MITÄ PÄÄLLE KEVÄTKELEILLE? 4 x KEVÄTTAKIT

*Sisältää mainoslinkkejä

Se alkais olemaan se vaihe vuodesta, kun on kevättä rinnoissa ja toppatakit siirretään hiljalleen varastoon! Arska ilmoittelee olemasta olostaan entistä useammin, ja lämpömittari kohoaa hiljalleen kohti messevämpiä lukemia kylmän talven jäljiltä. Vielä kun ensimmäiset leskenlehdet saa bongata, niin saa huutaa bingoa.

Asupostausten perään on taas kyselty, ja ajankohtaisena aiheena tässä huhtikuun alkupuolella ovatkin kevättakit. Kaikki takit olen todennut toimiviksi myös allekirjoittaneen leveähköllä hartialinjalla ilman yläselän kirrauksia. Se kun ei ole ihan itsestäänselvyys, mutta vuosien varrella tätä olen oppinut takeista etukäteen skannaammaan!

4 x IHANAT KEVÄTTAKIT

PÖRRÖTURKIS

Tämä viininpunainen keveä tekoturkis eksyi viime syksynä naulakkooni, ja olenkin odottanut, että pääsen tätä vihdoin ulkoiluttamaan kevätkeleillä pitkän talven jälkeen. Siro, pehmeä ja pörröinen takki kevätkeleille!

Tekoturkis: TÄÄLTÄ*
Housut: TÄÄLTÄ*

MUSTAA JA SIISTIÄ

Rakkaustakkini edustavampaan menoon ja siistimpään arkilookiin. Parasta tässä takissa on tuo kevyt stretch-ominaisuus, joka omalle ruumiinrakenteelleni on aika nappi. Eipä kirraa hartioista ja pystyy liikkumaan normaalisti, heh. Samaisesta takista on nyt päivitetty versio, jossa materiaali sekä leikkaus on sama, mutta lähinnä taskut erilaiset.

kevättakit

Samankaltainen takki: TÄÄLTÄ*
Superstretch-farkut: TÄÄLTÄ*
Reebok Princess-tennarit: TÄÄLTÄ*

HARMAA HUPPUTAKKI

Hupulliset takit koen itselleni käytännöllisimmiksi, sillä kosteilla keleillä saa hiukset suojattua ja tuulen tuivertaessa korvat voi piilottaa hupun sisään. Tämä hupputakki on melkoisen monikäyttöinen, ja menee sekä siistimpään ja rennompaan kevät- tai syyslookiin. Materiaali toki ei jousta, mutta leikkauksen puolesta hartialinja ei kirraa ja alle mahtuu paksumpaakin neuletta. Peukku!

kevättakit

Takki: TÄÄLTÄ* (useita värejä)
Valkoiset superstretch-farkut: TÄÄLTÄ*
Vaaleanpunainen raitaneule: TÄÄLTÄ*

SININEN PARKA

Arjen sankaritakki. Simppeli, toimiva ja hupullinen kevät- ja syysilmoille. Itse suosin myös mielläni vyötäröltä kiristettäviä malleja, koska keskivartalooni verrattuna suhteellisen leveän hartialinjani vuoksi joudun usein nappaamaan hieman reiluhkoja kokoja tai rennompia malleja, ja näin vyötärökiristyksen avulla säilyy muodot kohdallaan.

Parka-takki: TÄÄLTÄ*

Kevät on päässyt jo siihen asti, että tiet ja lenkkipolut alkavat olla lenkkikunnossa. Tällä viikolla pääsin sudittamaan ensimmäistä kertaa lenkkaria lenkkipolulla, ja ai että siinä ilta-auringossa kiitäminen maistui. Koirakin kiitää ihan erilailla kaduilla, kun lumet ja hiekoitussorat loistavat poissaolollaan. Aijjettä. Onpa ihanaa, että on kevät!

Keväistä viikonvaihdetta!

KURKKAA MYÖS:
6 x Ne ikuiset hiusongelmat – Ffuuu!

