen
Paita: TÄÄLTÄ* // High waist-shortsit: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Lapsellisen kypsää viikonloppua!

Vilkaise myös:
Jos te kiinteytymistä tavoittelevat naiset vain söisitte
& Lähtikö syöminen taas lapasesta?

Edellinen juttuni:
Lisäravinne Q&A – Mikä toimii? Mihin lajeihin?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (6)
 1. Nauroin ääneen! True shit! Ja lapsenakin näitä hetkiä odotti! 😀
  Hej jos ideoita lakkaa pukkaamasta niin treenivideoita olisi ilo katsoa! Olisi hauska ”seurata” mukana esimerkisksi jossain sinun treenissä.
  Aivan loistavaa viikkoa sinne Tampestereelle! 🙂 Kiitos huikeasta blogista!

  1. Piia Pajunen
   18.6.2018, 13:43

   Jes! Sittenhän tämä postaus ajoi asiansa! 😀
   Heii treenivideoita voisin kyllä yrittää purkittaa pihalle tässä jossain vaiheessa! Kiitos hyvästä tärpista, ja toiveita otetaan aina vastaan! 🙂
   Mahtavaa viikkoa myös sinne, ja kiiiitos aivan ihanasta palautteesta!

 2. Hyvät kiksit saa myös jo siitä, että ostaa esimerkiksi uuden hyväntuoksuisen pesuaineen. Ja sitten kun sen kanssa innoissaan siivoaa kotona niin tulee sellanen olo, että hitto mä oon vanha ja hiukan se on siistiä 😀

  1. Piia Pajunen
   18.6.2018, 13:39

   Siis tämä! Been there done that! 😀 On oikeasti aika siistiä, että ikää tulee, ja vielä siistimpää on se, että se tuntuu siistiltä, hahah!

Kommentointi suljettu.