ARPENI & MITTANI – MITÄ MUSTA ON GOOGLETETTU?

piia pajunen mitat
Google on kyllä mielenkiintoinen vempele, ja sehän paljastaa meistä jos monestakin kaikenlaista! Ettei tämä viikko lähtisi liian asiapainotteisesti saati kantaaottavasti liikkeelle, niin kurkataanpa toki, minkälaisiin hakusanoihin allekirjoittaneen kynäniekan nimeä mahtaa olla liitetty. Kerro kerro Guukkeli! Mitä nimelläni on haettu?
piia pajunen ikä
27 vuotta ollaan täällä planeetalla keijoiltu. Whoop whoop!
piia pajunen mitat
Strategiset mitat ovat tällä hetkellä 156 senttiä vertikaalisessa suunnassa ja vaakaa rasittaa 60 kiloa!
piia pajunen arvet
No molemmista takareisistä niitä löytyy totaalimittana sellaiset 40 sentin verran, kun on noita lihaskalvoja käyty takakintuista avaamassa puukon kanssa leikkauspöydällä. Siitä nyt on jo aikaa sellaiset kahdeksan vuotta, mutta jäljet löytyy edelleen, vaikka en itse usein niiden olemassaoloa muistakaan. Omaa hanuria kun nyt harvemmin pääsee tuijottelemaan, hah! 😀
piia pajunen lidl
No siellä mä käyn, koska ”Lidl on halpa”. Niin ja koska kreikkalainen jugurtti ja paistopiste. Pakastekukkakaaliakin lähtee hyvissä bulkkisäkeissä Lidlistä matkaan, koska joku aivan ihana blogini lukija (kiitos x 100) heitti maailman parhaimman tärpin kehiin. Pakastettu kukkakaali smoothiessa tekee siitä älyttömän kuohkean (ja vilpoisen) vaikuttamatta makuun oikeastaan millään lailla. Ah.
piia pajunen arnold classic
No nämä kinkerit käytiin Jenkkilän Ohiossa juuri kuluneena viikonloppuna, ja itsekin tuolla ison maailman lavalla oltiin tasan kaksi vuotta sitten! Huikeita muistoja!
piia pajunen mitat
piia pajunen ink
Ei ole leimoja mun iholla. Joskus parikymppisenä haaveilin tähtitatuoinnista, mutta nyt olen aivan äärimmäisen onnellinen, etten sellaista hipiääni iskenyt. Muilla ovat kyllä kivoja, mutta omaan pintaani en niitä näillä näkymin halua.
piia pajunen kana
Joo, tän mä hanskaan! Parasta ja mehevintä kanaa tulee, kun kypsyttelee uunissa 225 asteessa tasan 9 minuuttia! Muistakaa laittaa ajastin puhelimesta piippaamaan, tai tulee muuten ylikypsää! 😀 Isommissa ja paksummissa rintafileissä kannattaa toki vähän halkaista keskeltä, sillä muuten jää sisältä raa’aksi.
piia pajunen jäätelö
ARVAATTEKO MITÄ?!? Tällä viikolla tulee taas uutta Herkkukorneria, kun jätskejä on keretty taas antaumuksella maistelemaan! Omnom! Noomnooom!
piia pajunen intra
FASTin Vitargoa (hiilaria) ja Intraa (aminohappoja) on mun treenijuomassa. Näillä menty jo monen monta vuotta, enkä luovu!
piia pajunen kahvi
Kyllä kiitos. Tummapaahtoista mielellään, ja paljon. Kunhan pysyisi muki pystyssä, hah! Ja pari kovaa kahvireseptiä omasta takaa löytyy täältä eikä reseptinä uusin korvapuustijäälattekaan kylmäksi jätä!
piia pajunen mitat

piia pajunen mitat
Adidas-trikoot: TÄÄLTÄ* // Vaaleanpunainen Röchisch-treenipaita: TÄÄLTÄ*

Ja pakkohan toki muistutella, että koska tuo Google on oikeasti aika näppärä vekotin, niin monista kirjoittamistani aiheista voi itsekin pistää hakua kehiin!  Kun postauksia on tänne blogiin kertynyt jo yhteensä yli 500 kipaletta, niin joukosta voi löytyä männäajoilta vaikka ja mitä arkistojen helmiä asiasta jos toisestakin. Kun Guukkeliin tuikkaisee siis oman nimeni ja askarruttavan aiheesi, niin kyllä sieltä on löytyäkseen, jos aiheesta olen rustaillut. Nyt siis hakukoneella leikittelemään!

Sutinaa uuteen viikkoon! Pus!

Kurkkaa myös:
Hyvät Netflix-sarjat – 5 tärppiä jakoon!
& Aktiivitreenaajat karmean huonossa kunnossa?

Edellinen juttuni:
Meitsin hääpuku – Millainen ja miksi?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (10)
 1. Eikös strategiset mitat meinaa yleensä rinta-vyötärö-lantio mittoja? Ne ainakin itseäni kiinnostaisi myös!

  1. Piia Pajunen
   5.3.2018, 18:51

   Ai perskules! Juksutin ehkä MyStoryssä sitten! Luulin, että se on vain hieno nimi pituudelle ja painolle. Haha! 😀
   Näistä ei ole hirveesti käryä, kun olen niitä mittaillut vain rintsikkakaupoilla Victorias Secretillä aikoja sitten sekä hääpukuliikkeessä, enkä niitä edes muista muuten, kuin rintojen alta ympärys (rintsikan ympärysmitta) on 80cm luokkaa. Voisin kyllä nämä joku kerta huvikseni mitata. 😀

 2. Taidan tietää mitä heitän tänään iltapalasmoothien sekaan pakkasesta! 😄

  1. Piia Pajunen
   5.3.2018, 21:09

   Suosittelen! Yllättävän kova, ja jäänyt itselle ihan vakkariksi smoothiessa kuin smoothiessa! <3

Kommentointi suljettu.