KODIN MAKE OVER HELPOSTI – Meidän kodin sisustustaulut

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Tämän vuoden puolella meillä on pyöritelty huushollia uuteen uskoon hurjaksi päässeen sisustusvimman sekä käytännön syistä perheenlisäyksen vuoksi. Pääosin ollaan porskuteltu melko pienillä siirroilla, sillä tietyllä tapaa ollaan aika varovaisia tekemään isoja tällejä. Pienetkin siirrot voivat kuitenkin olla näyttäviä ja tehdä todella ison muutoksen yleisilmeeseen ilman sen suurempia remppoja!

Meidän 87,5 neliön koti kun on lähes täynnä valkoista seinää, ja maalihommat aina tuntuu jännittävän joka kerta, niin ollaan päädytty tuomaan kämppään eloa ja kodikkuutta huonekasvien lisäksi sisustustauluilla. Seiniinkään ei jää jälkiä kun kiinnittäminen ja irrottaminen on superhelppoa esim. rautakaupasta löytyvillä tauluteipeillä (kiitos vinkistä mun blogin lukijat, pus). Ennen meinaan jännäsin tätä seinien puhkomista, ja panttasin aivan suotta taulujen kanssa hurvittelua, kunnes tajusin, ettei seiniin tarvitse edes tehdä damagea taulujen kohdilla. Ai että.

Deseniolta on tullut tilailtua ensimmäiset julisteet ja kehykset jo yli kolme vuotta sitten, ja tämä onkin jo kolmas kerta, kun täältä ollaan julisteita ja kehyksiä tilattu. Aina välillä on meinaan kiva täydentää, yhdistellä uudelleen ja vaihtaakin julisteita kehyksissä, kun ilmeen ja värimaailman muuttaminen on sairaan helppoa!

Meidän kodin sisustustaulut

(julisteet linkattuna suoraan kuvien alle)

OLOHUONE & RUOKAILUTILA

sisustustaulut

Dark Green Cactus / World Map Watercolor

tauluteippi

Huonekasvihulluuden yhteydessä innostuin valkkailemaan kasvien kylkeen yhtä jos toistakin kasviaiheista julistetta, ja ai että miten kivasti nuo täydentävät meidän olohuoneen ja ruokailutilan kasvien repertuaaria. Aiemmin meillä oli ruokailutilan yllä myös Tampereen kartta-juliste, mutta nyt halusin vetäistä oikein vihreät överit, ja kaivoin säilytystaskun seasta parin vuoden takaisen kaktusjulisteen tilalle.

Veikkaan, että Tampereen juliste päätyy vielä jossain vaiheessa vaihdossa takaisin, mutta nyt haluan ehdottomasti mennä tällä. Sisustustaulut ja julisteet tosiaan kestävät erinoimaisesti aikaa tyylimaailmaltaan, ja näin taas voi huomata, että jokin aiemmin sytyttänyt voikin toimia taas ihan uudella tapaa hieman myöhemmin ja eri huoneessa.

tauluteippi

Cactus Flower / Cactus Poster

KEITTIÖ

sisustustaulut

Berlin Arches / Five Coffee Classics

Keittiössä meidän “kahvialttarin” päälle on päätynyt jo aiemmin tuo ihana kahviopas, sillä kahvihan ei ole meidän taloudessa leikin asia. Kylkeen nappasin nyt uusimmassa tilauksessa abstraktimman julisteen kaveriksi tuomaan kontrastia. Tämän tilasin myös sillä ajatuksella, että se on helposti yhdisteltävissä myös muihin julisteisiin ja siirreltävissä halutessaan eri huoneisiin vaihtelun vuoksi. Muuntautumiskyky on näiden taulujen ja julisteiden kanssa ihan parasta!

PUKEUTUMISHUONE

(JA TULEVA LASTENHUONE)

sisustustaulutsisustustaulut

Monstera Three / Banana Palm LeavesGraphic Green Shades / Monstera

Vielä toistaiseksi pukeutumishuoneen virkaa toimittava pienin makuuhuoneemme sai koristeekseen vähän vehreämpää menoa olkkarin tyyliin. Halusin valita huoneeseen sisustustaulut, jotka sopivat vielä toistaiseksi aikuiseen makuun, mutta soveltuvat myös lastenhuoneeseen siinä vaiheessa, kun Eea siirtyy pois meidän makuuhuoneesta ja alkaa muutenkin tarvita leluilleen ja tarvikkeilleen selkeämmin omaa tilaa.

Voi toki olla, että haluankin lastenhuoneen muuntamisvaiheessa vaihtaa huoneen lookkia isomminkin (superhelppoa kun tilaa vain uudet julisteet jo olemassa oleviin kehyksiin), mutta pikkulikalle menee varmasti tuo pienimuotoinen viidakko aivan loistavasti pidemmän aikaa.

TYÖHUONE

sisustustaulut

Graphic body-juliste

Työhuoneen tauluhyllylle on päätynyt koristamaan graafisempi ihmiskeho meidän tuparilahjaksi saamamme Picasso-jäljennöksen kylkeen. Julisteita onkin kiva yhdistellä jo olemassa oleviin, sillä valikoimaa julisteissa on nykyään sen verran, ettei voi jäädä löytymättä täydellisiä matchejä.

ETEINEN

Dried Leaf / Pastel Collage / Nail Polish

Capo D’opra-juliste

Entuudestaan meiltä löytyvä “Capo D’opra”-juliste sai kaverikseen muutaman pienemmän abstraktimman ja värimaailmaan sopivan julisteen, ja nämä asettelin luovasti poikittain eteisen siron hyllykön kylkeen. Tykkään itse tästä eteisen rauhaisasta värimaailmasta, ja monta kertaa kysyinkin mieheltä, että onko se oikeasti okei, että heti sisään tullessa kättelyssä meillä on vaaleanpunaista meininkiä ilmoilla. Kuulemma hänen miehinen egonsa kestää tämän, hah. 😀

Desenion julistevalikoiman ainoa miinus on se, että valinnan vaikeus voi olla todellinen, kun on mistä valita. Onneksi tässä jeesi suunnattomasti nettikaupasta löytyvä sommittelutyökalu, jolla sai itse rakentaa ja mallailla oman näköistä tauluseinää erilaisilla juliste- ja kehyskomboilla. Ja lämmöllä suosittelen tauluteippeihin tutustumista, niin saa sisustustaulut helposti paikalleen, vaihtoon ja myös kokonaan pois halutessaan!

Ja hoi! Nyt saat alekoodilla “PIIAPAJUNEN” -25% alennusta Desenion julisteista 8.-10.9 välillä. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita. Tsekkaa koko Desenion valikoima ja bongaa sisustusinspistä TÄÄLTÄ!

Kodikasta viikon jatkoa!

TSEKKAA MYÖS:
Parhaat Netflix-sarjat – 17 x omat lempparit

EDELLINEN JUTTUNI:
Tarpeelliset hankinnat vauvalle – Mitä on tarvittu eniten?

kauneus perhe
Kommentit (2)
  1. Teidän työhuoneen seinä on tosi kivan värinen! Onko sulla tiedossa/muistissa, millä värillä se on maalattu?

    1. piiapajunen
      13.9.2020, 18:57

      Kiitos! Ton sävyn nimi oli “Tyrsky”, ja muistaakseni löytyi Tikkurilan valikoimista. 😊

Kommentointi suljettu.