NETFLIXIN KOUKUTTAVIMMAT x 4

Ah, kiitos ja yläfemma sille, joka keksi Netflixin! En tiedä mitään parempaa, kuin iltaisin koko päivän tykityksen jälkeen levähtää ketarat ojossa sohvalle ja tuikata sarja pyörimään. Meidän taloudessa onkin enemmän sääntö kuin poikkeus, että viimeistään iltakymmeneltä pistellään sohvalta käsin iltapala poskeen ja annetaan aivojen nollautua tv-ruudun äärellä. Viime syksynä jo jaoin silloiset suosikkini, ja tässä viimeaikojen koukuttavimmat meidän taloudessa, vaikka viimeiselle en saanutkaan Jumpalta tukea, haha!

How to get away with Murder

Tähän sarjaan sain vinkin eräältä lukijaltani, joten kiitos siitä! Sarja kyllä koukutti vauhtiin päästyä aika tehokkaasti, sillä meno oli sopivan vauhdikasta ja asenteella maustettua, mutta rikosdraaman jännän kutkuttavissa juonikäänteissä pysyi silti näppärästi mukana. Henkilöhahmot olivat mielenkiintoisia, vaikka alussa hieman mietin, mennäänkö jo kliseiden rajamailla. Tästä kun pääsi yli ja kunnolla sarjan makuun, niin tämä oli ahmittava kerralla kokoon. Mukavasti kepeän mustaa huumoria, tiukkoja tilanteita ja erikoisia suhdekoukeroita. Me likey!

Jälkiä jättämättä

Juoneltaan erittäin mielenkiintoinen rikosdraama, ja vaikka toisinaan eteneminen on melko rauhallista, mutta se ei menoa haitannut. Selkeät mutta nerokkaat juonikäänteet pitävät tarinan kuitenkin mielenkiintoisena, ja ennen kuin huomaatkaan, alat epäillä vuorostasi jokaista hahmoa rikoksesta tai selänkääntämisestä. Kyseinen jenkkisarja pohjautuu tanskalaiseen vastaavaan, jonka vuoksi tietynlainen pohjoismaalainen fiilis on aistittavissa taustalla, mikä on mielestäni vain ja ainoastaan positiivinen juttu. Veikkaan, että tästä joutuu tykittämään piahkoin myös sarjan loputkin kausista, heh.

Brooklyn 99

Tätä suositeltiin mulle edellisen Netflix-postaukseni kommenttiosiossa, ja voi video, miten leppoisaa ja sopivan helppoa huumoria sisältävää komediaa. Tässäkin alkuun pohdiskelin, mennäänkö jo kliseiden puolella, mutta vauhtiin päästyä tämä kyllä unohtui, ja henkilöhahmot puhkesivat kukkaan. 20 minuutin jaksot olivat mukavan näppäriä katsella myös hieman lyhyempinä hengähdystaukoina. Uusia kausia odotellessa!

Call the Midwife

1950-luvun Lontooseen ja kätilö Jenny Wotrthin muistelmiin perustuva sympaattinen draamasarja. Ihanan kevyttä katseltavaa pienellä huumorilla maustettuna, vaikka sarja keskittyykin vähävaraisen kaupunginosan karuihin olosuhteisiin, jossa onnea ja iloa kaikista huolista ja murheista huolimatta silti löytyy. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä hömppäsarja, vaan välillä tykitetään aika tiukkaakin tavaraa. Tämä tuli katsottua ilman miehekettä, ja uskoisin sarjan osuvan tosiaankin enemmän naispuolisille katsojille.

Sohvatyynyt: TÄÄLTÄ
 
Ja hei! Jos teiltä puolestaan löytyy jälleen kerran hyviä sarjasuosituksia, niin auttakaa naista kotisohvan äärellä, ja heittäkää vinkkinne kommentiboksiin! Leppoisaa sunnuntaita!

Kurkkaa myös aiemmat tärppini viime syksyltä: Netflix-tärppejä

Edellinen juttuni: Miten palautua kovasta treenistä tehokkaammin?

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

 

Kommentit (12)
 1. Jos et oo vielä kattonut ”Fittest on earth” Crossfit dokkaria nii suosittelen 110%!! Niin huikeita urheilijoita ja on muuten sen jälkeen sellanen treeni-into että salilla mummot alta pois 😀

  1. Piia Pajunen
   26.2.2017, 21:40

   Se tuli itseasiassa katsottua jo viime keväänä, ja en voi muuta kuin kompata! Todellinen motivaatiobuustaaja, ja vitsi miten hurjaa meininkiä kovalla asenteella! 😀

 2. Orange is the New black.
  Narcos.
  Sons of anarcy.
  Ei lisättävää. Parhautta.👍👌

  1. Piia Pajunen
   27.2.2017, 19:20

   Jeij kiitos vinkeistä! Narcosia ollaankin jo katseltu, ja en tiedä pitäisikö tuo Orange is the New Black vihdoin sitten laittaa tykitykseen 😉

Kommentointi suljettu.