14 x ON SE VAAN JÄNNÄ…

on se vaan jännä

Hoi hoi hoi ja mojovaa uutta viikkoa! Maailma on kyllä välillä jännä paikka, ja monenmoiset ilmiöt jäävät pyörimään ainakin allekirjoittaneen pieneen päähän. Tässä siis ilmentymiä asioista, jotka ovat jäynänneet täällä päässä aivosolujen keskinäistä ongelmanratkaisukykyä useaan otteeseen.

14 x ON SE VAAN JÄNNÄ

…miten kaikki muut valitsevat irttaripussiinsa ihan sysip*skoja karkkeja?

…ja vaikka irttaripussiin saa itse valita karkit, niin silti sinne pohjalle jää aina ne “pahat karkit”.

…miten huomaan osaavani “Seksikkäin jäbä”-biisin sanat ulkoa? En edes muistanut koko biisin olemassaoloa. 😀

…että juhannukseen on viisi kuukautta.

…miksi “miesten pyörissä” runko on niin korkealla? Sattuu aivan julmetusti jo itsellä kolauttaa mirri kovaan rautaan, niin mitenkäs sitten miehillä? Aijaiii.

…miksi urheilulliseen kehittymiseen ja lihasmassan kasvattamiseen pitäisi yhdistää herkuttomuus ja tarkka sekä rajoitettu ruokavalio? Miten nämä liittyvät millään tavalla toisiinsa, ja miten herkkujen, leivän tai tavallisen koulu- tai kotiruuan välttäminen heikentää esimerksi voiman, taitojen tai muiden ominaisuuksien kehittymistä? En tajua edelleenkään.

…miksi perjantaisin on aina ihan erilainen “viikonloppufiilis” töitä tehdessä? Myös, vaikka näin yrittäjänä ei välttämättä esimerkiksi aina lauantaina vapaata olisikaan.

…miksi myytävissä olevat naistenvaatteet ovat pääosin kaikki mustaa, harmaata, beigeä, nuden vaaleanpunaista tai muuten vaan väritöntä? Ja jos kerrankin silmiin osuu joku makean värinen paita, niin koot on samantien loppu (etenkin merkkivaatteissa)? Eikös tämä ehkä antaisi osviittaa siitä, että niitä värikkäämpiäkin voisi tuoda useammin markkinoille?

…miten omalla soittolistalla oleva ysäribiisi kuulostaa paljon paremmalta kuultuna jostain ihan muualta tai sattumalta kaverin soittolistalla?

…miten voidaan olettaa, että sukat kokoa 36-41 oikeasti istuisivat hyvin 36 koon jalkaan? Sopivatko nämä oikeasti jollekin 41 jalan omistajalle yhtä surkeasti kuin allekirjottaneelle pikkupatongin omaavalle? Anyone?

…miten astianpesukoneen hana on joka kerta niin sairaan vaikea muistaa kääntää auki konetta käynnistäessä?

…miten Tampereella (ja ilmeisesti melkein missää muuallakaan) ei vieläkään ole lunta ja ulkona pärjää syystakilla?

…miten joka kerta iskee ihan jäätävä paniikki, kun lompakko tai puhelin ei heti osu käteen laukusta tai taskusta kaivaessa? “omfg – missä se on – se ei oo täällä – se on pöllitty tai jäänyt jonnekin!!!!” Tätä sirkusta kestää 15 sekunttia ja sitten se puhelin löytyy laukussa olevan pipon välistä, ja aa okei löyty, mihin mennään kahville?

…miksi konvehtirasioihin laitetaan suklaakonvehteja, joita 80% jengistä lähtökohtaisesti inhoaa, ja ne samat jäävät aina pohjalle viimeiseksi pyörimään seurassa kuin seurassa?

Adidas-kollari: TÄÄLTÄ*
Reebok-tennarit: TÄÄLTÄ*

Tällaisia hyvinkin vakavia ja aikuisen ihmisen elämässä hyvin olennaisia aihepiirejä on tosiaan kupolissa pyörinyt. Osuiko omassa kypärässä samoja asioita mielenpäälle vai hyrrääkö siellä aivan eri ihmetyksen aiheet? Saa pistää jakoon, ja joskus meinaan niin hulvattomia pohdinnan aiheita on tuolta kommenttiboksista löytynyt, ettei mitään rajaa. 😀

Muikeaa maanantaita!

LUE MYÖS:
Vahvasti eläviä treenimyyttejä – Totta vai tarua?

EDELLINEN JUTTUNI:
10 x Hyvät Netflix-sarjat – Tuoreita vinkkejä!

VALMENNUKSET:
Prove-valmennusten final call tänään!

kauneus mita-minulle-kuuluu
Kommentit (20)
 1. Moikka!

  Samaistun tohon sukkaongelmaan, sillä mun jalka on kokoa 36. Mutta vinkkinä: ostan aina Henkkamaukan lastenosastolta nilkkasukat (löytyy ihan perus valkosia jne) ja ne on kokoa 34-36 ja just passelit mulle! Ja onpahan vielä edullisemmatki ku aikuisten vastaavat 😀 New Yorkerista löytyy myös nilkkasukkapaketteja jotka on kokoa 35-38, ne on ihan hyviä kans 🙂

  1. piiapajunen
   20.1.2020, 20:16

   Hei tää H&M tärppi on erityisesti testattava! Tuollain kahden parin koon haarukassa kuulostaisi jo lähtökohtaisesti siltä, että voisi olla sopivaa kokoakin tähän 36 monoon. 😀 Kiitos!

   1. Teen ihan samaa, ostan sukat aina lastenosastolta! Kappahl löytyy myös hyviä 🙂 Jossain lastenosastolla (olikohan Seppälä?, ei tietty enää ole olemassa…) oli sukkia 35-37, jotka oli ihan täydellisen kokoisia!

    1. piiapajunen
     21.1.2020, 15:56

     Aaaa mä rakastan teitä! <3 Kannattaa avautua täällä blogissa kun tulee aina parhaat tärpit ihan joka ikiseen asiaan ja ongelmaan. 😀

 2. Nää on aina hauskoja ja monesti sitä itekki miettii ihan samoja juttuja 😁

  1. piiapajunen
   21.1.2020, 15:56

   Hahah! Huippua kuulla, ja hauska, etten oo ainut, joka näitä pyörittelee 😀

Kommentointi suljettu.