TÄRPPEJÄ NETFLIXIIN, YLE AREENAAN JA MUIHIN!

urheilu suomi
Viihdettä kaivattaisiin, mutta taas ikuisuusongelma iskee päin naamaa. Mitä sieltä Netflixistä ja muista streamipalveluista kannattaisi pistää tuijottelutalkoiden kohteeksi? Apuja tähän haasteeseen tarjolla taas tänään, ja Netflixin lisäksi pamahtaa ilmoille myös pari tärppiä Yle Areenasta ja yksi HBO:lta. Tättärää, pistetään homma pidemittä pulinoitta pyörimään!

NETFLIX: THE CROWN

Kuningatar Elisabethin ja Prinssi Philipin uran alkuhetkistä kertova tositapahtumiin perustuva draama. Hieno kuvaus menneestä ajasta ja monarkiasta, ja vaikka en itse kovinkaan politiikasta perusta, niin tässä se jollain tapaa vaan pelaa osana muita kuningashuoneen tositapahtumiin perustuvia koukeroita. Sarjasta pamahti juuri ulos toinen kausi, ja sehän lähti heti pyörimään silmieni edessä. Välillä ehkä hieman hidastempoinen, mutta jollain tapaa silti tylsää ei pääse tulemaan, ja sitä vain päätyy sohvan ääreen aina tykittämään uutta jaksoa kehiin.

YLE AREENA: URHEILU SUOMI

Urheilu Suomi on järisyttävän hyvin tuotettu dokumenttisarja, josta tälläkin hetkellä pamahtaa joka viikko uusi jakso katsottavaksi Areenaan. Dokkarissa valotetaan suomalaisen kilpaurheilun tähtihetkien ja kurjempienkin tarinoiden taakse, ja syvennytään erikseen myös kansamme sydämet valloittaneisiin urheilulajeihin sekä niiden tarinoihin ja urheilijoihin täällä Suomessa. Mukana laaja skaala suomalaisia urheilutähtiä, valmentajalegendoja sekä muita henkilöitä lajien ja urheilijoiden taustalta. Tässä on mukana sitä oikeaa sielua, luonnetta, karua menoa sekä veikeyttä sen kilpaurheilun takana. Kaikkea sopivasti tasapainossa luoden realistisen ja viihdyttävän paketin mielenkiintoisten henkilökuvien kera.
urheilu suomi

NETFLIX: SHOOTER

Entinen merijalkaväen tarkka-ampuja palaa palvelukseen estääkseen presidentin salamurhan, mutta missiossa tuleekin vähän kommervenkkejä matkaan. Älä anna ensimmäisen jakson hämätä, sillä itsekin olin valmis heittämään koko sarjan roskakoriin aivan avausjakson viimeisille minuuteille saakka. Alun kliseinen meno vaihtui äkkiä osuvaksi cliffhangeriksi, ja sarjan ääreen tuli palattua seuraavina iltoina oikein uteliain silmin. Kaksi jaksoa on vielä ensimmäisestä tuotantokaudesta jäljellä, ja vielä ainakin näyttää hyvältä!

HBO: GAME OF THRONES

Tarvitseeko tästä sarjasta enää kertoa yhtään sen enempää? Nyt jumankekka, jos et vielä tätä ole korkannut, niin mitä siinä vielä odotat! Yhtäkään sarjaa ei olla miehen kanssa ahmittu kokoon niin hurjalla tahdilla, eikä tylsistymistä kerennyt missään vaiheessa osua kohdille, vaikka jaksot olivat pitkiä ja kausia mojova kasa. Molemmat totesimme, ettei mikään sarja ole koukuttanut yhtä lujasti. Game of Thronesissa parasta on, että siinä voi ihan oikeasti tapahtua aivan mitä vaan. Et voi koskaan tietää kuka kuolee ja kuka ei. 😀

YLE AREENA: LUOTTOMIES

Pienellä epäilyksellä varustettuna startattiin tätä komediasarjaa katsomaan, mutta siellähän se Kari Ketonen vetää aivan loistavaa roolia idylisen naapuruston tuoreena jäsenenä. Sopivasti julmaa ja mustaa huumoria talvi-iltoihin, hah! Propsit melko tiiviin mittaisista jaksoista, jonka vuoksi Luottomies sopii loistavasti tilanteisiin, jossa haluaisi tsekkailla taukoviihteeksi jotain kevyttä ja näppärää.

urheilu suomi
Jouluneule: TÄÄLTÄ*

Jos näistä ei irronnut tarpeeksi tärppejä, niin ta-daa! Kurkaapa toki lähinnä Netflixiin tähtäävät aiemmat tärppipostaukseni TÄSTÄ, TUOSTA ja VIELÄ TÄSTÄ. Viihteen kaipuisille myös mainittakoon, että huomenna keskiviikkona pamahtaa myös tube-kanavalleni uutta pätkää, joten olkaahan hereillä!
Itseasiassa nyt lopuksi itseäni kovasti kiinnostaisikin ottaa vastatulena erityisesti Yle Areenan kätköistä löytyviä dokkari- tai sarjatärppejä. Skam sieltä on jo tykitetty edellä jo mainittujen Luottomiehen ja Urheilu Suomi-dokkarisarjan lisäksi, mutta mitä muuta sieltä kannattaisi pistää pyörimään? Antakaahan kommenttiboksin laulaa, niin riittää katsottavaa lähestyville joulun pyhille sekä minulle että kommenttiboksista muille tärppejä etsiville. Kiitoksen kajautus jo valmiiksi! <3

Viihteellistä joulun odotusta!

Vilkaise myös:
Onko elämäsi tylsää? Mikä neuvoksi?

Edellinen juttuni:
Miten säästää rahaa ruuanlaitossa?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (22)
 1. Katso ehdottomasti Kotiin takaisin tai Meidän aika! 🙂

  1. Piia Pajunen
   12.12.2017, 20:07

   Kotiin takaisin!!! <3 <3 <3 Yksi parhaimmista sarjoista ikinä! En edes muistanut, että se löytyy Areenasta, sillä itse tuijotin sen läpi silmät selällään ihan normaaleina telkkarilähetyksinä! Onneksi tammikuussa kuulemma alkavat taas uudet jaksot! Ah, vitsit mun elämä parani ehkä just prosenttiyksikön verran, kun muistin tämän asian, kiitos!

 2. Pitäisi varmaan The Crown itsekin tsekata ! 😉 Hyvät sarjat on kyllä toisinaan pelastus <3 <3

  1. Piia Pajunen
   13.12.2017, 12:28

   Suosittelen! Ja hyvät sarjat on nimenomaan paras tapa välillä nollata hektistä elämää sekä tätä pimeää talvea <3

Kommentointi suljettu.