MIKÄ MAISTUISI JUURI NYT?


Hellurei ja hellät tunteet! Reissu alkaa olemaan paketissa, ja pitäisi kuulemma sulloa kimpsut ja kampsut kapsäkkiin ja raahautua takaisin lentokentälle. Makaan tässä parasta aikaa hotellihuoneessa vielä vällyjen välissä silmät sikkurassa totaalisen unenpöpperössä. Onneksi mies tarjoili mulle juuri jääpaloilla kuorrutetun kylmän energiajuoman (miespisteet 6/5) sänkyyn, niin jospa tästä päästäisi vielä liikkeelle ja jossain vaiheessa lentokentällekin, hah! Ainahan sitä sopii vähän haaveilla, joten tässä liuta asioita, mitkä mulle maistuisivat juuri nyt!
Teleporttaus takaisin Suomeen. Ei jumankekka, mikä matkustusrumba taas edessä (valmiiksi överiväsyksissä, hah), vaikka bonarina sanottakoon, että kahdeksan tunnin Frankfurtin vaihdolla ehditään kyllä luultavasti vähän käydä valloittamassa sitäkin kaupunkia!
Jetlagin skippaus. Ei taida kyllä onnistua, mutta aina voi unelmoida! 😀
Skandinaavinen kylmän kirkas valo. Täällä 24/7 hämyisessä megakasino-hotelli-viihdekeskuskompleksissa jo monta päivää eläneenä mun fengshuit ovat kyllä järkkyneet, ja esteettinen silmäni ei kestä tätä hämyisyyttä ja keltaisuutta. Puff!
Hiljaisuus ja rauhallisuus. Melusaastetta ja hälinää on kyllä riittänyt. Kotona isken kyllä heti kynttilät tulille ja vedän potslojot sohvan pintaan kiinni, ja isken silmäni tiukasti Keplerin dekkarin pyörteisiin kiinni. Oijoi. Joko pääsee?
Äiti. Mulla tulee jostain syystä varsinkin aina kisareissuilla äiskää ikävä, eikä ihme, koska meidän äiskä on ihan ykkönen. <3

Oma keittiö. Haluun mun omat safkat kehiin ja kokkihommiin. Pannulla koreaksi ja uuninpelti laulamaan!
Mun lyömätön aamusmoothie. Kylmää, raikasta ja niin nannaa, ah! <3
Rehuja. Paljon rehuja ja vähän joka sorttia.
Jakso Game of Thronesia. Pakko tunnustaa, että koukussa ollaan. Hups.
Kunnon hirret! En ole varman yhtenäkään yönä täällä reissussa saanut nukuttua kuutta tuntia pidempään, ja sekin joka yö vähän katkonaisesti edelleen pörräävän jetlagin häiritessä. Ja ei. Kuolemakaan ei näitä univelkoja kuittaisi.
Palautava hieronta. Pihvi tuttuun tapaan on ihan jökissä ja juntturassa kisapäivän jäljiltä. Etenkin pohkeet vetelevät ihan viimeisiään, heh.
Puhtoinen iho. Tämä hipiällä kimmeltävä tiukkaan jämähtänyt kisaväri on mun mielestä ihan semisti hanurista. ”Umppa Lumppa”-look ei ole musta kovin cool, ja ihan oikeasti näytän suoraan Jali ja suklaatehtaasta karanneelta. Lisänä mukava kutiseva ominaisuus, ja kokomusta pukeutuminen on vähän pakko, jos ei vaaleita vaatteita halua pysyvästi pilata. Kalpeus siis kelpaisi!
Tavallinen arki. Sormet syyhyten jo odottelen, että pääsen taas siihen normaaliin tavalliseen ja tylsään arkeen taas kiinni. Se vasta on sitä oikeaa ja nimenomaan sitä ihan parasta elämää. <3

Muikeaa viikonvaihdetta joka kupoliin!

Tsekkaa myös: Parhaat puolet miehessäni

Edellinen juttuni: Olympia top 10!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (8)
 1. Helsingissä pimeää+10 aamulla+6 onneksi sentään aurinkoa. pistä Jumppa hieromaan sua! mullakin tulee aina äitiä ikävä oli sitten pitkällä tai lyhyellä reissulla. äidit on parhaita. onko sulla hyvä äitisuhde?

  1. Piia Pajunen
   20.9.2017, 09:50

   Äidit ovat todellakin parhaita, ja onnekseni mulla on kyllä tosi hyvä äitisuhde. Äiskä lukeutuukin ihan mun bestiksiin. <3
   Ja mulle kyllä todellakin maistuu myös tää Suomen syysilmasto! Niin helppo hengittää, kun ilman on raikasta! Ah!

 2. ihana toi äiti <3 mulla ihan samoja fiiliksiä ulkomailla ollessa tulee, tosin juuri nyt asun ulkomailla, mutta toisaalta sitäkin enemmän kaipaan kaikkea tuota suomesta 🙂
  onnittelut viela mahtavasta vedosta vegasissa! seurasin live streamin kautta ja oli kyllä erittäin hyvä veto! muutenkin sun blogia on tosi mukava seurata, jatka samaan malliin!
  ps. vegasin vlogia osa 2 jo odottaen! 😀

  1. Piia Pajunen
   20.9.2017, 09:55

   Äiti on kyllä ykkönen, ja voin vaan kuvitella tuota Suomi-ikävää vakiosoitteen ollessa muualla. Itselleni jo pelkkä riittävä reissaaminen maailmalla on aiheuttanut tätä ihan tarpeeksi. 😀
   Ja kiitos sulle ihan mielettömästi, ja huippua, että päädyit livestreamin ääreen! Vlogia kyllä puskee pian ulos! 😉

Kommentointi suljettu.