EDELLINEN JUTTUNI:
Flunssa kuriin! 5 toimivaa vinkkiä flunssan ehkäisyyn

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

kauneus muoti pukeutuminen
Kommentit (6)
 1. Mä haaveilen joka_ikinen kevät jostain ihanasta trenssitakista, jollaisia näkee niin monen vastaantulijan päällä. Ja joka kevät päädyn sovittamaan vähintään muutamaa, mutta lopputulos on takin mallista riippumatta AINA sama, eli näytän joko aivan yhden 1930-luvulle sijoittuvan salapoliisisarjan ylikomisariolta (joka kulkee liian väljässä, aukinaisessa trenssityylisessä takissa) tai sitten pikkutytöltä, joka on varastanut kaapista äiskän tai iskän takin 😀 Ehkä on viimein aika myöntää, että oon vaan ikuinen teinityttö, jonka päälle parkamalli istuu paremmin, vaikka kaipaisinkin välillä jotain skarpimpaa päällepäntävää!

  1. piiapajunen
   11.4.2019, 09:17

   Hahahhahah! Repesin! Eivaan mutta tiedän tunteen! 😀 Mäkin aina katselen muiden päällä kaikkia upeita takkeja, ja sitten kun heitän sen oman persjalkaisen varteni päälle, niin näytän ihan teletapilta tai perunasäkiltä. Takit on aina ollut mulle haasta aihealue, ja varsinkin sen jälkeen, kun alkoi hartialinjaan ja yläselkään tarttua pihviä, niin ei ainakaan helpommaksi muuttunut. 😀

 2. Moikka

  Luin ton sun vanhan jutun ONKO HIILARIN AJOITUKSELLA VÄLIÄ? Oli meinaan hemmetin hyvää settiä, voi kun ton saisi näinä aikoina taottua niin monen nuoren tytön ja miks ei kundinkin päähän. Tällä hetkelläkin kun kisat lähestyy olen saanut kuulla että siellä menee tyttöjä hemmetin alhaisilla kaloreilla sekä “keto” dietillä, nyt puhun oikeasti alhaisista eli alle tonnin kaloreista ja sillä mennään pitkään kun yritetään “pelastaa” diettiä. Tuntuu että osalla valmentajista ei riitä ammattitaito ollenkaan vaan mennä jokaisen kohdalla samalla tavalla kun joskus päästy kuntoon, myös unohdetaan aivan täysin että naisille tehdyt suunnitelmat pitäisi tehdä vielä tarkemmin kuin miehille. Tollaisilla kaloreilla meneminen ei voi saada mitään hyvää aikaiseksi pitkässä juoksussa, imo koko dietti on tehty/suunniteltu päin persettä jos tilanne on toi. Puuttuu kokonaan tärkeät treenin aikana otettavat hiilaritkin mistä saisi edes sen ilon treenata. Tankkauksia tulee kyllä maltilla mutta noin alhaisissa kaloreissa ne on loppujen lopuksi aika haista paska tulosten suhteen. Tuntuu että on edelleen olemassa joku vallitseva usko että kaloreiden pitää olla myös mahdollisimman alhaalla (800 alaspäin) että ketoosiin voi päästä, tämäkin on niin vanhan koulukunnan juttuja. Pahaa tekee sekä huolestunut tosiaan muutamien ihmisten puolesta miten kroppa ton kaiken kestää. Kiitos vielä kerran hyvästä matskusta ja juurikin naisen sekä kisaajan kokemuksen kautta.

  1. piiapajunen
   11.4.2019, 09:33

   Morjesta! Mahtava kuulla, että tämä teksti upposi! Toki kisadieetit ovat aina erikseen, ja silloin usein joudutaan vetämään kaloreita melkoisen alakanttiin, mutta kuten sanoit, niin tässäkin pitäisi olla jokin roti. Jos joudutaan väkisin painamaan paniikkinappulaa pohjaan, niin silloin olisi ehkä hyvä miettiä, että missä ollaan menty metsään, ja olisiko parempi pistää homma hetkeksi paussille ja yrittää korjata hommat ennen seuraavaa riipaisua, kuin juosta lujempaa päin mäntyä sillä riskillä, että oikeasti tehdään pahaa jälkeä aikaiseksi. Hyvä valmentaja myös mielestäni osaa pistää hommat paussille tarvittaessa, jos kaikki kortit ollaan jo käytetty, eikä homma siltikään tunnu pelittävän. Ei sinne kisalavalle mikään kiire ole, jos kokonaispaketti ei ole vielä siihen valmis.

Kommentointi suljettu.