Piia Pajunen
Piia Pajunen

MITÄ TAPAHTUU, KUN MIES ON POISSA KOTOA?


Jumppa on liihottanut tämän viikon maailmalla työmatkalla, ja meidän Mansen uljas residenssimme toimii siten tällä hetkellä meitsin omana valtakuntana. Kun kolli on poissa, niin hiiri krebaa pöydällä. Noh, mitä täällä huushollissa tapahtuu, kun mies on poissa kotoa?
Erakoidun kotiin. Poistun vapaaehtoisesti vain treenille sekä kauppaan ja näihinkin hieman pitkin hampain.
Viivyttelen ja venytän treenille lähtöä ihan ennätyksellisen tehokkaasti, kun kukaan ei ole lähdössä samaan aikaan
Kämpässä raikaa ysäri-iskelmän parhaat palat! Vähän kuurankukkaa ja satulinnaa, kun miehen korvat eivät tahdo näitä kestää. Mulle kuitenkin maistuu, ja nyt otan tästä kaiken irti, hah!
Elän kuin pellossa, ja tavarat jäävät tasan sinne, missä niitä käytän.
Edellisen viikonlopun reissukassi on edelleen levällään ja purkamatta eteisessä oven edessä, ja kaatunut paperikassi on muuten juurikin siinä kyljellään, minne se levähti sunnuntai-iltana.

Kuviolliset sohvatyynyt: TÄÄLTÄ*
 
Pistän äänihuulillani parastani, ja kajauttelen laulua tulille (sori naapurit). Ainakin silloin, kun häärään keittiössä.
Painan koneella menemään iltaa myöten, ja monesti yöpuulle painumiseen saakka. Illalla olen yleensä tehokkaimmillani ja luovuus laukkaa, mutta kun nuo illat normaalisti tuppaavat olemaan sitä parisuhteen yhteistä aikaa, niin pyrin muutoin tekemään hommat aina päivisin.
Tykitän telkkarista ja Netflixistä romanttista draamaa. Ah, parasta!
Nuuhkin iltaisin nukkumaan mennessäni Jumpan yöpaitaa. <3
Aamuisin en todellakaan petaa petiä.
Ennen kuin mies palaa kotiin, niin siivoan kaikki sotkut ja rötväilyni jäljet, ja esitän, että kaikki on ollut yhtä siistiä koko ajan.
Varaudun myös siihen, että saan kuulla tästä postauksesta ja sikailuistani kuitenkin jälkikäteen, hahah! 😀
college haalari
Velour-onesie: TÄÄLTÄ*

Itsehän olen melkoinen erakkoluonne, ja vaikka ihmisten ilmoilla tykkäänkin olla, niin vastapainoksi tarvitsen paljon rauhaa ja yksin oleminen on jotenkin todella terapeuttista ja luonnollista. Tämä viikko on siten ollut ainakin tähän asti todella jees, ja vaikka ikävästä en olekaan kärsinyt, niin odotan kyllä kuin kuuta nousevaa, että tuon komeamman osapuolen saan takaisin kotiin. <3

Pusi pusi ja muiskis!

Vilkaise myös: Milloin meidän häitä vietetään ja miten?
& Miksi et pidä sormusta? Vaihdanko sukunimeä?

Edellinen juttuni: Hieronta – Vaikutus kropan ulkonäköön?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (12)

 1. Ninna

  Kotoilu on ihanaa ja muotiakin nyt varsinkin hyggeily(oletko kuullut?)tosin kun yksin asuu välillä tuntuu yksinäiseltä ja hiljaiselta, kaipaisi kosketusta ja halausta. Mä taas ponkasen treeniin vaikka tiskiallas olisi pesemättä, mutta sitten taas muissa ”ikävissä” asioissa kuten laskujen maksamisessa tai lakanoiden vaihdossa keksin kaikenlaista muuta. Ysäri musa on niin parasta! Suosikkia? Olin itse kova spicegirls ja savagegarden fani mutta oikeastaan kaikki kävi. Kiva kun ysäri tekee paluuta. mun taas pitää raivata tavarat heti omille paikoilleen ja reissukassi purkaa heti. Kun kaipaat rakastasi se on merkki että todella rakastat häntä, huolestuttavaa olisikin jos et kaipaisi. Hyvä kun annatte toisillenne myös omaa aikaa eikä olla kiinni toisissa24/7. Sitten toivejuttu/vastaus: alkoi kiinnostaa jostain syystä kisaajien vakuutusasiat. Miten on jos kilpailija loukkaantuu lavalla tai kisoissa? pitääkö olla vakuutus erikseen vai onko kisaajat vakuutettu? Entä jos treeneissä sattuu jotain jos on pt valmennuksessa tiedätkö? Mietin itsekin olisiko kannattavaa ottaa joku tapaturmavakuutus kun ahkerasti treenaa salilla? Onko itselläsi?

