MIKÄ MEIDÄN PARISUHTEESSA IHMETYTTÄÄ?

Tiettyihin ihmettelyihin ja kysymyksiin koskien meidän parisuhdetta tulee törmättyä toistamiseen ja kerta toisensa jälkeen. Ei sillä, uteliaisuushan on ihmiselle aivan luontaista ja oikeastaan aika ihanaa! Tässä muutamia asioita tai kysymyksiä, jotka ovat aiheuttaneet ihmettelyä niin ympärillä olevissa ihmisissä kuin lukijoissakin.

MIKÄ MEIDÄN PARISUHTEESSA IHMETYTTÄÄ?

Se, että ollaan oltu neljässä samassa työpaikassa samanaikaisesti
Miten teillä ei mene päreet töissä toisiinne? Miten teillä riitää puhuttavaa kotona? Puhutteko vaan työjutuista? Näitä on kyselty ja paljon, muttei näistä ole koskaan ollut mitään haasteita. Ensinnäkin työpaikan parhaimpia inside-vitsejä pystyi jatkamaan kotonakin toisilleen, työpäivän kuulumisia ei yleensä tarvinnut erikseen vaihdella, töissä pystyi nopeasti aina heittämään mieleen tulleet arkeen liittyvät asiat, työmatkat sai viettää yhdessä ja yhteen mätsäävä työaikataulu helpotti yhteistä toimintaa huomattavasti. Ja kotona yleensä puhuttiin aivan muista asioista tai työhön liittyvissä satunnaisissa asioissa ainakin toinen ymmärsi täysin, mistä puhutaan. Näppärää!
Miten ylipäätään olette päätyneet aina samoihin työpaikkoihin?
Tätä on kysytty multa itseasiassa yhdessä työhaastattelussa, ja taisipa pappikin kysyä tätä meiltä vihkiseremonian suunnittelun yhteydessä. Päädyttiin loppupeleissä molemmat siihen, että meillä on tapana puskea aina toinen toistaan eteenpäin, jos siihen tilaisuus on vain tullut. Toisen tai molempien onnistuminen ja eteenpäin meneminen on meille molemmille yhteiseen pussiin. Ja jos hyvän kesäduunin tai muun työpaikan kohdalla on huomattu rako, johon toinen voisi myös mahtua, niin aina on pistetty vihiä heti etunenässä menemään.
Se, että ollaan alettu seurustelemaan “niin nuorena”
Mä olen ollut 17-vuotias ja mies vuoden vanhempi, kun aloitettiin seurustelemaan. Yhteisiä vuosia on siis kerennyt kasaantua plakkariin hieman yli 11, ja ensi viikolla juhlitaan ensimmäistä hääpäiväämme. Monia se on ihmetyttänyt yleensä ihan positiivisessa mielessä, että miten homma on kestänyt näin pitkään ja miten nuorena ollaan toisemme löydetty. Toisaalta mielenkiintoisin kysymys olikin viime vuonna saamani kommentti, että ahdistaako mua koskaan ajatus, että tulisin viettämään koko elämäni saman ihmisen kanssa. Tästä kirjoitinkin oman postuaksen, joka löytyy täältä.

Parasta musta onkin tässä se pitkäjänteisyys ja yhteen kasvaminen. Plus onhan se nyt sairaan hauska naureskella lukiomuistoille yhdessä, kun molemmat tietää, mistä henkilöistä ja ympyröistä puhutaan, hah!

parisuhteessa ihmetyttääSe, että meillä on yhteinen yritys
Aiemmissa työpaikoissa tosiaan päästiin konkreettisesti toteamaan se, että meillä luistaa hommat yhdessä aivan todella hyvin. Tuo mies kun katseli pari vuotta mun työtä yrittäjänä, ja viimeistään siinä vaiheessa, kun tämän mun homman laajentaminen ei onnistunut enää omin voimin, pisti mies oman työnsä vaihtoon, ja laitettiin pystyyn yhteinen yritys. Nyt työskennelläänkin täysipäiväisesti yhdessä, ja kuulostaa vieläkin hieman hassulta omaankin korvaan, että kaksi diplomi-insinööriä pyörittää urheiluvalmennukseen ja sosiaalisen mediaan keskittyvää yritystä keskenään. Elämä on kyllä jännä!
Miten ylipäätään tehdään niin paljon samoja asioita?
Samat työt, koulutukset, samat urheilulajit, vapaa-ajan puuhastelu, kaveripiirit jne. Yhdessä touhuaminen on vaan meille luontevaa ja yhteispeli on muovautunut aika luistavaksi, ja toisaalta toisen innostus ja kiinnostus asiohin helposti tuppaa tarttumaan. Toki lukion, urheilun ja yhteisten kavereiden kombinaatiossa mekin ollaan alunperinkin tavattu, joten paljon samoja kiinnostuksen kohteita ja ympyröitä luontaisesti onkin ollut alunperinkin.

Ollaanhan me paljon myös erilläänkin ja omien juttujen parissa, eikä se tuota meille mitään ongelmaa. Yhteisistä 12 joulusta ollaan vietetty yhdessä ehkä pari, ja on meillä omia kaveriporukoita ja harrastuksiakin. Ihan kaikkea me ei siis jaeta.

Kuvat: Noora Näppilä / Joutsen

Muikeaa loppuviikkoa!

LUE MYÖS:
33 parisuhdekysymystä – Mies vastaa!
EDELLINEN JUTTUNI:
Aikaansaamisen & saavutusten yliarvostettu hienous

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

hyvinvointi parisuhde perhe
Kommentit (12)
 1. Voi miks ette oo jouluja yhdessä? 😱

  1. piiapajunen
   11.1.2019, 14:43

   Meillä on molemmilla ollut monesti tilanne, että oman puolen perhe on vihdoin koolla (sisaruksia pitkin Suomea/maailmaa), niin ollaan haluttu ottaa tästä ajasta kaikki mahdollinen irti. <3 Kyllä me yleensä sitten osa joulusta ollaan vietetty sitten yhdessä, mutta monet jouluaatot on sitten mennyt erillään, eikä se ole ollut meille mitenkään haikeaa tai hassua, kun vietetään muuten niin paljon aikaa kaksin. 🙂

 2. Ihanat! <3

  1. piiapajunen
   11.1.2019, 14:44

   Pus! <3

Kommentointi suljettu.