Lomakuumeen veitsenkääntäjä x 5

Lomakuume iski, joten paineltiin tuossa keskiviikkona aurinkoiseen ja niin lumoavan kauniiseen Budapestiin, ja luonnollisesti sinne pääseminen edellytti kulkua lentokentän kautta. Kentälle päästyään alkaa väistämättä lomafiilis pyyhältämään vintillä ja lujaa. Reissuvarvaskin pääsee vipattamaan villinä ja vapaana, kun tietää, että pakkaushärdelli on suoritettu sekä lomaa ennen suoritettavat velvollisuudet ovat vihdoin purkissa (vaikka sitten perinteisesti aivan viime hetkellä). Loma häämöttää ja voi huokaista syvään! Selvisin!
Ihminen on kuitenkin tapojensa orja, joten lentokentällä on aivan pakko suorittaa tietyt toimenpiteet lähtöhypen nostattamiseksi, sillä lomakuumeen laukeamisen maksimointi vaatii pakosti parit rutiinit alleen!
lentokenttä-3
lentokenttä-4
Kahvi: Pian starttaavaa reissua on syytä juhlistaa ylihinnoitellulla kupillisella mustaa kultaa. Ahh. Parasta lääkettä lomakuumeen lopullisen selättämiseen.
Hajuvesi: Suihkaus kalleinta tuoksua Tax Freen testereistä. Aivan pakko, vaikka olisi kuinka kiire. Toinen ahh.
Instagram: Pakkohan sitä on aina lälläslää-lähtöpäivitys tehdä, koska reissu on aina hyvä syy fiilistellä ja kääntää veistä kolme kertaa kiertämällä Suomen vesisateeseen jäävien ystävien haavoissa. Ja tietty kaataa vielä vähän suolaa perään. Kolmas ahh.
Rasittavat ja muka-hauskat viestit ystäville: Lämpöiseen lähdettäessä on myös pakko tuikata frendeille (tai äiskälle) mobiilisti iloiset terveiset ”Haistaka paska ja jäätykää”-tekstillä varustellun Muumien Mörkö-meemin avulla. Ainakin, jos olette lähdöstä sateisesta Suomesta vähänkään lämpöön päin. Kaverit kyllä kiittävät. 🙂
Road rage käytävillä: Ylenpalttisen fiilistelyn vastapainoksi on kuitenkin pakko edes vähän kirota hiljaa mielessään käytävällä hitaasti valuvia tai tientukoksi ryhmittyneitä avuttomia ihmisiä. ”Miksi ette liiku?!?” Ja loppupeleissä huomaat lopulta itse olevasi se tien tukko pysähtessäsi lähettämään edellä mainittuja tervehdysviestejä lähipiirillesi.
lomakuume
lomakuume

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Lapsuuden traumoja

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (5)
 1. Piia Pajunen
  19.8.2016, 18:41

  Heeei en nyt ole täysin varma mitä haet tällä komentilla takaa, mutta tämä nyt sattuu olemaan neljäs ulkomaan reissu tämän vuoden puolella, ja tästä huolimatta nostan oikein mielelläni asiasta edelleen älämölön! Kellä onni on, sen muille jakakoon! ;D
  PS. Mä osaan sentään sen verran nauttia elämästä, ettei mun tarvitse mennä tuntemattomille negaamaan 😉 Suosittelen samaa sinulle!
  PPS. Ajastetut postauksetkin ovat olemassa.

 2. Punttimimmi
  19.8.2016, 19:08

  So true! 😀 Aina ärsyttää katsoa kaikkia ”huomenta”-kuvia otettu jostain ihanasta paratiisikohteesta, mutta ihan samalla tavalla tai ehkä juuri sen takia minäkin postaan niitä aina 😀

  1. Piia Pajunen
   19.8.2016, 19:10

   Haha! Näin juuri! 😀 Pakko siis pommittaa samalla mitalla takaisin aina kun on mahdollisuus!

Kommentointi suljettu.