  • Piia Pajunen

   Kotona hengailu on kyllä parasta, ja kivaa vastapainoa kaikelle sähköttämiselle ja tykittämiselle, vaikka itsellä kotona hengailu merkitsee myös usein hommien painamista koneen ääressä. 😀 Mulla on itselläni oman kilpaurheilun kattava laajempi vakuutus, ja se kattaa kaiken treeni- ja kilpailutoiminnan, sillä tavallinen tapaturmavakuutus ei yleensä korvaa kilpaurheilussa sattuneita vahinkoja. Näissä siis kannattaa olla tarkkana ja selvittää huolellisesti, millaisen vakuutuksen tarvitsee ja mitä omat vakuutukset todellisuudessa kattavat. 🙂

  • Heidi K

   Vakuutusalan ”ammattilaisena” pakko kommentoida, koska asia on yllättävän paljon etenkin näin syksyisin esillä 😀 Nyrkkisääntö lisävakuuttamisen tarpeelle on se, että käyt jonkun seuran tai liiton järjestämissä harjoituksissa eli suoritat valmennusohjelman mukaisia harjoituksia. Myös lisenssin alainen toiminta ja selkeä kilpaurheilu vaativat lisävakuutusta. Tapaturmavakuutus kattaa kyllä omaksi iloksi tapahtuvan urheilun ja kuntoilun, mikäli kyseessä ei ole mikään erityisen riskialtis urheilulaji 🙂

  • Piia Pajunen

   Jes! Erittäin hyvä tarkennus! Kiitos tästä! 🙂

 2. Tiippa

  Mä olen ihan samanlainen erakko, kun jään yksin kotiin 😀 ennen kuin mies lähtee esim työmatkalle, tehdään iso kauppareissu, josta ostan eväät miehen reissun ajaksi. Silloin ei tarvitse poistua edes kauppaan! Sitten laulan ja katson romanttista hömppää ja siivoan ennen miehen paluuta.

  • Piia Pajunen

   Kuulostaa niin tutulta, hahaha! 😀 Ja tottakai ne jäljet siivotaan sitten ennen kuin mies palaa, ja ollaan ihan kuin mitään ei olisikaan tapahtunut 😀

 3. Sssss

  ”Itsehän olen melkoinen erakkoluonne, ja vaikka ihmisten ilmoilla tykkäänkin olla, niin vastapainoksi tarvitsen paljon rauhaa ja yksin oleminen on jotenkin todella terapeuttista ja luonnollista.” Tämä. Tykkään nähdä ihmisiä niin töissä kuin vapaa-ajallakin, mutta sitä omaa (ja yksinäistä) aikaa tarvitsen myös todella paljon. Seurassa joutuu koko ajan skarppaamaan, vaikka olisi kuinka läheisten kavereiden kanssa tahansa. Jos sitä omaa rauhaa ei saa vaikkapa viikon aikana tarpeeksi, on lopputuloksena henkinen väsymys, johon ei nukkuminen auta toisin kuin fyysiseen väsymykseen. Ja kun väsyttää, kääntyvät suupielet alaspäin ja sitä vaipuu omiin ajatuksiinsa eikä ole juttutuulella. Mutta sama toimii myös tavallaan toiseen suuntaa. Liika rauha ja yksinäisyys saavat hyppimään seinille. Tasapaino on jälleen oleellista. Ihanaa, että löytyy muitakin erakkoja, jotka ymmärtävät tunteen!

  • Piia Pajunen

   Siis ihan sama juttu! Mäkin oon monessakin asiassa todella jakautunut ihminen, ja rakastan olla (kohtuudella) ihmisten ilmoilla ja saan siitä ihan suunnattomasti energiaa. Vastapainoksi tarvitsen taas sitä täydellistä hiljaisuutta ja erakoitumista, mutta jos sitäkin tulee liikaa, niin silloin alkaa oma vintti kyllä huuruuntumaan. Tasapaino ennen kaikkea!

 4. Aanni

  Sama! Kuulostaa erittäin tutulta. Viimeksi kesällä mies oli yhden yhteisen lomaviikon yksin reissussa ja minä kotona. Sun mainitsemien juttujen lisäksi mulla tulee syötyä aivan mitä sattuu ja milloin sattuu kun oon yksin kotona. Tavallisesti olen se joka pitää meidän perheen ruokailut aisoissa ja käyn kaupassa. Kun mies on pois, syön kaapeista lähes kaiken mitä siellä on ja ostan heräteostos herkkuja. Toisinsanoen menetän elämänhallintataitoni, kun jään yksin kotiin 😀 😀 Ja tietty miehen tullessa kotiin oon siivonnut jäljet tästä vallinneesta kaaoksesta.

  • Piia Pajunen

   Ihanaa kun löytyy muitakin sielunkumppaneita, jotka taantuvat yksin jäädessään. Ja usein nimenomaan olen juuri se, joka on tarkka järjestyksestä ja rytmeistä kun mies on kotona, että miten siinä käykään ihan päinvastoin kun olen yksin. 😀 Elämänhallintataidot todellakin katoaa miltei täysin, haha!

 5. JOnna / Palasia arjestani

  Käyttääkö Jumppa yöpaitaa? Lol 😀 (tuli mieleen joku Marimekon oikein pitkähelmainen versio)

  • Piia Pajunen

   Hahaha repeilen tolle mielikuvalle Jumpasta Marimekon pitkähelmaisessa yöpaidassa 😀 😀 Eivaan siis yöpaidalla hain lähinnä noita t-paitoja, joilla se hirsiä vetää, ja kaivelen ne tuosta sen tyynyn alta iltaisin esiin, hahaa 😀

Kommentoi »

Comments are closed