MARRASKUUN POSIT JA POMMIT

Viime vuonna tähän aikaan riipaisin samanmoisen postauksen, joten otetaanpa samanmoinen tähän vuoteen 2020. Ehkä vähän eri merkeissä tosin!

Marraskuuhan on itse kuukautena näin yleiseti ottaen ihan perseestä (kylmää, tylsää, pimeetä). Paitsi niille ihmisille, kenellä on silloin synttärit. Itsehän en kuulu niihin.

Mutta silti tästäkin kuluneesta 2020 vuoden marraskuusta löytyi niitä “aika jees”-kategorian juttuja. 👍🏼 Ja myös pari pommiakin. Koska marraskuu. Ja elämä. Heh.

MARRASKUUN POSIT

Toteutettu unelma. Toteutin mun unelman ja ostin astetta tykimmän ompelukoneen ja hei camoon: SAUMURIN. Siispä ompelin paljon. Ja kirosin paljon. Mutta aika onnistuneita tuotoksia on tullut ellen sanoisi. Instassa lukuisten toiveiden pohjalta riipaisen tästä ompeluhommasta oman postauksen, kun elämältäni ehdin.

Paras Netflix-sarja. Crownin neljäs kausi. Ja Queen’s Gambit oli myös todella osuva, vaikka viimeinen jakso olikin vähän tylsän varma ja mielikuvitukseton. Mutta muuten suorastaan erinoimainen minisarja.

Osuvin ruokakokeilu. Suolainen puuro. Ai samperi oli hyvää. Reseptin julkaisin just pari päivää sitten, ja tuo löytyypi täältä.

Olutta all day evvvvery day. Lidlin holiton IPA. Parasta ikinä. Sitä on mennyt marraskuussa. Ja kahvia. Ja Celsiusta.

Treenimeno vaan paranee. Pääsin kävelemään käsillä ekaa kerta tänä vuonna! 😭 I-ha-naa! Ja treeneissä sain otettua ison harppauksen eteenpäin muutenkin, kun keskivartalo alkaa kestää koko ajan enemmän ja enemmän. Eli romut tangossa hiljalleen kasvaa ja kohta ehkä temputkin kovenee. Erkaumaahan multa siis vieläkin löytyy, ja sitä tässä kuntouttelen kaiken aikaa.

Got sh*t done. Välillä mietin, että millä jiillä. Kun on vauva, yritys, urheilut, murheilut ja vähän kaikkea. Mutta kaikenmoista tuli saatua aikaiseksi aika monellakin osa-alueella. Eikä edes kovin pahasti jääneet roikkumaan. 😅

Bebe. Kehittynyt yhtäkkiä ihan sikana. Sillein, että se vaikuttaa ihan oikeelta tyypiltä. Kaveri naureskelee ja höpöttelee välillä kun papupata. Oppi just kääntymään ja tuuppas parit hampaatkin pihalle. Räkänaurut irtoo vaan Pöpölle, mut en ihmettele, koska kuten totesin jo Instassa, niin toi koira on kyllä yksi vitsi.

Joululahjoissa keuliminen. Riipaisin melkein kaikki joululahjat Black Fridaysta. Olin tehnyt jo listan valmiiksi, ja sieltä sitten selvällä säästöllä. Ai että.

Valmennushommat. Luistaa ja tuntuu kivalta. On vähän työstetty tulevia kuvioita,ja Black Fridayn ennakkomyynnissä tammikuun Prove-startteihin hyppäs messiin jo ihan huikee määrä jengiä!

Onnistuneet Tori.fi kaupat. Myyty on kamaa. Terapeuttista, kun saa kamaa pois kaapeista.

MARRASKUUN POMMIT

Epäonnistuneet Tori.fi-kaupat. Kamat jääneet pyörimään jalkoihin. Ei tartte tulla hakemaan, vaikka luvattiin. Hmph.

Unettomuus. Tänä vuonna en ole kerennyt kärsiä kaamosväsymyksestä. Veikkaan syyksi tuota minityyppiä, joka pitää sopivalla tavalla kiireisenä mutta elämän sopivan leppoisana. Mutta nämä hormonaaliset muutokset tuppaavat olemaan “se mun juttu”, eivätkä jääneet vain raskausajan riesaksi. Bebe kyllä nukkuu, mutta minä kukun.

Päässä soiva Frederik. Ja biisivalintana etenkin Sheikki Ali Hassan. Ja läpi yön kun et saa nukuttua. Ei ollutkaan paras idea lähteä opettamaan pikkutyypille Suomi-iskelmän kovimpia helmiä.

Korona. F this sh*t. Tartteeko muuta sanoa?

Tavaran määrä. Tuntuu, että nurkat on aivan täynnä tavaraa, vaikka kuinka konmarittaa ja välttää ostostelua. Ja kuinka paljon kamaa voi myös tollaisen pikkutyypin myötä myös pamahtaa nurkkiin lisää.

Salmiakkikalenterin puute. Ei löytynyt kaupoista. Buu. Vähän harmitti. Mutta Haribon kalenteri kyllä lämmitti mieltä tämän tilalta.

Aika. Mistä sitä saa?

marraskuun

Muikeaa viikonlopun odotusta, ja olkoon joulukuussa lunta. Myös Tampereella. Kiitos.

Mo.

KURKKAA MYÖS:
Mitä syön arkena? Ideoita arkiruokiin!

EDELLINEN JUTTUNI:
Suolainen puuro – resepti jakoon!

hyvinvointi mita-minulle-kuuluu
Kommentit (6)
 1. Ihana paita sulla noissa kuvissa😍 Mistä sä oot ostanu sen? 🙂

  1. piiapajunen
   4.12.2020, 11:35

   Kiitos! Ostin tuon vuosi sitten syksyltä Budapestistä, kun oli niin herkun värinen. 🙈

 2. Kiva postaus. Miten vauva nukkuu? Jaksatko tehdä postauksen beben rytmistä?

  1. piiapajunen
   8.12.2020, 13:40

   Kiitos! 😘 Meillä vauva nukkuu onneksi suht hyvin. Vähän 4kk hulinaa on ollut muutamina öinä ilmoilla, muttei ole onneksi äitynyt kovin pahoiksi (ainakaan vielä *koputtaa puuta*). Voisin kyllä jossain vaiheessa tehdä tästä oman postauksenkin, kun vihdoin ollaan saatu vähän parempi ja selkeämpi rytmi aikaiseksi. 🙋🏼‍♀️

Kommentointi suljettu.